Η ΚΙΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΣΤΗ ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ – ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ

 

Σε μια εντελώς εκπληκτική εξέλιξη

στην Ανατολική Ευρώπη, η Κίνα έστειλε στρατεύματα από τον Λαϊκό Απελευθερωτικό Στρατό της (PLA) στη Λευκορωσία για να συμμετάσχουν δίπλα-δίπλα με τα λευκορωσικά στρατεύματα σε μια «άσκηση». – ενώ το ΝΑΤΟ τοποθετεί 115.000 στρατιώτες στα σύνορα με τη Λευκορωσία.

Τα νέα για αυτό άρχισαν να διαρρέουν (Σάββατο 6 Ιουλίου) γύρω στις 5 π.μ., ώρα ανατολικών ΗΠΑ, όταν ένθερμοι λάτρεις του αέρα εντόπισαν ένα άγνωστο αεροσκάφος στον εναέριο χώρο της Λευκορωσίας.

Το αεροπλάνο προσγειώθηκε σε στρατιωτική βάση στη Λευκορωσία και η Covert Intel αναπτύχθηκε γρήγορα για να ρίξει μια πιο προσεκτική ματιά. Αυτό αποδείχθηκε ότι δεν ήταν απαραίτητο επειδή τόσο η Λευκορωσία όσο και η Ρωσία δημοσιοποίησαν τις λεπτομέρειες:

Το αεροσκάφος ήταν αεροσκάφος μεταφοράς στρατευμάτων/αεροσκάφους φορτίου του Κινεζικού Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού (PLA):

Λίγο μετά την προσγείωση, μια μικρή ομάδα στρατευμάτων του κινεζικού στρατού εγκατέλειψε το αεροπλάνο και έγινε θερμή υποδοχή από Λευκορώσους στρατιωτικούς.

Αποδεικνύεται ότι αυτό είναι ένα μήνυμα προς το ΝΑΤΟ: η Κίνα υποστηρίζει τη Λευκορωσία και τη Ρωσία.

Αποδεικνύεται επίσης ότι αυτό αποδεικνύει τη διαλειτουργικότητα μεταξύ αυτών των δυνάμεων, κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί από τη Δύση μέχρι τώρα.

Το ΝΑΤΟ έχει τοποθετήσει περίπου 115.000 στρατιώτες στα σύνορα με τη Λευκορωσία, ελπίζοντας να αναγκάσει τη Ρωσία να περιορίσει τους περίπου 300.000 στρατιώτες της χώρας στα σύνορά της με την Ουκρανία.

Με την Κίνα να μπαίνει στην μάχη, η Ρωσία είναι τώρα ελεύθερη να αναπτύξει αυτά τα 300.000 στρατεύματα κατά μήκος των ουκρανικών συνόρων χωρίς να ανησυχεί για την εισβολή του ΝΑΤΟ στη Λευκορωσία.

Αυτή είναι μια πολύ μεγάλη αλλαγή στην ισορροπία δυνάμεων στην Ανατολική Ευρώπη. Φαίνεται σχεδιασμένη για να δώσει όρια στο ΝΑΤΟ και στη Δύση.

Οι παρατηρητές λένε ότι αυτό είτε θα επιτύχει αυτόν τον στόχο είτε ίσως προκαλέσει μια πολύ χειρότερη σειρά ενεργειών από τη Δύση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις