Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΧΟΡΕΨΕΙ ΤΟ ΧΟΡΟ...ΤΩΝ ΡΙΧΤΕΡ...!!!

 

Την έντονη προειδοποίηση ότι έρχεται ένας πολύ καταστροφικός σεισμός των 7 ρίχτερ στην Τουρκία, κάνει στην εφημερίδα Vatan ο Τούρκος καθηγητής σεισμολογίας και
γεωλογίας, Hasan Sözbilir, επισημαίνοντας την επικινδυνότητα μιας μεγάλης περιοχής από την Σμύρνη μέχρι την Κωνσταντινούπολη.

 

Σύμφωνα με τον Τούρκο καθηγητή οι πρόσφατοι σεισμοί στην Τούζλα της περιοχής Σμύρνης, καθώς και οι σεισμοί στο Βαν και στο Ελαζίγ της Ανατολίας, έχουν ξυπνήσει τα σεισμικά ρήγματα της ευρύτερης περιοχής και του Μαρμαρά, με συνέπεια να υπάρχει άμεσος κίνδυνος να σημειωθεί ένας πολύ καταστροφικός σεισμός που θα έχει καταστροφικές επιπτώσεις με πολλά θύματα.
Να σημειωθεί ότι πριν από λίγο καιρό ο Τούρκος ακαδημαϊκός και καθηγητής, Nur Görür, είχε δηλώσει πως οι σεισμοί που έγιναν στις περιοχές της μεσανατολικής Τουρκίας Bingöl και Elazığ, αναφέρονται στο ρήγμα που φτάνει μέχρι στην Θάλασσα του Μαρμαρά που έδωσε τον φονικό σεισμό του 1999.



 Μάλιστα το άσχημο είναι ότι ο φονικός σεισμός του 1999 είναι πολύ πιθανό να ξαναγίνει μετά την παρέλευση είκοσι ετών, δηλαδή μέσα στο τρέχον έτος.
















ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις