Ο Ερυθρός Σταυρός παραδέχεται ότι δεν διαχωρίζει το εμβολιασμένο από το ανεμβολίαστο αίμα

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται, νοσοκομείο και κείμενο που λέει "1-Month-Old Baby dies from Blood Clots after Transfusion" 
 
Η μητέρα είναι σίγουρη ότι το μωρό πέθανε από θρόμβους αίματος μετά από δωρεά αίματος!!!
 
Νωρίτερα αυτό το μήνα (Σεπτέμβριος 2022), ο Ερυθρός Σταυρός παραδέχτηκε ότι δεν επισημαίνει ότι τα προϊόντα αίματος προέρχονται από άτομα που έχουν εμβολιαστεί με COVID-19 ή από αίμα που δεν έχει εμβολιαστεί.
 
Ο λόγος για τον οποίο δεν διαχωρίζουν ή προφανώς δεν διακρίνουν το αίμα από εμβολιασμένους με COVID-19 ή μη εμβολιασμένους ανθρώπους είναι επειδή πιστεύουν ότι "το εμβόλιο COVID-19 δεν εισέρχεται στην κυκλοφορία του αίματος & δεν ενέχει κινδύνους για την ασφάλεια του λήπτη".
Όπως επισήμανε πρόσφατα ο Kyle Becker του Becker News, αυτή η δήλωση του Ερυθρού Σταυρού ότι το εμβόλιο COVID-19 δεν επηρεάζει την κυκλοφορία του αίματος διαψεύδεται από αρκετές δημοσιευμένες μελέτες.
 
Η ανταπόκριση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται να απορρίπτει τις εύλογες ανησυχίες σχετικά με τα εμβόλια Covid, ενώ υπερτονίζει ελαφρώς τον ισχυρισμό ότι το εμβόλιο "δεν εισέρχεται στην κυκλοφορία του αίματος".
 
Μια μελέτη-ορόσημο που δημοσιεύθηκε τον Σεπτέμβριο με κριτές παρέχει αδιάσειστα στοιχεία σχετικά με τις σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες ειδικού ενδιαφέροντος [AESIs] των εμβολίων mRNA της Pfizer-BioNTech και της Moderna, όπως προσδιορίστηκαν σε μια ανεξάρτητη "τυχαιοποιημένη κλινική δοκιμή".
 
"Στη δοκιμή Moderna, ο υπερβολικός κίνδυνος σοβαρών AESIs (15,1 ανά 10.000 συμμετέχοντες) ήταν υψηλότερος από τη μείωση του κινδύνου νοσηλείας στο COVID-19 σε σχέση με την ομάδα εικονικού φαρμάκου (6,4 ανά 10.000 συμμετέχοντες)", διαπιστώθηκε στη μελέτη.
"Στη μελέτη της Pfizer, ο υπερβολικός κίνδυνος σοβαρών AESIs (10,1 ανά 10.000) ήταν υψηλότερος από τη μείωση του κινδύνου για νοσηλεία στο COVID-19 σε σχέση με την ομάδα εικονικού φαρμάκου (2,3 ανά 10.000 συμμετέχοντες)", προστίθεται στη μελέτη.
 
Οι AESIs με αναλογία κινδύνου μεγαλύτερη της μονάδας [αυξημένος κίνδυνος] περιλαμβάνουν διαταραχή της πήξης, σύνδρομο οξείας αναπνευστικής δυσχέρειας και μυοκαρδίτιδα/περικαρδίτιδα.
Σε ένα άρθρο του "Science" του Μαΐου 2021, ένας ιατρικός ερευνητής εξήγησε πώς το εμβόλιο Covid καταλήγει τελικά στην κυκλοφορία του αίματος.
 
"Η πρωτεΐνη Spike δεν απελευθερώνεται για να περιπλανηθεί ελεύθερα στην κυκλοφορία του αίματος από μόνη της, επειδή διαθέτει μια διαμεμβρανική περιοχή αγκύρωσης που (όπως υποδηλώνει το όνομα) την αφήνει κολλημένη. Έτσι κάθεται στον ίδιο τον ιό και το ίδιο κάνει και στα ανθρώπινα κύτταρα", επισημαίνει ο Derek Lowe.
 
"Η πρωτεΐνη Spike που παράγεται από τον εμβολιασμό δεν απελευθερώνεται με τέτοιο τρόπο ώστε να συναντήσει καθόλου τις πρωτεΐνες ACE2 στην επιφάνεια άλλων ανθρώπινων κυττάρων: κάθεται στην επιφάνεια των μυϊκών και λεμφικών κυττάρων επάνω στον ώμο σας, δεν περιπλανιέται στους πνεύμονές σας προκαλώντας προβλήματα", πρόσθεσε ο Lowe. "Ένα μέρος της δόσης του εμβολίου θα φτάσει στην κυκλοφορία του αίματος, φυσικά. Αλλά να θυμάστε, όταν τα σωματίδια mRNA ή αδενοϊού χτυπήσουν κύτταρα εκτός του ήπατος ή του σημείου της ένεσης, εξακολουθούν να τα αναγκάζουν να εκφράζουν την πρωτεΐνη Spike που είναι αγκυροβολημένη στην επιφάνειά τους, όχι να την απορρίπτουν στην κυκλοφορία".
 
Έτσι, φαίνεται ότι η απάντηση του Ερυθρού Σταυρού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι λίγο υπερβολική σχετικά με το ότι το εμβόλιο δεν εισέρχεται στην κυκλοφορία του αίματος. Δεν δημιουργεί ακριβώς εμπιστοσύνη η απόρριψη των ανησυχιών του κοινού και η ανάρτηση πληροφοριών που φαίνεται να είναι παραπλανητικές.
 
Υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι που μπορεί να χρειαστούν μετάγγιση αίματος και έχουν τεκμηριωμένους λόγους να μην εμπιστεύονται πλήρως τα εμβόλια mRNA. Ίσως θα έπρεπε ο Αμερικανικός Ερυθρός Σταυρός να δείξει ότι νοιάζεται και γι' αυτούς τους ανθρώπους.
 
Το Gateway Pundit δημοσίευσε πρόσφατα την ιστορία της Cornelia Hertzler από το Hot Springs της Μοντάνα, η οποία γέννησε ένα αγοράκι στις 3 Ιανουαρίου 2022, το οποίο πέθανε μόλις ένα μήνα αργότερα, στις 17 Φεβρουαρίου 2022, από θρόμβους αίματος αμέσως μετά τη μετάγγιση αίματος.
 
Η Cornelia Hertzler από το Hot Springs της Μοντάνα γέννησε τον Alexander στις 3 Ιανουαρίου 2022. Δυστυχώς, ο Αλεξάντερ πέθανε στις 17 Φεβρουαρίου 2022.
Η κ. Hertzler δήλωσε στο The Gateway Pundit ότι το μόλις ενός μηνός μωρό της πέθανε από θρόμβο αίματος που προκλήθηκε από τη λήψη "εμβολιασμένου με COVID αίματος" κατά τη διάρκεια μετάγγισης αίματος.
 
"Πέθανε μετά από μετάγγιση αίματος από εμβολιασμένο αίμα", υποστήριξε η Hertzler. "Έπαθε θρόμβο αίματος αμέσως μετά τη μετάγγισή του. Ένας θρόμβος αίματος που κανένα αντιπηκτικό δεν μπορούσε να λύσει".
"Χειροτέρευε σταθερά, μέχρι που έφτασε από το γόνατό του στην καρδιά του και τα όργανά του κατέρρευσαν. Γι' αυτό το λόγο το σώμα του πρήστηκε και οι φλέβες του έμοιαζαν να εκρήγνυνται", πρόσθεσε.
 
Ο Αλέξανδρος γεννήθηκε με πρόβλημα στο λαιμό που μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο με χειρουργική επέμβαση. Η Hertzler ισχυρίστηκε ότι ο γιος της έλαβε το αίμα από τον γιατρό στο Sacred Heart στο Spokane της Washington, χωρίς την άδεια της ίδιας ή του συζύγου της.
 
"Έκανε μια εγχείρηση για να διορθώσει ένα πρόβλημα στο λαιμό του με το οποίο γεννήθηκε. Δεν χρειάστηκε μετάγγιση αίματος κατά τη διάρκεια της επέμβασης. Τα περισσότερα μωρά δεν το κάνουν".
"Αργότερα, αφού είχε λήξει η άδειά μας (εγκρίναμε τη μετάγγιση αίματος μόνο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης κατά τη διάρκεια μιας επέμβασης). Ο γιατρός του έκανε μετάγγιση αίματος επειδή τα επίπεδα της αιμοσφαιρίνης του ήταν λίγο χαμηλά. Δεν είχαμε δώσει άδεια γι' αυτό και ο γιατρός ήξερε ότι δεν θέλαμε εμβολιασμένο αίμα επειδή ανησυχούσαμε για θρόμβους. Την επόμενη ημέρα μετά τη μετάγγιση, ανακάλυψαν έναν θρόμβο αίματος", δήλωσε ο Hertzler.
 
Ο Hertzler δήλωσε ότι ο γιατρός είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο το περιστατικό να προκλήθηκε από τη μετάγγιση αίματος.
"Δεν θα σκεφτόντουσαν καν ότι ήταν η μετάγγιση αίματος που τον σκότωσε. Παραδέχτηκαν ότι ήταν ο θρόμβος αίματος που τον σκότωσε. Ελπίζω ότι μπορεί να προειδοποιήσει και άλλους για τον κίνδυνο του αίματος από την τράπεζα αίματος", δήλωσε.
 
Δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι η κ. Hertzler ήταν σε θέση να λάβει οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την κατάσταση εμβολιασμού του ατόμου που έδωσε το αίμα του που χρησιμοποιήθηκε στο μωρό της, και ίσως απλώς έβγαλε συμπεράσματα με βάση το γεγονός ότι περίπου το 80% του πληθυσμού των ΗΠΑ έχει πλέον λάβει τουλάχιστον μία δόση εμβολίου COVID-19 και ότι οι εμβολιασμένοι με COVID-19 άνθρωποι που έχουν πλέον πεθάνει έχουν συνήθως περίεργους θρόμβους αίματος, σύμφωνα με αναφορές από ταριχευτές γραφείων κηδειών.
 
Όπως και να έχει, σίγουρα θα δούμε περισσότερες τραγικές ιστορίες όπως αυτή, μέχρι κάποιος να προσέλθει και να παράσχει αίμα που να επισημαίνεται σαφώς ότι προέρχεται είτε από εμβολιασμένους με COVID-19 είτε από μη εμβολιασμένους ανθρώπους.
 
Και αν ο Ερυθρός Σταυρός δεν πρόκειται να το κάνει αυτό, τότε ακούγεται σαν να υπάρχει μια πιθανή επικερδής επιχειρηματική ευκαιρία για άλλους να παρέμβουν και να την εκπληρώσουν.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Σχόλια

  1. ΠΕΡΊΤΡΑΝΑ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΙΜΑ ΝΑΝΑΙ ΚΙΟΤΙ ΝΑΝΑΙ,ΟΜΟΝΟΙΑΚΑ ΣΎΝΔΡΟΜΟ ΣΤΕΡΗΣΗΣ
    ΑΚΡΙΒΌ Κ ΤΟ ΑΔΡΕΝΟΧΡΟΜΑ ΚΕΣΑΤΙΑ ΚΙΟΛΑΣ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΆΝΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Ε?



    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις