Ο ΟΡΚΟΣ ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ...!!!

Η σιωπή είναι συνενοχή… 

Παρακατω θα δειτε ενα βιντεο

που δανειστηκα απο το καναλι   Resistance GR οπου ενας αστυνομικος των ΗΠΑ μιλαει για την ανθρωπινη ακεραιοτητα.

Σαν παραδειγμα προς αποφυγη φερνει καποιους συναδερφους του στον Καναδα της τοπικης αστυνομιας οπου πηγαν κι αδειασαν καποιες νταλικες απο καυσιμα ωστε να ακινητοποιηθουν.

Πολυ σωστα λεει οτι καθε ενστολος ορκιζεται πιστη στο Συνταγμα και την Πατριδα κι οχι στους πολιτικους.

Πριν βιαστειτε να κατηγορησετε καποιους σκεφτειτε λιγο με πιο ανοιχτο μυαλο και θα καταλαβετε οτι ο λογος που φτασαμε ως εδω ειναι γιατι οι περισσοτεροι ανθρωποι(ενστολοι και μη) καθημερινα ορκιζονται πιστη στους πολιτικους κι αδιαφορουν για το Συνταγμα και την Πατριδα.

Απο το να παρακαλανε για μια μεταθεση,να φιλανε κατουρημενες ποδιες για εναν διορισμο κι ας ειναι 4ωρο σε σουπερ μαρκετ,να σβησουνε μια κληση κι ενα σωρο αλλα που ολοι εχουν κανει.

Για να μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας ολοι συμμετεχουν σε αυτο αλλος λιγο κι αλλος πολυ.

Αν καποιος πει εγω δεν εκανα τοσα πολλα οπως αλλοι η απαντηση θα ειναι πως δεν εκανε περισσοτερα....γιατι δεν μπορουσε παροτι αντιλαμβανοταν οτι δεν ειναι σωστο.

Ολοι βαλαμε λοιπον το λιθαρακι μας στην καταστροφη και την καταπατηση του Συνταγματος,της Πατριδας και της Ηθικης ακομα κι οταν βλεπαμε και δεν μιλουσαμε....ο σιωπών δοκεί συναινείν οπως ειπε και καποιος σοφοτερος απο εμενα...

 

 

 

 

 

 

 

 

SINOMOSIOLOGOS 

sinomosiologos.blogspot.gr 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις