‘ E PERON” ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΜΠΟΛΑΡΗ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ” ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ”



Μετά το Πάσχα του 1974 είχε δημοσιευθεί πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα ” Εστία” το άρθρο ” Η πολιτική κατάστασις εις Αργεντινήν και το φάσμα του Περόν”. Είχε αναλάβει την Προεδρία στην
Αργεντινή η χήρα του μόλις εκλιπόντος Στρατηγού Juan Peron, η Isabella Peron, αλλά την ουσιαστική Δύναμη είχε ο Ελληνοαργεντινός Στρατηγός Κριστίνο Νικολαίδης.
Συνδεόμενος με το Στρατιωτικό Καθεστώς της 21ης Απριλίου, μέσω Ιωάννου Λαδά, αλλά και με το επιβληθέν στις 25 Νοεμβρίου 1973 Στρατιωτικό Καθεστώς του Διοικητή της ΕΣΑ στην Πατρίδα μας Ταξιάρχου Δημητρίου Ιωαννίδη. Ο Στρατηγός Νικολαίδης είναι ο Ιδρυτής της Ελληνοαργεντινής Εθνικοσοσιαλιστικής Ομάδας ” E PERON”, που είναι και η Πραγματική Ομάδα ” Ε”.
Το παραπάνω άρθρο στην ” Εστία” είχε την έγκριση του ίδιου του Ταξιάρχου Ιωαννίδη. Ο Ταξίαρχος επιδίωκε την ενδυνάμωση της ” E PERON” στην Αθήνα με Αρχηγό τον Εθνικιστή Ταγματάρχη Παρασκευά Μπόλαρη, για να υπερκεράσει τον Κωνσταντίνο Πλεύρη και το ελεγχόμενο από τον Ιωάννη Λαδά Κ 4 Α (Κόμμα 4ης Αυγούστου) του Κωνσταντίνου Πλεύρη.
Ο Ταξίαρχος Ιωαννίδης γνώριζε ότι ο Ιδεολογικός Μέντορας του Λαδά Κωνσταντίνος Μανιαδάκης, ο Υπουργός Ασφαλείας του Καθεστώτος 4ης Αυγούστου του Ιωάννου Μεταξά, ήταν από το 1941 έως το 1944 ο Μυστικοσύμβουλος του Στρατηγού Peron, καθότι ο Μανιαδάκης είχε εγκατασταθεί στο Buenos Aires, την πρωτεύουσα της Αργεντινής, όταν έπεσε η Αθήνα στα χέρια των Γερμανικών Στρατευμάτων Κατοχής. Ο Μανιαδάκης εκπροσωπούσε τον Μεταξικό Περονισμό, πριν ορίσει ως Διάδοχό του τον Συνταγματάρχη Λαδά.
Ο Ταξίαρχος Ιωαννίδης συνήθιζε να λέει: ” 4η Αυγούστου συν 21η Απριλίου ίσον 25η Νοεμβρίου”. Ο Μπόλαρης, ο έχω κατ’ εντολήν Ιωαννίδη την ” E PERON” στην Αθήνα, είχε συνεχή Ιδεολογική Καθοδήγηση από τον Στρατηγό Νικολαίδη και στην από τον Ιούλιο του 1974 μεταπολίτευση. Είναι εξόχως χαρακτηριστικό ότι, μολονότι ποτέ δεν το ανέφερε, από το 1977, που δραπέτευσε από το Γενικό Κρατικό, μετέβαινε συχνότατα στο Ροζάριο της Αργεντινής για να εκπαιδεύει τα Περονιστικά Ακροδεξιά Αντικομμουνιστικά Τάγματα και στο Μπουένος Άϊρες για να καθοδηγείται από τον Στρατηγό Νικολαίδη.
Γύρω στο 1992 ο Μπόλαρης αποστασιοποιήθηκε από τον Ιωαννίδη, ενηγκαλίσθη τον Γεώργιο Παπαδόπουλο, συμφιλιώθηκε με τον Λαδά και, από τότε, η ” E PERON” θεωρεί Εκπροσώπους της στην Πατρίδα μας τόσο το Κ4Α του Κωνσταντίνου Πλεύρη όσο και την Ομάδα ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΜΠΟΛΑΡΗ, που μετά τον θάνατο του Μπόλαρη διευθύνεται από την Ομάδα του, που διοικείται από Συλλογική Ηγεσία και ΕΧΕΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ.
Η Ομάδα ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΜΠΟΛΑΡΗ ταυτίζεται με την Ομάδα ” E PERON” στην Αθήνα και από κοινού ελέγχουν την Εθνικιστική ” Άκρα Δεξιά” και, από την στιγμή, που ο Θάνος Πλεύρης, ο γιός του Κωνσταντίνου Πλεύρη, είναι Βουλευτής Α’ Αθηνών της ΝΔ, ελέγχουν και την Κυβέρνηση της ΝΔ μέσω της λεγόμενης Ακροδεξιάς Πτέρυγάς της.
Σκοπός είναι ο Σχηματισμός του Βαθέος Κράτους της Εθνικιστικής ” Άκρας Δεξιάς”.
















ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις