Gargamel Operation!!!...(Η Eυρωπαικη επιχείρηση Δρακουμέλ)

Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες

Η επιχείρηση Δρακουμέλ για την καταπολέμηση της παιδεραστίας, την εμπορία ανθρωπίνων οργάνων, της παιδικής πορνογραφίας και την παράνομη διακίνηση και
εμπορίου ανθρώπων. Η Europol σε συνεργασία με την Interpol, το FBI και την Ομοσπονδιακή Αστυνομία ξεκίνησαν την επιχείρηση στην Ευρώπη κατά την διάρκεια του lockdown λόγο του "ψορονοϊό".

 Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες

 Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες

 Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, κείμενο

 Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο

 Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο


Η επιχείρηση δρακουμέλ κατάφερε να κάνει πάνω απο 56.000 συλλήψεις μελών του παγκόσμιου δίκτυο διαδικτυακής πορνογραφίας, παιδεραστές και διακινητές, διασώθηκαν πάνω από 2.000 παιδιά και κατασχέθηκαν εκατομμύρια φωτογραφίες παιδιών με πορνογραφικού περιεχομένου, χιλιάδες βιντεάκια και μακάβριες εικόνες. Σύμφωνα με τον Peter Beisenbach Υπουργός Δικαιοσύνης της Βόρειας Ρηνανίας, δεν περίμενε πώς η σεξουαλική κακοποίηση παιδιών στο διαδίκτυο είχε τόσο μεγάλη επέκταση, στην Γερμανία έγιναν 30.000 συλλήψεις και μια υπόθεση στο Munster που τάραξε την ψυχολογία τον αστυνομικών. Συλλήψεις έγιναν στο Βέλγιο, Ολλανδία, Ιταλία, Ισπανία και Γερμανία. 

 Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται

 Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο

 Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα

 Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και άτομα κάθονται, κείμενο που λέει "Human Trafficking Network in Spain' Barcelona Dismantled With Over 1,000 Victims Homepage News"

 Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, κείμενο που λέει "JUSTIZ"

 Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και άτομα στέκονται

 Η εικόνα ίσως περιέχει: σπίτι και υπαίθριες δραστηριότητες, κείμενο που λέει "Red en Munster"

Η Επιχείρηση Δρακουμέλ τώρα άρχισε και η καταιγίδα αναμένεται να σαρώσει όλη την Ευρώπη και σύμφωνα με τους ερευνητές της Europol οι καταναλωτές των παιδικών προϊόντων πορνογραφικού περιεχομένου είναι πολιτικοί, αθλητές, μέλη βασιλικών οικογενειών, επιχειρηματίες, μέλη της ευρωπαϊκής ελίτ και πολλά ισχυρά ονόματα. Τα ΜΜΕ της Γερμανίας μιλάνε πλέον για αυτές τις συλλήψεις και για το αδρενόχρωμο...Εγώ προσωπικά ευχαριστώ τα μέλη της Europol, Interpol, FBI, Federal Police, Γαλαξιακή Ομοσπονδία, τον Donald Trump και όλους τους συνανθρώπους μου που πολεμούν μέρα-νύχτα για την σωτηρία των παιδιών μας...















ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις