Ιησούς Χριστός: «Είχατε την Γνώση και την Κλειδώσατε». Ως πότε θα κρύβεται η Αλήθεια;



Τα ιερατεία ανέκαθεν, εξαπατούσαν τους ανθρώπους, οδηγώντας τους μακριά από το φως της αλήθειας.
Ο Χριστός είπε απευθυνόμενος στους ιερείς του Γιαχβέ (Φαρισαίους-νομοδιδάσκαλους)

Κατά Λουκάν 11:52 οὐαὶ ὑμῖν τοῖς νομικοῖς ὅτι ἤρατε τὴν κλεῖδα τῆς γνώσεως αὐτοὶ οὐκ εἰσήλθετε, καὶ τοὺς εἰσερχομένους ἐκωλύσατε. μτφ : Αλλοίμονο εις εσάς τους νομικούς, διότι αφαιρέσατε από τους ανθρώπους το κλειδί της γνώσεως, εσείς δεν μπήκατε και εκείνους που ήθελαν να μπουν τους εμποδίσατε.
Εδώ έχουμε λόγια του Χριστού, με τα οποία δυστυχώς, κανείς δεν ασχολείται. Ο Χριστός κατηγορεί τους νομοδιδασκάλους των Εβραίων ότι είχαν γνώση την οποία έθαψαν, εμποδίζοντας έτσι τους ανθρώπους να μπουν, σε αυτό που λέμε βασιλεία των ουρανών, που είναι ο πραγματικός φωτεινός κόσμος, η αληθινή ζωή, των απείρων φωτεινών συμπάντων (ουρανών).
Ποια γνώση είχαν και έθαψαν; Τι ήξεραν και δεν το έλεγαν;
Οι Εβραίοι νομοδιδάσκαλοι δεν ήταν άσχετοι. Είχαν πράγματι αρκετές γνώσεις, αφού ήξεραν ποιος είναι ο Γιαχβέ της Τορά, του νόμου, της πεντατεύχου. Ήξεραν ότι είναι ο Σατανάς, ο Γιαλνταμπαώθ, ο γιος του χάους και δεν μιλούσαν, αντιθέτως τον υμνούσαν, λέγοντας ψέματα στον κόσμο ότι είναι ο Δημιουργός Πατέρας Θεός. Ο Σολομώντας μάλιστα, είχε μια τεράστια βιβλιοθήκη, που μεταξύ των άλλων, περιείχε γνώσεις ελέγχου του ψεύτικου κόσμου (MATRIX) στον οποίο ζούμε, καθώς και γνώσεις επικλήσεων των κοσμοκρατόρων-αρχόντων και κατασκευαστών του κόσμου αυτού, των δαιμόνων, με σκοπό να τον υπηρετούν και να του κάνουν διάφορα θελήματα. Αυτή είναι η λεγόμενη σολομωνική που χρησιμοποιούν σήμερα οι Σατανιστές.
Ο Χριστός πήγε στο άντρο του Γιαχβέ Σαμαέλ Σατανά, εκεί που υπήρχε ο δικός του λαός, οι Εβραίοι που τον λάτρευαν, υπό την καθοδήγηση των νομοδιδασκάλων των ιερατείων τους, οι οποίοι τους κρατούσαν μέσα στην πλάνη, να λατρεύουν τον Σατανά, λέγοντάς τους ότι είναι ο Θεός.
Δεν πήγε ο Χριστός εκεί, όπως απόλυτα εσφαλμένα έχει επικρατήσει λόγω των ιερατείων, δήθεν επειδή ήταν οι Εβραίοι ο εκλεκτός λαός Του, αφού, όπως έχει αποδειχθεί ιστορικά, οι αρχαίοι Έλληνες σοφοί μίλησαν πρώτοι για τον ένα Τριαδικό Θεό και περίμεναν τον ερχομό του Υιού του Θεού. Οι Εβραίοι ήταν και είναι ο εκλεκτός λαός του Γιαχβέ, του Σατανά, και ουδέποτε γνώριζαν τον Τριαδικό Δημιουργό. Ήξεραν και ξέρουν τον Γιαχβέ Σατανά και είναι εμποτισμένοι με τη νοοτροπία του, η οποία είναι άκρως αντίθετη απ’ αυτή του Χριστού και εννοείται και του Ουράνιου Πατέρα Του.
Εκεί λοιπόν, στη φωλιά του φιδιού, στο άντρο του σκότους και όχι κάπου που ήξερε ότι θα τον δεχτούν, πήγε ο Χριστός, και κατάργησε τον νόμο και την εξουσία του Γιαχβέ και έκανε γνωστό τον αληθινό Θεό Πατέρα, από τον οποίο όπως ο ίδιος μας είπε, απεστάλη. Έφερε φως στους ανθρώπους που Τον χρειάζονταν περισσότερο απ΄όλους πάνω στη Γη, αφού ήταν τυφλωμένοι από τον Γιαχβέ και δηλητηριασμένοι από τη νοοτροπία του. Οι Εβραίοι νομοδιδάσκαλοι πήραν εντολή από το αφεντικό τους, τον Γιαχβέ, να Τον σκοτώσουν και πράγματι Τον σκότωσαν, ως αποστάτη κατά του νόμου του Γιαχβέ, του λεγόμενου μωσαϊκού νόμου.
Ο Χριστός οδηγούσε τους ανθρώπους στην αναζήτηση, στην έρευνα των γραφών, όλων των γραφών, αφού τότε δεν υπήρχε αυτό που η εκκλησία ονόμασε τον 4ο μ.Χ αιώνα «Αγία Γραφή». Υπήρχαν αντίθετα, πολλές αρχαίες γραφές που τις έκρυβαν τα ιερατεία, ώστε να μην μάθουν οι άνθρωποι την Αλήθεια. Έλεγε όποιος ζητάει παίρνει και όποιος ψάχνει βρίσκει.
Μετά την αποχώρηση του Χριστού και με την διδασκαλία των Αποστόλων, άρχισαν να δημιουργούνται οι πρώτες πρωτο-χριστιανικές κοινότητες. Σιγά σιγά φτιάχτηκε η πρώτο-χριστιανική Εκκλησία, που αποτελούσε απλή ομάδα ανθρώπων με πνευματικό αρχηγό τους τον Χριστό. Δεν είχε δηλαδή οργανωμένο θρησκευτικό χαρακτήρα, αφού ο Χριστιανισμός ήταν παράνομος και ποτέ δεν ήταν θρησκεία, αλλά τρόπος ζωής, νοοτροπία, βασισμένη στην αλήθεια του Χριστού. Οι πρώτοι χριστιανοί, δέχονταν και αγαπούσαν τα αρχαία ελληνικά κείμενα, αφού στην ουσία έλεγαν τα ίδια με τον Χριστό και τα μελετούσαν παράλληλα με τις διδαχές του Χριστού, που εννοείται τότε δεν περιοριζόταν σε 4 παραποιημένα ευαγγέλια.
Από τον 2ο μ.Χ. αιώνα άρχισαν τα πράγματα να αλλάζουν. Οι δυνάμεις που υπηρετούν το σκότος, πολέμησαν και μέχρι περίπου τον 4ο μ.Χ. αιώνα, κατάφεραν και κατέλαβαν την Εκκλησία του Χριστού εκ των έσω. Σκότωσαν παρασκηνιακά, όσους εκ των πραγματικών Χριστιανών μπόρεσαν, ενώ άλλοι ιεράρχες δέχτηκαν να πουλήσουν το Χριστό με αντάλλαγμα τη ζωή τους, χρήμα, καρέκλα και εξουσία, στην νέα επίσημη και νόμιμη πλέον εκκλησία, αυτή των υπηρετών του σκότους.
Αυτή η νέα εκκλησία εξαφάνισε κάθε αρχαίοελληνικό κείμενο γνώσης, καθώς και το μεγαλύτερο μέρος των πραγματικών λόγων του Χριστού. Αφαίρεσε το κλειδί της γνώσης από τους ανθρώπους, τους οποίους μάντρωσε μέσα σε μία εβραϊκού τύπου υλιστική θρησκεία, σε ένα μαγαζί συγκαλυμμένης λατρείας του Γιαχβέ Σατανά και της υλιστικής νοοτροπίας του. Αυτό το μαγαζί (θρησκεία) ονομάστηκε Εβραιοχριστιανισμός ή αλλιώς Ορθοδοξία, έγινε η επίσημη θρησκεία του Ρωμαϊκού κράτους και σήμανε το τέλος κάθε ελεύθερης ανυπότακτης ελληνικής και πραγματικά χριστιανικής σκέψης και γνώσης, και τον ερχομό του πνευματικού μεσαίωνα.
Αυτή η νέα εκκλησία, που μόνο κατ’ όνομα ήταν «Χριστιανική», όρισε ως ιερά, πράγματα αντίθετα των διδασκαλιών του Χριστού, βασισμένα σε παραποιημένα και εκ του μηδενός γραμμένα από αυτήν κείμενα που ονόμασε «Αγία Γραφή», φτάνοντας στο σημείο να λέει πως ο Ιησούς Χριστός είναι το ίδιο πρόσωπο με τον Γιαχβέ Σατανά.
Ανέκαθεν βλέπετε, τα ιερατεία, εμπόδιζαν και συνεχίσουν να εμποδίζουν τους ανθρώπους από το να μάθουν την απλή αλήθεια, το ότι ο κόσμος αυτός είναι ψεύτικος και πρέπει να επιστρέψουμε στον πραγματικό κόσμο, στην αληθινή ζωή, με το να ζούμε όπως μας είπε ο Χριστός, ως περαστικοί από τον κόσμο αυτό, βοηθώντας και προσφέροντας στους γύρω μας, ξε-αγχώνοντάς τους όταν και όπως μπορούμε, από τα προβλήματα που δίνει ο ψεύτικος αυτός κόσμος.
Ανέκαθεν τα ιερατεία έκρυβαν και έθαβαν την γνώση. Μάντρωναν τους ανθρώπους σε υλιστικές τυπολατρικές δεισιδαιμονικές θρησκείες και σε ανύπαρκτες ιδεολογίες και έβγαζαν ταυτόχρονα πλανεμένους, αιρετικούς (εδώ γελάμε) αλλά και σκότωναν μέχρι τα τέλη του μεσαίωνα, όσους ήξεραν τι πράγματι συμβαίνει, είχαν τη Γνώση της Αλήθειας και ήθελαν να την μεταδώσουν κιόλας. Δυστυχώς, ανέκαθεν η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων ακολουθούσε και συνεχίζει να ακολουθεί πιστά τα λόγια των ιερατείων, ως υπάκουα άβουλα πρόβατα, μη γνωρίζοντας ή μη θέλοντας να δεχτούν ότι τους οδηγούν κατευθείαν στη σφαγή.
Από αυτή την προβατίλα και την ηλιθιότητα ήρθε να μας ελευθερώσει ο Χριστός, δείχνοντάς μας το πνευματικό μονοπάτι που οδηγεί στην Ελευθερία, έξω από τον κόσμο του Γιαχβέ.
Γνώσεσθε την Αλήθεια και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς















ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις