Ο πρόεδρος Τραμπ αποτρέπει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο

 

Το έθνος σήμερα

έφτασε πιο κοντά στον πυρηνικό Αρμαγεδδώνα από ό,τι από την Κρίση των Πυραύλων της Κούβας το 1962.

Καθώς ένα C-32 του Στέιτ Ντιπάρτμεντ —ένα τροποποιημένο Boeing 757— που φέρεται να μετέφερε τη Νάνσι Πελόζι πετουσε προς τη Ζώνη Αναγνώρισης Αεράμυνας της Ταϊβάν (ADIZ,), τέσσερα κινεζικά μαχητικά Chengdu J-20 5ης γενιάς από την αεροπορική βάση Huian, προσπάθησαν να αναχαιτίσουν τον εισβολέα, φέρεται να καταστρέψουν το C-32 μόλις είχε γίνει θετική οπτική αναγνώριση. Ενώ τα J-20 συνδέονταν στην ιδια συχνοτητα στα στενά της Ταϊβάν με τα αμερικανικά F-35 Lightning II από τις Η.Π.Α. Tο Ρόναλντ Ρίγκαν, το οποίο είχε εντοπίσει τα J-20, εδωσε σημα με την ελπίδα να αναχαιτίσει τα κινεζικά μαχητικά προτού προλάβουν να εκτοξευσουν πυραυλους στο C-32, μια προκλητική ενέργεια που θα μπορούσε να πυροδοτήσει μια θερμοπυρηνική σύγκρουση.

Οι αντίπαλες δυνάμεις απείχαν λίγα λεπτά από το να συναντηθούν στον νυχτερινό ουρανό πάνω από την Ταϊβάν. Το αδιανόητο φαινόταν αναπόφευκτο.

Όμως, στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα, ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τζ. Τραμπ, ο οποίος έγραφε την κεντρική του ομιλία για τη διάσκεψη CPAC αυτού του Σαββατοκύριακου στο Ντάλας, μπήκε στο «War Room» του Mar-a-Lago όταν έμαθε ότι μια πιθανή μάχη εκτυλισσόταν στην άλλη πλευρά του κόσμου. Όπως ανέφερε προηγουμένως η ιστοσελιδα, το κέντρο διοίκησης του Τραμπ στη Φλόριντα μιμείται τις τεχνολογικές δυνατότητες της αίθουσας καταστάσεων του Λευκού Οίκου: οι δορυφόροι μεταδίδουν δεδομένα σε πραγματικό χρόνο σε τερματικά που παρακολουθούνται από το επιλεγμένο προσωπικό του Τραμπ και οι κρυπτογραφημένες ραδιοφωνικές εκπομπές καταγράφονται και αποκρυπτογραφούνται από τα Λευκα Καπελα που έχουν ορκιστεί να τηρούν το Σύνταγμα.
 

Χαρακτηριστικά, ο Τραμπ είπε στο προσωπικό να βάλει τον Σι Τζινπίνγκ στη γραμμή.

«Πρέπει να μιλήσω με τον Πρόεδρο Σι τώρα, όχι σε ένα δευτερόλεπτο», φέρεται να είπε ο Τραμπ.

Μια πηγή στο Mar-a-Lago που γνωρίζει την κρίση είπε ότι ένας προσεκτικός Xi Jinping δέχθηκε την κλήση του Trump.

«Τα αμερικανικά και κινεζικά μαχητικά απείχαν λιγότερο από ένα λεπτό από τη συγκρουση όταν ο Τραμπ παρακάλεσε τον Τζινπίνγκ να αποσύρει το αεροσκάφος του. Ο πρόεδρος Τραμπ είπε ότι θα μπορούσε να εκτονώσει, να αποκλιμακώσει την κατάσταση χωρίς να πάει σε πόλεμο. Ο Τζινπίνγκ μίλησε για το πώς είχε προειδοποιήσει τις ΗΠΑ ότι η Κίνα θεωρούσε τον Πελόζι εγκληματία πολέμου, αλλά έδωσε στον Τραμπ την ευκαιρία να εξηγήσει και διέταξε τα αεροπλάνα του να απομακρυνθούν από την περιοχή μάχης», είπε η πηγή μας.

Ο Τραμπ έριξε στα αυτιά του Σι Τζινπίνγκ ένα ζευγάρι βόμβες,. Ο Τραμπ ισχυρίστηκε ότι είχε αποδείξεις, τις οποίες θα έδινε αργότερα στον Τζινπίνγκ, ότι το άτομο που επέβαινε στο C-32 δεν ήταν στην πραγματικότητα η Νάνσυ Πελόζι, αλλά ένα διπλό σώμα που είχε στείλει το Deep State στη θέση της. Επιπλέον, ο Πρόεδρος Τραμπ είπε στον Πρόεδρο Σι ότι ακόμη και αν η πραγματική Νάνσυ Πελόζι βρισκόταν στο αεροπλάνο, δεν είχε καμία απολύτως εξουσία να διαπραγματευτεί με την Ταϊβάν για λογαριασμό των Ηνωμένων Πολιτειών. Απρόθυμα, ο Τραμπ παραδέχτηκε ότι η επίκληση του νόμου περί εξέγερσης του 1807 είχε αφαιρέσει την εξουσία από την Πελόζι και τους συμμάχους της στο Deep State. Ο μόνος λόγος που το καθεστώς Μπάιντεν φαινόταν να κυριαρχεί στις παγκόσμιες υποθέσεις, είπε ο Τραμπ, ήταν επειδή είχαν την εξουσία από διεφθαρμένα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης.

«Αυτό είναι τεράστιο. Είχαμε πολλές διαφωνίες, αλλά ας μην κάνουμε τον κόσμο στάχτη για κάποια σκύλα που προσπαθεί να προσποιηθεί ότι είναι ακόμα στη σκηνη. Θα φροντίσω να λάβετε απόδειξη ότι αυτό που λέω είναι αλήθεια. Ο Μπάιντεν μπορεί να προσπαθεί να ξεκινήσει έναν πόλεμο. Ας μην το αφήσουμε αυτό να συμβεί σήμερα», είπε ο Τραμπ στον Τζινπίνγκ.

Ο Σι Τζινπίνγκ, είπε η πηγή μας, συμφώνησε ότι ο κόσμος δεν χρειάζεται να τελειώσει λόγω της ύβρεως του αμερικανικού Deep State. Ανακάλεσε τα μαχητικά του και το C-32 που μετέφερε μια σωσια Pelosi προσγειώθηκε με ασφάλεια στην Ταϊπέι.

«Τα ICBM θα μπορούσαν να πετούν αυτή τη στιγμή, αλλά δεν είναι πλεον ετσι. Μην πει κανείς ότι ο Ντόναλντ Τραμπ δεν ενδιαφέρεται για την επιβίωση και την ευημερία των Ηνωμένων Πολιτειών και του κόσμου», είπε η πηγή μας. 





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....
















ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις