"Black Hawks Down"

 

Όταν εννέα μέλη της υπηρεσίας

σε δύο ελικόπτερα Blackhawk έχασαν τη ζωή τους σε ένα «εκπαιδευτικό ατύχημα» στις 29 Μαρτίου, ο εκπρόσωπος του εγκληματικού καθεστώτος, Lloyd Austin, κατηγόρησε τα χαμένα αεροσκάφη και τα θύματα σε μια νυχτερινή σύγκρουση δυτικά του Fort Campbell του Κεντάκι. Μια εβδομάδα αργότερα, έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα και τους βαθμούς των εννέα στρατιωτών που φέρεται να πέθαναν στο «ατύχημα» και ανακοίνωσε ότι οι ομάδες έρευνας και διάσωσης είχαν ανακτήσει τους καταγραφείς δεδομένων πτήσης από τα συντρίμμια, αν και δεν μοιράστηκε λεπτομέρειες για το τι κατέγραψαν τα μαύρα κουτιά πριν. στις συντριβές.

Μια έρευνα της ιστοσελιδας για το περιστατικό καταρρίπτει αποδεδειγμένα την επίσημη αφήγηση ως εντελώς πλασματική.

Πηγές από το γραφείο του στρατηγού Eric M. Smith είπαν ότι εννέα στρατιώτες πέθαναν τη νύχτα της 31ης Μαρτίου και ήταν μέλη της 101ης Αερομεταφερόμενης Μεραρχίας και του 160ου Συντάγματος Αεροπορίας Ειδικών Επιχειρήσεων, αλλά όχι αυτοί που κατονομάστηκαν από το διεφθαρμένο Τμήμα Άμυνας του καθεστώτος.

Οι πραγματικοί στρατιώτες, είπε, ήταν οι Λευκα Καπελα που σκοτώθηκαν στη δράση όταν τα Blackhawks «εξερράγησαν κατά την πτήση» ενώ βρίσκονταν σε αποστολή να συλλάβουν έναν Deep Stater που ήταν ύποπτος ότι φιλοξενούσε ανήλικα παιδιά στην κατοικία του στο νότιο Ιλινόις. Το γραφείο του στρατηγού Smith αποκρύπτει την ταυτότητα του νεκρού και το όνομα του Deep Stater για λόγους επιχειρησιακής ασφάλειας.

Αμέσως μετά το περιστατικό, τα Λευκα Καπελα  έτρεξαν ενάντια στο χρονο για να σώσουν συντρίμμια προτού στρατιώτες πιστοί στο εγκληματικό καθεστώς Μπάιντεν φτάσουν και σφραγίσουν το σημείο της συντριβής.

Η πηγή μας εξήγησε ότι το Fort Campbell φιλοξενεί επί του παρόντος και τα Λευκα Καπέλα και τους στρατιώτες που έχουν ορκιστεί πίστη στον Υπουργό Άμυνας Lloyd Austin, με τον διοικητή της φρουράς συνταγματάρχη Andrew Jordon να αντιπροσωπεύει τα Λευκα Καπελα και τον ανώτερο διοικητή Gen. Joseph Mcgee να εκπροσωπεί τους πιστούς του Biden. Το ηγετικό ρήγμα και το καθεστώς των δυνάμεων στο Fort Campbell είναι πέρα από το πεδίο αυτού του άρθρου, αλλά η ισχνή διάσπαση θα καλυφθεί στο μέλλον. Η αλυσίδα διοίκησης έχει σπάσει.

Μέσα σε μια ώρα από τη συντριβή, μια ομάδα ανάκτησης απο τα Λευκα Καπελα έφτασε στο σημείο του «ατύχημα» - ένα ανοιχτό πεδίο απέναντι από μια κατοικημένη περιοχή - και εκρυβε κομμάτια από φλεγόμενα συντρίμμια. Το μόνο που είχε απομείνει από τα ελικόπτερα, τα οποία είχαν πετάξει σε υψόμετρο μόλις 250 ποδιών πάνω από το επίπεδο του εδάφους, ήταν ένα στριμμένο στροβιλισμένο μέταλλο. Τα σπασμένα και καμένα πτώματα των εννέα ηρωικών Λευκών Καπέλων κείτονταν ανάμεσα στα συντρίμμια. Ένα σώμα χωρίς άκρα είχε πεταχτεί από το δυστυχημα. Ένας άλλος είχε στο σωμα του έναν σωλήνα αλουμινίου, ένα κομμάτι από ένα σκελετό καθίσματος, που προεξείχε στο στήθος του. Οι ζημιές και οι τεμαχισμοί, είπε η πηγή μας, δεν συνάδουν με σύγκρουση ελικοπτέρου σε χαμηλό ύψος.

Η ομάδα ανάκτησης απελευθέρωσε ό,τι είχε απομείνει και τα τοποθέτησε, μαζί με μερικά συντρίμμια ελικοπτέρου, σε φορτηγά  M35 2½ τόνων, τα οποία βγήκαν από την περιοχή και ξεκίνησαν τη μεγάλη διαδρομή προς το Fort Bragg, λίγα λεπτά πριν εμφανιστούν οι δυνάμεις του καθεστώτος και οι τοπικές αρχές επιβολής του νόμου.

Στο Μπραγκ, ένας μεταλλουργός που συμμετείχε στο Σώμα Μηχανικών Στρατού πραγματοποίησε χημικές δοκιμές φασματοσκοπίας σποτ και υπέρυθρης ακτινοβολίας σε έναν πίνακα οργάνων, ένα σπασμένο κράνος πιλότου, άλλα εξαρτήματα και δομικά θραύσματα. Συμπέρανε ότι η σημαντική ζημιά και στα δύο ελικόπτερα ήταν σύμφωνη με έναν εκρηκτικό μηχανισμό που πυροδοτήθηκε είτε στο πιλοτήριο είτε στην καμπίνα του πληρώματος και βρήκε μικροσκοπικά σωματίδια C-4, μια κοινή ποικιλία πλαστικών εκρηκτικών.

Ο ιατροδικαστής στο Womack Army Medical Center, Fort Bragg, επιβεβαίωσε τη θεωρία των εκρηκτικών κατά την εξέταση των πτωμάτων των πεσόντων στρατιωτών. Οι πληγές τους—ένα μάτι κατεστραμενο στην κόγχη του και ένα κομμένο χέρι, για παράδειγμα— δεν ταιριάζουν με μια σύγκρουση σε χαμηλό υψόμετρο.

Μια προκαταρκτική αναφορά από το γραφείο του στρατηγού Σμιθ κατέληξε στο συμπέρασμα ότι αρκετές λίβρες πλαστικών εκρηκτικών - στημένα με χρονόμετρο ή σκόπιμα ενεργοποιημένα από επιβάτες και στα δύο Blackhawk - εξερράγησαν μέσα ή κοντά στα πιλοτήρια και ήταν καταλύτης για τις θανατηφόρες συντριβές. Αν η έκρηξη δεν τους σκότωσε εντελώς, η συντριβή σίγουρα τους σκότωσε, σύμφωνα με την έκθεση.

«Αυτό ήταν δολιοφθορά», είπε η πηγή μας. «Ξέρουμε τι συνέβη και είμαστε σχεδόν βέβαιοι γιατί συνέβη, αλλά εξακολουθούμε να μην γνωρίζουμε γιατί το Υπουργείο Άμυνας κατασκεύασε τα ονόματα των νεκρών. Δεν μπορέσαμε να πάρουμε όλα τα λείψανα και παρόλο που οι χειριστές μας δεν φορούν ετικέτες με ονοματα σε ευαίσθητες αποστολές, μέχρι τώρα το Υπουργείο Άμυνας έχει ελέγξει τους νεκρούς με οδοντιατρικά αρχεία. Είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι έχουν μια καλή ιδέα ποιος ήταν σε αυτά τα "πουλιά". Ξέρουμε ότι κανένα από τα εννέα ατομα που κατονομάστηκαν από το Υπουργείο Άμυνας δεν ήταν σε αυτά τα Blackhawks».

Τρεις, πρόσθεσε, δεν θα μπορούσαν να ήταν στα ελικόπτερα επειδή τα στρατιωτικά αρχεία τους έδειχναν σε άδεια, εκατοντάδες ή χιλιάδες μίλια μακριά, όταν η πτήση έφευγε από το Fort Campbell.

Αυτό που προκαλεί σύγχυση είναι ότι και οι εννέα στο ημερολόγιο πτήσεων του Υπουργείου Άμυνας έχουν εξαφανιστεί από προσωπου γης.

«Έχουν κοροϊδέψει. Αυτοί που υποτίθεται ότι είχαν άδεια δεν επέστρεψαν ποτέ στο Ft. Κάμπελ. Οι άλλοι έξι δεν είναι ούτε εκεί, ούτε σε κάποια στρατιωτική βάση. Κάναμε μια εξαντλητική αναζήτηση. θα θέλαμε πολύ να μιλήσουμε μαζί τους. Αλλά έχουν εξαφανιστει», είπε η πηγή μας. 

Το γραφείο του στρατηγού επιβεβαίωσε ότι το Υπουργείο Άμυνας ενδέχεται, για άγνωστους λόγους, να τα έχει εξαφανίσει.

Κλείνοντας, πιέσαμε την πηγή μας για λεπτομέρειες σχετικά με την επιχείρηση για τη σύλληψη του Deep Stater και τη διάσωση των σκλαβωμένων παιδιών.

«Αυτή τη στιγμή, δεν μπορώ να πω αν έγινε μια επόμενη αποστολή. Όταν έχω την εξουσία να μοιραστώ περισσότερα, θα το κάνω. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ο στρατηγός Smith βλέπει δυο πιθανες αιτιες. Είτε έχουμε ακόμα προδότες ανάμεσά μας, είτε το Deep State έμαθε για την επιχείρηση και με κάποιο τρόπο έστησε αυτη την παγιδα».








ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..














ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις