Έχει σχεδιαστεί η σκόπιμη καταστροφή του χρηματοπιστωτικού συστήματος, για να ξεκινήσει το νέο χρηματοπιστωτικό σύστημα.

 
Έχει σχεδιαστεί η σκόπιμη καταστροφή του χρηματοπιστωτικού συστήματος, για να ξεκινήσει το νέο χρηματοπιστωτικό σύστημα.Μια μεγαλύτερη κατάρρευση από αυτήν του χρηματοπιστωτικού συστήματος της Lehman Brothers έχει σχεδιαστεί για να ανοίξει δρόμο για ένα νέο χρηματοπιστωτικό σύστημα, λένε οι πηγές της μυστικής κοινωνίας της Ασίας. Οι πρόσφατες τάσεις στις χρηματοπιστωτικές αγορές, κυρίως μια φούσκα των χρηματιστηριακών αγορών, στηρίζουν αυτόν τον ισχυρισμό. Οποιοσδήποτε οικονομικός βετεράνος θα σας πει ότι όταν οι χρηματοπιστωτικές αγορές καταπολεμούν την πραγματικότητα, η πραγματικότητα πάντα κερδίζει στο τέλος. Αυτό σημαίνει ότι οι τιμές των μετοχών ενδέχεται να πέσουν κατά 90% ή περισσότερο.
Εντούτοις, σαν ένα σημάδι πως ο οικονομικός πόλεμος δεν έχει τελειώσει, οι ευρωπαϊκοί βασιλικοί κύκλοι διαφωνούν, λέγοντας: «Όλες οι τράπεζες επενδύσεων παγκοσμίως έχουν αρχίσει να απομακρύνονται από το παλαιό σύστημα, επομένως είναι απλώς θέμα χρόνου πως απλά και χωρίς τριβές θα μετασχηματιστούν από το παλιό στο νέο. "
Κάτι τέτοιο μπορεί να λειτουργήσει για τα συστήματα πληρωμών, τα ΑΤΜ, τις πιστωτικές κάρτες, κλπ., Αλλά όχι για το δυτικό σύστημα της δουλείας του βαβυλωνιακού χρέους στο σύνολό του. Αυτό το σύστημα έχει ως αποτέλεσμα το 1% να κατέχει το 53,2% όλων των μετοχών και των αμοιβαίων κεφαλαίων, και αν προσθέσετε το επόμενο 9%, ο έλεγχος από τους πλούσιους είναι 93,2%, αφήνοντας το υπόλοιπο 90% του πληθυσμού, με μόλις 6,8%. Περαιτέρω απόδειξη ότι πρόκειται για ένα σύστημα δανεισμού οφειλών προέρχεται από το γεγονός ότι το 90% των ανθρώπων οφείλει το 72,4% του συνόλου του χρέους.
Αυτή η χρηματιστηριακή αγορά, που ελέγχεται και ανήκει στους υπερ-πλούσιους και τους υψηλού επιπέδου υπηρέτες τους, έχει γίνει ψευδής και παρασιτική και στην ουσία απορροφά χρήματα από την πραγματική οικονομία. Αυτό κάνει την κατάρρευση μαθηματικά αναπόφευκτη.
Συνοψίζοντας, οι οικογένειες που κατέχουν τις δυτικές (και ιαπωνικές) κεντρικές τράπεζες εκτυπώνουν χρήμα και το παραδίδουν στις εταιρείες που επίσης κατέχουν, ενώ ρουφάνε το μεδούλι από το 90% του πληθυσμού.
Το χρηματοπιστωτικό σύστημα έχει γίνει μια γιγαντιαία μαύρη τρύπα, η οποία δημιουργεί μια διαστρεβλωμένη αίσθηση, καθώς πολλές από τις κυβερνώσες οικογένειες λατρεύουν τον Μαύρο Ήλιο.
Μια πιθανή ώθηση θα είναι η κατάρρευση της Deutsche Bank, η οποία ανακοίνωσε μόλις το τρίτο τρίμηνο απώλεια ύψους 832 εκατομμυρίων ευρώ.
Η κατάρρευση της Deutsche Bank θα καταστρέψει την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και θα πτωχεύσει την ΕΕ
Περιττό να πούμε, πως ενώ είναι εύκολο να εντοπίσετε μια φούσκα, είναι πιο δύσκολο να προβλέψετε πότε αυτή θα σκάσει. Ωστόσο, η ασιατική μυστική κοινωνία και οι πηγές της κοινωνίας White Dragon (WDS) πιστεύουν ότι η κατάρρευση είναι πιθανή το 2020. Αυτό θα ακολουθήσει ένα jubilee (μια εφάπαξ διαγραφή του συνόλου του χρέους και της ανακατανομής περιουσιακών στοιχείων) και θα ξεκινήσει μια τεράστια εκστρατεία για να διορθωθεί ο πλανήτης. Το σχέδιο αυτό περιλαμβάνει τη δημιουργία ενός αξιόλογου μελλοντικού οργανισμού σχεδιασμού, στον οποίο μπορεί οποιοσδήποτε να υποβάλει αίτηση συμμετοχής.
Πριν όμως αυτό γίνει δυνατό, εξακολουθούν να υπάρχουν μερικές σοβαρές μάχες που πρέπει να δοθούν. Αυτή τη στιγμή οι κύριες προσπάθειες λαμβάνουν χώρα στη Σαουδική Αραβία και το Μεξικό, όπου η χαζαρική μαφία αγωνίζεται για τη διατήρηση των αγωγών πετρελαίου και των ναρκωτικών.
Ας ξεκινήσουμε με την κατάσταση στο Μεξικό, όπου, σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου, ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τράμπ "κήρυξε πόλεμο στα μεξικανικά καρτέλ ναρκωτικών και έμμεσα στους Δημοκρατικούς που είναι οι μυστικοί υποστηρικτές τους." Ωστόσο, οι μεξικανικές πηγές αναφέρουν πως τα πρόσφατα γεγονότα στο Μεξικό, η υποτιθέμενη δολοφονία εννέα αμερικανών γυναικών και παιδιών είναι απλά σκηνοθετημένα. Τα στοιχεία οδηγούν στο "Yunque, μια ακραία δεξιά μυστική αποκρυφιστική αίρεση παιδεραστίας (ο πατέρας Marcial Maciel ήταν μέρος της), "λένε οι μεξικανοί πατριώτες.
Οι μεξικάνικες πηγές συγκέντρωσαν μια καταδικαστική υπόθεση που δείχνει ότι η πρόσφατη απόπειρα σύλληψης του γιου του El Chapo και η υποτιθέμενη δολοφονία των Αμερικανών ήταν μέρος μιας απελπισμένης απόπειρας της αμερικανικής Χαζαρικής μαφίας να επιβιώσει με την κατάληψη του Βόρειου Μεξικού και των κοιτασμάτων πετρελαίου .
Η οικογένεια LeBaron, που υποτίθεται ότι ήταν θύμα της σφαγής εννέα γυναικών και παιδιών, κλέβει το νερό, εκδιώκει τους αγρότες από τη γη τους, διενεργεί λαθρεμπόριο ναρκωτικών και εμπλέκεται στη σεξουαλική λατρεία NXIVM μεταξύ άλλων, λένε οι πηγές.
Σημειώνουν ότι το βίντεο της "σφαγής" δεν έδειξε σώματα, η ρούχα, δεν είχε μάρτυρες και ότι οι επιζώντες χτυπημένοι υποτίθεται από σφαίρες κατάφεραν να περπατήσουν έξι ώρες και 15 χιλιόμετρα μέσα από εχθρικό έδαφος στην έρημο είναι δε όλοι στην Αριζόνα και όχι στο Μεξικό.
Οι πηγές αναφέρουν επίσης ότι η αποτυχημένη απόπειρα σύλληψης του γιου του El Chapo πραγματοποιήθηκε από την Αμερικανική Υπηρεσία Καταπολέμησης των ναρκωτικών και τον κυβερνήτη Culiacán χωρίς να ενημερώσει τον Πρόεδρο του Μεξικού. "Η σύμπραξη είχε αντίδραση συγκρίσιμη με εκείνη ενός καλά οργανωμένου στρατού. Το κεντρί των εργολάβων της CIA είναι παντού ", λένε οι πηγές.
"Με την δικαιολογία αυτών των επιθέσεων, το Κογκρέσο των ΗΠΑ πρόκειται να χαρακτηρίσει τα καρτέλ ναρκωτικών ως τρομοκρατικές οργανώσεις, ανοίγοντας έτσι την πόρτα, χάρη στον νόμο Patriot, για να διεξάγουν πόλεμο στο Μεξικό", καταλήγουν.
Τώρα ας στρέψουμε την προσοχή μας στην κατάσταση στη Σαουδική Αραβία, όπου η Χαζαρική μαφία αγωνίζεται να διατηρήσει το πετροδολαριακό σύστημα δημεύοντας την Aramco, την Σαουδική πετρελαϊκή εταιρεία. Εδώ, η ανακοίνωση του Ιράν για ένα νέο πετρελαϊκό κοίτασμα 53 δισεκατομμυρίων βαρελιών συγχρονίστηκε για να εκτροχιάσει την IPO της Aramco και έτσι να γίνει πλουσιότερο από τη Σαουδική Αραβία, της οποίας τα αποδειχθέντα αποθέματα μπορεί να είναι αρκετά κάτω από τα 200 δισεκατομμύρια βαρέλια, λένε οι πηγές του Πενταγώνου.
"Μέχρις ότου η Σαουδική Αραβία υπογράψει ένα σύμφωνο μη επίθεσης με το Ιράν, μια ειρηνευτική συμφωνία με την Υεμένη και μέχρι να έχει λειτουργικές πυροβολαρχίες S-400 για την προστασία των πετρελαϊκών της περιουσιακών στοιχείων, κανείς δεν θα επενδύσει στην Aramco", συνεχίζουν οι πηγές. "Ενώ η Κίνα μπορεί να ισχυρίζεται ότι ενδιαφέρεται για την βοήθεια του Mohammed Bin Salman, μπορεί να αναγκαστεί να υποχωρήσει λόγω παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη Σαουδική Αραβία, εγκλήματα πολέμου, γενοκτονία, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, βασανιστήρια, μαζική δολοφονία και τρομοκρατία" .
Φυσικά, η μάχη για τη Σαουδική Αραβία αφορά επίσης μια προσπάθεια από τους Rockefellers και άλλες οικογένειες να χρησιμοποιήσουν το πετρέλαιο για να δωροδοκήσουν τους Κινέζους ώστε να πάνε μαζί τους, λένε οι πηγές της WDS. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο παρέδωσαν 100 δισεκατομμύρια δολάρια καθώς και τον έλεγχο των μηχανών κλοπής των εκλογών της Ιαπωνίας στον Son Masayoshi της Softbank, συγγενή του Sun Yat-sen, ιδρυτή της σύγχρονης Κίνας.
Ωστόσο, οι πηγές της μυστικής κοινωνίας της Ασίας λένε ότι οι Κινέζοι δεν ξεγελάστηκαν από αυτόν τον ελιγμό, γι 'αυτό ο Son ξέμεινε από χρήματα. Αντίθετα, οι πηγές αναφέρουν ότι σκοπεύουν να χρεοκοπήσουν την Αμερικανική Τράπεζα της Ιαπωνίας μαζί με την Federal Reserve και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.
Οι πηγές αναφέρουν ότι εγκαθίσταται μια τράπεζα στην Σερβία που σχεδιάζεται για να αντικαταστήσει την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Η Σερβία παραλαμβάνει Ρωσική αντι-αεροπορική άμυνα S-400 για να προστατεύσει αυτήν την προγραμματισμένη τράπεζα. Κάτι τέτοιο θα ήταν μια μεγάλη ιστορική δικαίωση για την καταστροφή της Γιουγκοσλαβίας.
Σαν ένα σημάδι, ο στρατός των Η.Π.Α. συμμετέχει στο σχέδιο αυτό, σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου, "ο Τραμπ επίσης, μπορεί να παραστεί στη στρατιωτική παρέλαση της Ρωσίας για την Ημέρα της Νίκης το Μάιο του 2020 για να στείλει ένα μήνυμα στο Deep State, στους Σιωνιστές και στην Κίνα".
Οι Κινέζοι, από την πλευρά τους, προετοιμάζονται τώρα να δημιουργήσουν μια "Οικονομική ζώνη χωρών “Γη-φεγγάρι” έως το 2050", 10 τρισεκατομμυρίων δολαρίων ετησίως.
Τέλος, σαν ένα σημάδι ότι πως οι Ισραηλινοί εγκατέλειψαν τις απειλές της «Λύσης Samson», οι ισραηλινές πρεσβείες ξανα-άνοιξαν για 25 ημέρες, σύμφωνα με εκπρόσωπο της ισραηλινής πρεσβείας στο Τόκιο. Αυτό ίσως αποτελεί ένδειξη ότι οι Σιωνιστές διαπραγματεύονται μια παράδοση.
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις