ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ CNN...ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΣ COVID 19 KAI 5G...!!!

5G COVID-19 myths debunked - Which? - YouTube

Οι ιοί δεν μπορούν να σχηματίσουν θρόμβους αίματος γιατί δεν έχουν επαρκή ηλεκτρομαγνητική ισχύ..
Σύμφωνα με το CNN, κατά
τη διάρκεια αυτοψιών που πραγματοποιήθηκαν σε ασθενείς με Covid-19 στη Νέα Υόρκη, βρέθηκαν θρόμβοι αίματος σχεδόν σε κάθε όργανο.όσων προσβλήθηκαν. Οι ιοί όμως δεν μπορούν να σχηματίσουν θρόμβους αίματος γιατί δεν έχουν επαρκή ηλεκτρομαγνητική ισχύ
Πώς σχηματίζονται θρόμβοι αίματος μέσα σε ένα ανθρώπινο σώμα; Όταν η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία ή η ακτινοβολία μικροκυμάτων χτυπά το ανθρώπινο σώμα, δονούνται τα κύτταρα του αίματος και καταστρέφονται. Λόγω της δόνησης που προκαλείται, σχηματίζονται στοίβες ή συγκεντρώσεις ερυθρών αιμοσφαιρίων (RBCs) λόγω του μοναδικού σπονδυλωτού τους σχήματος και μαζί αυξάνεται και ο ρυθμός καθίζησης των όταν η συγκέντρωση πρωτεΐνης στο πλάσμα είναι υψηλή.. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο βρέθηκαν οι θρόμβοι αίματος, οι οποίοι δημιουργούνται λόγω της υψηλής ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας και της ακτινοβολίας μικροκυμάτων που εκπέμπονται από κεραίες.Aυτο ειναι μια ακομα αποδειξη γιατι υπηρχε ραγδαια αυξηση κρουσματων και νεκρων σε περιοχες που υπηρχε δικτυο 5G.
Έτσι, το άρθρο του CNN αποδεικνύει ότι ο Coronavirus aka Covid-19 είναι μια τεράστια απάτη της Νέας Τάξης, η οποία μέσω των Ηνωμένων Εθνών προσπαθούν να αναλάβουν ολόκληρο τον κόσμο και να εφαρμόσουν τα σχέδια τους..














ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις