Τι ειναι το το "Black Eye" Club



Αν και δεν είναι επίσημα ένας οργανισμός, ο σύλλογος «Μαύρο μάτι» αναφέρεται σε έναν αυξανόμενο αριθμό πολιτικών, διασημοτήτων, επιχειρηματικών ελίτ και αρχηγών κρατών που
ξαφνικά και μυστηριωδώς πλημμύρισαν με μαύρα μάτια. Αν και μερικοί από αυτούς υπέστησαν τραυματισμούς στο δεξί τους μάτι, η πλειοψηφία εμφανίζεται στα αριστερά. Μεταξύ αυτών που υπέκυψαν σε αυτήν την ταλαιπωρία είναι οι Τζορτζ Μπους, Κέιν Γουέστ και ο Πάπας.
Γιατί όμως αυτό το τρέχον και περιοδικό εξάνθημα των Μαύρων Ματιών; Και γιατί αυτό το φαινόμενο πλήττει δυσανάλογα ανθρώπους με σημαντική δύναμη και επιρροή; Ακόμη και επιτρέποντας τον σύγχρονο 24ωρο κύκλο ειδήσεων και την κουλτούρα κάμερας κινητής τηλεφωνίας, μέχρι το 2000 δεν μπορώ να θυμηθώ καμία δημόσια αναγνωρίσιμη φιγούρα με μαύρα μάτια.
Φαίνεται ότι υπάρχουν δύο κύριες κατηγορίες στο "Black Eye" Club. Εκείνοι κάθονται σταθερά σε θέσεις κυβέρνησης / πολιτικής και εκείνων στην ψυχαγωγία / Χόλιγουντ. Υπάρχουν άλλοι στους τομείς της επιστήμης και του στρατού; Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν.
Οι θεωρίες σχετικά με αυτό το παράξενο φαινόμενο είναι γεμάτες στο Διαδίκτυο και κυμαίνονται από ένα τελετουργικό μυστικής κοινωνίας που περιλαμβάνει το χτύπημα του συμμετέχοντα στο κεφάλι, την απαγωγή αλλοδαπών και το «Soul Scalping» για να αντικαταστήσουν τους παγκόσμιους ηγέτες μας με εξωγήινη συνείδηση. (Περισσότερα για το Soul Scalping στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Μια άλλη θεωρία υποστηρίζει ότι είναι μια μορφή τιμωρίας που χρησιμοποιείται ως είδος ελέγχου και ισορροπίας μέσα σε μυστικές εταιρείες. Και ακόμη, άλλες θεωρίες κλίνουν προς την εφαρμογή τεχνολογιών επέκτασης ζωής ή προπαρασκευαστικών χειρουργικών επεμβάσεων για ταξίδια εκτός κόσμου.
Μια λιγότερο ακραία θεωρία υποστηρίζει ότι το φαινόμενο δεν είναι τίποτα περισσότερο από τη βιομηχανία ψυχαγωγίας που αξιοποιεί την πρόσφατη διαφώτιση του κοινού για την ύπαρξη των Illuminati. Ας υποθέσουμε όμως ότι αυτό είναι μόνο μάρκετινγκ μέσων. Αυτό θα σήμαινε ότι η βιομηχανία ψυχαγωγίας χρησιμοποιεί απόκρυφη τελετή για να χειραγωγήσει τους ανθρώπους σε συγκεκριμένη συμπεριφορά και συνείδηση. Το τελικό αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Και το γεγονός ότι οι περισσότεροι επιτυχημένοι καλλιτέχνες ποπ και ραπ χρησιμοποιούν τη συμβολογία Illuminati στην πράξη τους τηλεγραφικά ανοιχτά το τελετουργικό. Οι άνθρωποι μπορούν να προσποιηθούν ότι είναι παιχνίδι, αλλά αν εκτελείτε ένα τελετουργικό, συμμετέχετε πραγματικά σε ένα τελετουργικό. Ένα τελετουργικό που διαπερνά τις ιεραρχικές βαθμίδες της βιομηχανίας ψυχαγωγίας και προφανώς ορίζει την επιτυχία.















ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις