«Μάσκες με κεραίες 5G»: Αυτή είναι η θεωρία συνωμοσίας για τον κορωνοϊό

Μάσκες: Το ύφασμα που εξοντώνει τον ιό σε ένα λεπτό (βίντεο ... 

Oι χρήστες του διαδικτύου έκοψαν χειρουργικές μάσκες για να βγάλουν το μέταλλο που βοηθά στην καλύτερη επαφή της μάσκας με τη μύτη μας και εν γένει με το πρόσωπό μας και οι
συνωμοσιολόγοι ισχυρίστηκαν ότι αυτό το σίδερο είναι κεραία 5G.
 Πολλοί χρήστες του διαδικτύου ισχυρίστηκαν ότι οι χειρουργικές μάσκες διαθέτουν κρυμμένες κεραίες 5G, σύμφωνα με το «Forbes».
Μερικοί μάλιστα πόσταραν βίντεο και φωτογραφίες στο Twitter που απεικόνιζαν κομμένες μάσκες οι οποίες στο πάνω μέρος τους είχαν ένα μικρό κομμάτι μετάλλου το οποίο βοηθά στην καλύτερη επαφή της μάσκας με τη μύτη. Ωστόσο, για τους συνωμοσιολόγους αυτό το σίδερο αποτελεί μια 5G κεραία.
​Όπως τονίζει το «Forbes», σύμφωνα με τη θεωρία συνωμοσίας, αυτό το μικρό μεταλλικό αντικείμενο που βρίσκεται μέσα στη μάσκα θα μπορούσε να επιτρέπει στις κυβερνήσεις είτε να παρακολουθούν τους πολίτες τους είτε να διαδίδουν τον ίδιο τον ιό για κάποιο άγνωστο λόγο.
Σύμφωνα με το περιοδικό «Capital», αυτή η θεωρία θα μπορούσε να αποδειχθεί ιδιαίτερα επικίνδυνη εν μέσω της πανδημίας, διότι ίσως ωθήσει μερικούς ανθρώπους να αποφεύγουν να φορούν μάσκα.
Οι αντίπαλοι του 5G το κατηγορούν για τον αντίκτυπο που υποτίθεται ότι θα έχει στο περιβάλλον και την υγεία, συμπεριλαμβανομένης της διασποράς του κορωνοϊού.


















ΠΗΓΗ








Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις