ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ....?


 Οπως μου λενε διαφοροι...

"Μα τι λες....αφου το ειδα η τους ειδα στην τηλεοραση...

Ειναι δυνατον να κανουν λαθος τα ματια μου....?"

Η απαντηση που τους δινω ειναι απλη....

Μαθε να βλεπεις με την καρδια και την ψυχη σου

κι αργοτερα οταν εκπαιδευτεις θα βλεπεις με τη νοηση σου

Τα ματια σου παντα θα βλεπουν 

αυτο που καποιοι αλλοι θελουν να βλεπεις...

 






SINOMOSIOLOGOS

sinomosiologos.blogspot.gr











Σχόλια

  1. Συνεχισε εσυ να προσπαθεις να τους κανεις να δουνε ...Σημερα μιλαγα και μου ανεφεραν οτι η μονη λυση ειναι ο τσιπρας ...Ηταν σφυρια στο κεφαλι αυτο φιλτατε..και Αφου επεσα σε καταθλιψη απο το βαρος της βλακειας τουσ και μερικα λεπτα βλεποντας αστρακια απο την υπερταση ...προσπαθωντας να αρθρωσω κτι (εστω κατι απλο οπως ''εισαι χαζος?''η' ''δεν ησουν εδω πριν τον μητσοτακηηη?''',ακουσα και το δημοκρατικο ...''οως κανεις ετσι ρε φιλε μεταξυ των χειροτερων αυτος εκανε και κατι ...""σζζζμπποοοοιιιινννγγγκκκκκκκ ....τετελεσται ....δυστυχως δεν μπορεσα να αρθρωσω τιποτα για το υπολοιπο της παρουσιας τους και ετσι εφυγαν αναστατωμενοι επειδη δεν τους μιλαγα ..Ειμαστε χαμενοι φιλε συνομωσιολογε . Ξερουμε ποιο ειναι το κομματι που παιζει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "ΤΗΕ ΒΕST NAΜΕ"
    H KΛΑΣΣΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΣΩΝ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΠΟΤΙΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ DNA ΤΟΥΣ Η ΒΛΑΚΕΙΑ.
    "ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ? ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ" ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΓΚΑΒΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΥΤΤΑΡΟ. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΩ "ΠΟΙΟΙ ΟΛΟΙ??? ΑΦΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΛΕ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΖ ΗΤΑΝΕ 80% ΠΡΩΗΝ ΠΡΑΣΙΝΟΙ" ΑΛΛΑ ΟΧΙ , ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΟΥΣ.
    ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ, ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ, ΔΕΝ ΞΥΠΝΑΝΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟΙ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ, ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις