Βίαιη και γελοία προπαγάνδα μέσα από την γενοκτονία των Ποντίων

kokkino-potami 

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, με ηλίθιες και βλακώδεις αριστερίστικες σταλινοφασιστικές αναλύσεις της πλάκας,  παραχώρησε ο- δυστυχώς- σκηνοθέτης του
Κόκκινου Ποταμιού, Μανούσος Μανουσάκης, στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα».
Αυτό το σκηνοθετικό παρτάλι, που ο κόσμος αγκάλιασε τα σήριαλ που έφτιαξε με πάντα μεγάλους προϋπολογισμούς, αντί να κοιτάξει να ενώσει τους τηλεθεατές που αγκάλιασαν με τη σειρά τους το Κόκκινο Ποτάμι, κοίταξε να χρησιμοποιήσει ένα επιτυχημένο τηλεοπτικό πόνημα για να κάνει βίαιη και γελοία προπαγάνδα, απογοητεύοντας και θυμώνοντας πολλούς Έλληνες που τιμούν με την τηλεθέαση που δίνουν στο σήριαλ, την γενοκτονία των Ποντίων που έριξαν στο κρεματόριο της ιστορίας, όχι δεξιοί αλλά φονιάδες και φασίστες, με την ιδεολογία του Μανουσάκη. Τον διχασμό, το ταξικό μίσος, τον διαχωρισμό, την κοινωνική και τιμωρητική λογική του «εσύ είσαι Δεξιός και κακός, εγώ είμαι αριστερός και Δημοκράτης».
Μέσω Skype μάλιστα παρενέβη ο Απόστολος Γκλέτσος, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι μετά τον πατέρα του, στη ζωή του έχει τον Μανούσο Μανουσάκη. Σε εκείνο το σημείο ο Μανούσος Μανουσάκης σχολίασε σχετικά με τη φιλοπατρία των Ελλήνων: «Στη χώρα μας συμβαίνει κάτι μοναδικό και ελπίζω να το πολεμήσουμε με αυτή τη σειρά(σ.σ. το «Κόκκινο ποτάμι»). Έχουμε εκχωρήσει το δικαίωμα της αγάπης για την πατρίδα στην ακροδεξιά και στους φασίστες. Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει. Έχουμε εκχωρήσει το δικαίωμα να σηκώνουν τη σημαία μόνο οι ακροδεξιοί».
Ρε, κακομοίρη, τι λες; Ποιος σου απαγόρευσε να σηκώσεις τη σημαία; Ποιος σε εμπόδισε να βγάλεις τη σημαία στο μπαλκόνι σου; Αντί να επικρίνεις εκείνους τους μαλάκες που καίνε τις σημαίες υπό το λάβαρο των αριστερίστικων γκρουπούσκουλων των μολότωφ , αντί να αποδοκιμάσεις εκείνα τα σκύβαλα του μπολσεβικισμού από τη μία και του καραμανλισμού από την άλλη, που μας κυβέρνησαν και πάτησαν στο χώμα το ιερό πανί, άρχισες τις βλακώδεις και πομπώδεις εκφράσεις περί ακροδεξιάς, εθνικισμών και πατριωτισμού.
Είσαι καλά, ρε; Ποιος σκότωσε την ηθοποιό Ελένη Παπαδάκη; Η Δεξιά; Ξύπνα , δούλεψε, βγές από την αράχνη του σταλινοφασισμού και δες ότι η Ευρώπη Αλλάζει. Πάλι τα ίδια. Προπαγάνδα, εκμετάλλευση της επιτυχίας από την ψευτοκολτούρα του αριστερισμού. Καλλιτέχνης και καλός ηθοποιός, μόνον ο αριστερός. Οι Δεξιοί, άχρηστοι. Φασίστες που σηκώνουν τη σημαία. Κόψτο γιατί μάλλον σε παραχαλάει Μανουσάκη.
Άντε να χαθείς. Κρίμα που το «Κόκκινο Ποτάμι», έχει έναν τόσο καραγκιόζη σκηνοθέτη. Κρίμα.












ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις