Η Καμάλα Χάρις θέλει Αγρυπνία για τους Πεσόντες Ταλιμπάν «Μαχητές της Ελευθερίας»

 

Λίγες ώρες αφότου μεταφέρθηκαν τα πτώματα 13 πεσόντων Αμερικανών ηρώων στην Αεροπορική Βάση του Ντόβερ, σε αυτό

που ο στρατός αποκαλεί «αξιοπρεπή μεταφορά», η γυναίκα που συχνά αναφέρεται ως «Πρόεδρος Χάρις» πρότεινε στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ να κρατήσει η Αμερική το φως των κεριών αγρυπνία για να μνημόνευσει τους «γενναίους» Ταλιμπάν και τους «μαχητές της ελευθερίας» του ISIS που είχαν θυσιάσει τη ζωή τους υπερασπιζόμενοι την πατρίδα τους και ομογενοποίησαν αξίες.

Η δήλωσή της δείχνει την τεράστια αποσύνδεση μεταξύ της αντίληψης της παράνομης διοίκησης για την πραγματικότητα και αυτού που πραγματικά συμβαίνει στον κόσμο.

Η Χάρις είπε στον Υπουργό Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν, έναν άλλο παραλήπτη του Ντιπ Στέιτ, ότι ήταν τρομοκρατημένη από τον Ντόναλντ Τραμπ για τον ρόλο του στη «δολοφονία» ενός αυτόχθονου πληθυσμού του οποίου τα μόνα εγκλήματα ήταν η διαφύλαξη των συνόρων του από ξένες εισβολές. Κατηγόρησε τον Τραμπ για την απώλεια αμερικανικής ζωής στο Αφγανιστάν.

«Αν τους αφήναμε μόνους, θα μας άφηναν μόνους. Ο Τραμπ μας το έκανε αυτό », είπε η Χάρις, σύμφωνα με πηγή που γνωρίζει τη συνομιλία.

Τότε η Χάρις έκανε ένα σχόλιο τόσο έξω από την πραγματικότητα που συνορεύει με το σουρεαλιστικό.

"Και λοιπόν? Δεκατρείς άνθρωποι που δεν έπρεπε να ήταν στο Αφγανιστάν σκοτώθηκαν. Χάσαμε 13 άτομα σε 20 χρόνια, έχασαν δεκάδες χιλιάδες να υπερασπίζονται τις αρχές τους », είπε η Χάρις.

Φαινόταν πραγματικά αδιάφορη, χωρίς ορθολογική σκέψη ή γνώση του γεγονότος ότι πάνω από 2.400 Αμερικανοί στρατιώτες έχουν χάσει τη ζωή τους στο Αφγανιστάν από το 2001.

«Θα έπρεπε να κάνουμε μια αγρυπνία για να τιμήσουμε τη θυσία των Ταλιμπάν και των μαχητών της ελευθερίας του ISIS. Θα μπορούσαμε να το κρατήσουμε στο National Mall και είμαι σίγουρος ότι ένα εκατομμύριο άνθρωποι ή περισσότεροι θα έρχονταν να ανάψουν κεριά ενόψει της κατάστασής τους », δήλωσε η Χάρις στον Μπλίνκεν. «Θα ήταν η πιο σημαντική αναμνηστική υπηρεσία από το θάνατο του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ το 1982», συνέχισε ο Χάρις.

Ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ νεώτερος δολοφονήθηκε στις 4 Απριλίου 1968 και όχι το 1982.

Ο Μπλίνκεν, είπε η πηγή μας, δεν τη διόρθωσε και συμφώνησε ότι η συντριπτική απώλεια ζωής των Ταλιμπάν πρέπει να αναγνωριστεί όχι μόνο από τις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά και από άλλα «πολιτισμένα, προοδευτικά έθνη που θεωρούν όλες τις ζωές, ανεξαρτήτως ιδεολογικών πεποιθήσεων, ίσα». Σεβασμός."

Ωστόσο, ο Μπλίνκεν είπε ότι «ορισμένοι Αμερικανοί» ενδέχεται να αντιταχθούν σε μια αντιδραση υπό το φως των κεριών που έγινε τόσο χρονολογικά κοντά στην επίθεση στο αεροδρόμιο της Καμπούλ.

«Είμαι βέβαιος ότι αυτό θα ξεχαστεί σύντομα και μπορούμε να το κάνουμε», απάντησε η Χάρις. «Πρέπει να το κάνουμε σύντομα».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΟ ΒΑΖΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΛΩΝΟΙ.
    ΚΑΝΜΙΑ ΣΥΝΟΧΗ ΣΚΕΨΕΩΝ.
    ΜΠΑΜ ΚΑΝΕΙ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις