ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ;




Η σχετική πληροφορία μας είχε φτάσει την Κυριακή το απόγευμα, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν της δώσαμε και μεγάλη σημασία.
Ωστόσο, αποδείχθηκε
πως έχει βάση!
Μιλώντας, λοιπόν, ο Καμμένος στο κανάλι των Βαρδινογιάννηδων και ερωτώμενος από την εμφανέστατα «μιλημένη» Ζαχαρέα, για το αν θα πάει στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, την ερχόμενη Κυριακή στο Σύνταγμα, απάντησε χαρακτηριστικά: «Θα είμαστε παρόντες. Θα κάνουμε ό,τι
μπορούμε». Επανερχόμεθα στα της πληροφορίας που λάβαμε… Σύμφωνα με αυτήν, λοιπόν, ο Καμμένος την Κυριακή θα είναι κρυμμένος από νωρίς μέσα στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία». Κάποια στιγμή, πριν την προγραμματισμένη ώρα της συγκέντρωσης (2 μ.μ.) και πριν από τη μαζική προσέλευση του κόσμου, θα εξέλθει και θα επιχειρήσει να κάνει δήλωση στα κανάλια, ακριβώς έξω από την είσοδο του ξενοδοχείου. Από κάτω, θα έχουν κάνει προστατευτικό «κλοιό» οι 70 αστυνομικοί της προσωπικής του ασφάλειας, άλλοι τόσοι ένστολοι αστυνομικοί και μια ομάδα ψεκασμένων κλακαδόρων που θα τον… αποθεώνουν. Αν ο κόσμος δεν τον πάρει χαμπάρι (πράγμα πάρα πολύ δύσκολο…), θα κάνει τη δήλωση και τα κανάλια θα εμφανίσουν ως είδηση ότι παρευρέθηκε στο συλλαλητήριο και… αποθεώθηκε από τον κόσμο.
Αν ο κόσμος τον αντιληφθεί και αντιδράσει (που είναι και το πιθανότερο…), θα κάνει βιαστικά τη δήλωση και θα ξαναμπεί στο ξενοδοχείο, θα υπάρξουν συγκρούσεις στον εξωτερικό χώρο, η αστυνομία θα ρίξει δακρυγόνα και τα κανάλια θα μεταδώσουν ότι «γίνονται επεισόδια στο Σύνταγμα, πέφτουν δακρυγόνα», κ.τ.λ., προκειμένου να φοβηθεί ο κόσμος και να μην πάει στη συγκέντρωση!
Αλλά πλέον, έχουν γνώση οι «φύλακες», οπότε του συνιστούμε να κάτσει φρόνιμα και μην επιχειρήσει να προβοκάρει την συγκέντρωση, εκτός αν είναι καλά… προπονημένος!
















ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις