Παγκόσμιο κέντρο κουκουλοφόρων η Αθήνα: Ξένοι έρχονται και εκπαιδεύονται ΕΔΩ για τους πολέμους των πόλεων

 


Εκατοντάδες κουκολοφόροι από όλο τον κόσμο επισκέπτονται τα τελευταία χρόνια την περιοχή των Εξαρχείων!
Αποκαλείται μάλιστα
«Μέκκα της αναρχίας»

Όπως αναφέρουν τα μέσα ενημέρωσης που αναδεικνύουν το θέμα, σκοπός της επίσκεψής του να βιώσουν από κοντά, «μάχες σώμα με σώμα» με αστυνομικούς αλλά και να αποκτήσουν μια πρώτη επαφή με το αντάρτικο πόλης, όπερ και σημαίνει πως οι πόλεμοι των πόλεων είναι ante portas.
Οι ξένοι κουκουλοφόροι που επισκέπτονται τα Εξάρχεια είναι δύο κατηγοριών:
  • Επισκέπτες συγκεκριμένων ημερομηνιών, σημαντικών για τους κουκουλοφόρους (πχ17 Νοέμβρη). Έρχονται στοχευμένα για συμμετοχή σε επεισόδια.
  • Εκείνοι που έρχονται τις υπόλοιπες μέρες για να εκπαιδευτούν, με εκπαιδευτές τους Ρουβίκωνες!!!
Αν συλληφθούν αφήνονται ελεύθεροι, ενώ στις χώρες τους αυτό δεν θα ίσχυε.
Η Νέα Τάξη εκμεταλλεύεται ή μάλλον έχει ορίσει το καθεστώς «Αβάτου» στα Εξάρχεια και εκπαιδεύει στρατιώτες, οι οποίοι αργά ή γρήγορα θα θελήσουν να προκαλέσουν το απόλυτο τρομοκρατικό χάος σε πόλεις της Δύσης, προκειμένου μετά να επιβληθεί «τάξη» από τα αφεντικά τους,
Οι «μπαχαλάκηδες» εκμεταλλεύονται το καθεστώς του «Αβάτου» και της ανομίας που έχει δημιουργήσει η παθητική στάση που επιδεικνύει η φυσική και πολιτική ηγεσία της αστυνομίας στα φαινόμενα αναρχίας και παραβατικότητας που υπάρχουν στην περιοχή και κάνουν κυριολεκτικά, ό,τι θέλουν.
Οι τρομο- τουρίστες που φτάνουν στα Εξάρχεια από κάθε μήκος και πλάτος της γης, διαμένουν είτε σε υπό κατάληψη κτίρια είτε σε δωμάτια και διαμερίσματα που ενοικιάζουν μέσω πασίγνωστη ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

Δεν θα πούμε κάτι άλλο! Τα σχόλια δικά σας:

















ΠΗΓΗ







Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις