ΠΛΗΡΩΝΕ ΚΟΡΟΙΔΟ ΕΛΛΗΝΑ..!..ΣΥΡΙΖΑ ΕΦΥΓΕ ΣΥΡΙΖΑ ΗΡΘΕ...!!!

room5b

Περίπου 130 πρόσφυγες και μετανάστες εγκαθίστανται στα ξενοδοχεία Αετόπετρα και Κανέλα στις Σέρρες. Οι πρόσφυγες χθες νωρίς το πρωί έφτασαν στη Ελευσίνα από τη Σάμο και όλοι τους
αιτούνται άσυλο.
Προσπάθησαμε να επικοινωνήσουμε πριν από λίγες ώρες με αυτά τα ξενοδοχεία δυστυχώς όμως αυτό δεν κατέστη δυνατόν καθώς τα μισά τηλέφωνα ήταν κλειστά, άλλα μας τα έκλειναν και τα υπόλοιπα απλά δεν απαντούσαν! To μόνο που δεν δοκιμάσαμε ήταν το φαξ..! Τι φοβάστε ρε παιδιά;;;



Πάμε όμως να δούμε τι διαθέτουν αυτά τα ξενοδοχεία,καθώς σύμφωνα με τις περιγραφές, τα δωμάτια διαθέτουν τζάκι, τζακούζι και πολλές άλλες ανέσεις για τις οποίες ένας απλός επισκέπτης θα πλήρωνε εκατοντάδες ευρώ!
Διαβάζουμε από την περιγραφή τα εξής:
«Όλα τα δωμάτια διαθέτουν τηλεόραση lcd 20 ιντσών, αθόρυβο mini bar αμμωνίας, πιστολάκι για τα μαλλιά, τηλέφωνο και άλλες ανέσεις. που σε συνδυασμό με την υπέροχη θέα είτε προς το Μενοίκιο όρος είτε προς τον Λευκώνα. θα κάνουν την διαμονή σας ιδιαίτερα ευχάριστη. Οι ηλεκτρονικές κλειδαριές των δωματίων εγγυώνται την ασφάλειά σας.
Υπάρχουν 2όροφες σουίτες με τζάκι και υδρομασάζ οι οποίες μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι και έξι άτομα η κάθε μία.
Στον 2ο όροφο υπάρχουν δωμάτια με τζάκι.
Στον 3ο όροφο υπάρχουν δύο σουίτες με τζάκι και υδρομασάζ. Στη μία σουίτα το υδρομασάζ βρίσκεται μέσα στο δωμάτιο δίπλα στο παράθυρο. Η άλλη διαθέτει κρεβάτι με οροφή και μιντέρι δίπλα στο τζάκι.
Στον κοινόχρηστο χώρο των δύο σουιτών υπάρχει μικρό σαλόνι με καναπέ που γίνεται κρεβάτι το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επιπλέον χώρος σε περίπτωση κράτησης των συγκεκριμένων δωματίων από παρέες.»
Το ξενοδοχείο διαθέτεις επίσης τις εξής εγκαταστάσεις, σύμφωνα πάντα με την περιγραφή:
Διαθέτει, χώρο εστίασης, καφετέρια, lobby, συνεδριακό χώρο, παιδότοπους, κέντρο ευεξίας (Spa), πλανητάριο και πισίνα.
Δείτε και τις φωτογραφίες:
2
3
4
room5b
proino ok

Πάμε τώρα και στο δεύτερο ξενοδοχείο, διαβάζουμε από την περιγραφή τα εξής:

«O ξενώνας διαθέτει 12 δωμάτια και 3 σουίτες. Σαλόνι, μπαρ, δορυφορική τηλεόραση, παραδοσιακή ταβέρνα, επιτραπέζια παιχνίδια, περιηγήσεις με άλογα, ημερήσιος και περιοδικός τύπος. Τα δωμάτια διαθέτουν τηλεόραση, mini bar, αυτόνομη θέρμανση, τζάκι σε 3 δίκλινα και στις σουίτες), ξύλα για το τζάκι (χωρίς χρέωση), τζακούζι (στις σουίτες).»

Δείτε και τις φωτογραφίες:

kanela 1 ok
kanela 2 ok
kanela 3 ok
kanela 4 ok
kanela 5 ok
kanela 6 ok






















ΠΗΓΗ





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις