ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ JOHN DURHAM

 
 
Η ομοσπονδιακή μεγάλη κριτική επιτροπή κατηγορεί τον δικηγόρο και πρωην Εισαγγελεα του Κοννεκτικατ που εκπροσώπησε την καμπάνια της Κλίντον.
 
Ο πληρεξούσιος δικηγόρος που εκπροσώπησε την προεδρική εκστρατεία της Χίλαρι Κλίντον το 2016 κατηγορήθηκε την Πέμπτη για ψέματα στο FBI, στο πλαίσιο της τρέχουσας έρευνας του Ειδικού Συμβούλου Τζον Ντάραμ για την προέλευση της έρευνας του FBI για τις σχέσεις μεταξύ της Ρωσίας και της εκστρατείας του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.
 
Ο δικηγόρος, Michael Sussmann, είναι πρώην ομοσπονδιακός εισαγγελέας που εκπροσώπησε τη Δημοκρατική Εθνική Επιτροπή σε θέματα που σχετίζονται με το hacking των διακομιστών της από τη Ρωσία το 2016, ανέφεραν οι Times, επικαλούμενοι ανώνυμα άτομα εξοικειωμένα με το θέμα.
Οι δικηγόροι του Sussmann, Sean Berkowitz και Michael Bosworth, δήλωσαν σε δήλωσή τους ότι ο πελάτης τους δεν διέπραξε κανένα έγκλημα.
 
Η υπόθεση εναντίον του Σούσμαν επικεντρώνεται στο ποιος ήταν ο πελάτης του όταν συναντήθηκε με τον δικηγόρο του FBI, ανέφεραν οι New York Times. Ο δικηγόρος του FBI θυμάται τον Σούσμαν να λέει ότι δεν συναντιόταν για λογαριασμό κάποιου πελάτη, ενώ ο Σούσμαν δήλωσε στο Κογκρέσο σε κατάθεση του 2017 ότι επιδίωκε τη συνάντηση για λογαριασμό εμπειρογνώμονα στον κυβερνοχώρο, σύμφωνα με την εφημερίδα.
 
Ο Ντάρχαμ, ανέφεραν οι Τάιμς, έχει λάβει αρχεία χρέωσης από το δικηγορικό γραφείο του Σούσμαν που δείχνουν ότι όταν έγραψε ορισμένες ώρες ως εργαζόμενος στη ρωσική τράπεζα, τα χρέωσε στην προεδρική εκστρατεία της Δημοκρατικής Χίλαρι Κλίντον.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις