Ο ηλίθιος και ο πανηλίθιος της τρομοκρατιας εν δράσει

Τελικά έχουμε και τους τρομοκράτες που μας αξίζουν: Ο ηλίθιος και ο πανηλίθιος εν δράσει 

Τελικά έχουμε και τους τρομοκράτες που μας αξίζουν και το λέμε αυτό διότι το ίδιο συμβαίνει και με το ελληνικό πολιτικό σύστημα και οι δύο προέρχονται από την «θαυμαστή» ελληνική
κοινωνία της εποχής.
Στην πρόσφατη εξάρθρωση της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατική Αυτοάμυνα» είχαμε σκηνές που μόνο στην ταινία «Ο ηλίθιος και ο πανηλίθιος» έχουν παιχτεί.
Σε μια ληστεία που μόνο ο «Γκούφη» θα μπορούσε να διαπράξει πυροβόλησαν ο ένας τον άλλον!
Έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας η στιγμή που το καλάσνικοφ των δραστών εκπυρσοκροτεί και τραυματίζει στο γόνατο τον έναν εκ των ληστών, τον 46χρονο σε βάρος του οποίου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.
Είναι η στιγμή που οι δυο άνδρες, ο 46χρονος και ο 41χρονος που έχει συλληφθεί, βγαίνουν από το πρακτορείο. Ο 41χρονος κρατά το καλάσνικοφ στο δεξί του χέρι. Καθώς βγαίνουν από το κατάστημα, τον ακολουθεί ο συνεργός του.
Ενώ ο 41χρονος βγαίνει από την πόρτα, προσπαθεί να δώσει το όπλο στον 46χρονο, αλλά τα χέρια τους χτυπάνε (!), το όπλο εκπυρσοκροτεί και τραυματίζει τον καταζητούμενο στο γόνατο! Στο video φαίνεται επίσης η στιγμή που «σπάει» η τζαμαρία.
Κουτσαίνοντας, ο δεύτερος ληστής ακολουθεί τον συνεργό του, επιβιβάζονται στη μηχανή τους και απομακρύνονται από το σημείο.
Από εκεί και πέρα τι άλλο να προσθέσουμε: Πώς ήταν μόνο οι δυό τους και κανανε ληστείες της τάξεως των 1600 ευρώ;
Οι Αρχές ήταν εδώ και καιρό στα ίχνη των τρομοκρατών αλλά η ληστεία σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στον Χολαργό άνοιξε το δρόμο για την εξάρθρωση της τρομοκρατικής οργάνωσης. Η ληστεία αυτή θα «διδάσκεται» στις «μεγάλες των ληστών σχολές» σε όλο τον πλανήτη ως παράδειγμα προς αποφυγήν.
Περισσότερο για τρέιλερ «ταινίας γέλιου» με τον ΘΒ στο «Ο φαλακρός πράκτωρ 000» έμοιαζε η ληστεία αυτή.
Τα ωραία όμως δεν τελειώνουν εδώ. Σύμφωνα με το ΑΝΤ1 στη γιάφκα της Κυψέλης που βρέθηκαν όπλα και υλικό από την οργάνωση Επαναστατική Αυτοάμυνα, στο κουδούνι υπήρχε το επώνυμο ενός από τους συλληφθέντες!
Εντάξει πιο ηλίθιος πεθαίνεις...
Εν πάση περιπτώση αν είναι τέτοια η νέα γενιά των τρομοκρατών ελπίζουμε να μην ειναι τέτοια η νεά γενιά των αστυνομικών και η νέα γενιά γενικώς γιατί τότε ζήτω που καήκαμε...
Πάντως η νέα τρομοκρατία ουδεμία σχέση έχει με την αλάνθαστη επί 27 χρόνια 17 Νοέμβρη του παρελθόντος αν και αυτή ήταν «αλάνθαστη» και λόγω της έλλειψης πολιτικής βούλησης από τις κυβερνήσεις για να την εξαρθρώσουν νωρίτερα.


















ΠΗΓΗ






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις