ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ...!!!

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος: Δέκα γεγονότα σχετικά με την ρύπανση της  ατμόσφαιρας | Έμβολος 

 Συμαντικα γεγονοτα που συνεβησαν

στον πλανητη σε μια μονο μερα....

ΓΕΓΟΝΟΤΑ 10.8.2021!!!
 
1) Έκρηξη στο εμπορικό πλοίο Σοφία στο λιμάνι της Λατάκια στη Συρία όπου σκοτώθηκαν αρκετοί άνθρωποι.
 
2)Ο πρόεδρος της Συρίας Bashar al-Assad εξέδωσε απόφαση που σχηματίζει νέα κυβέρνηση υπό τον πρωθυπουργό Hussein Arnouts.
 
3) Καίγεται η Αλγερία, η κυβέρνηση ανακοίνωσε τον θάνατο 25 στρατιωτών, 15 πολιτών και τραυματίες από τις δασικές πυρκαγιές που καίνε τα πάντα.
 
4)Ο πρόεδρος της Βραζιλίας Μπολσονάρο μαζί με τους αρχηγούς της άμυνας της χώρας έκαναν παρέλαση στο Σάο Πάολο με τα οχήματα των ειδικών δυνάμεων μπροστά από την Εθνική Βουλή, το προεδρικό μέγαρο και το υπουργείο άμυνας. Η παρέλαση τρέλανε την κλίκα.
 
5) Παραιτήθηκε ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης και αναλαμβάνει η Kathy Hochul η οποία θα γίνει η πρώτη γυναίκα κυβερνήτης της Νέας Υόρκης ενώ ο δήμαρχος δήλωσε ότι η παραίτηση του Cuomo είναι για το καλό της πολιτείας.
 
6)Το Ανώτατο Δικαστήριο του Τέξας εξέδωσε απόφαση που επιτρέπει τη σύλληψη των δημοκρατικών βουλευτών που αρνήθηκαν να επιστρέψουν στο νομοθετικό σώμα.
 
7)Ο Mike Lindell που ετοίμαζε το κυβερνοσυμπόσιο για να αποκαλύψει τα των εκλογών δέχθηκε κυβερνοεπίθεση στους διακομιστές αλλά επειδή το ήξερε φρόντισε να έχει εφεδρικό πρόγραμμα. Πάντως δείχνει φωτιά, πολύ φωτιά.
 
8) Έκλεψαν περισσότερα από 600 εκατομμύρια δολαρίων σε Ethereum και άλλα κρυπτονομίσματα. Οι χάκερς παραβίασαν την πλατφόρμα Poly Network που βασίζεται σε Blockchain και έκαναν την μεγαλύτερη ληστεία κρυπτονομισμάτων.
 
9)Οι αστυνομικοί του Σικάγου γύρισαν τη πλάτη στη δήμαρχο Λόρι Λάιτφουτ κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στο νοσοκομείο για να δεί έναν τραυματία αξιωματικό.
 
10)Οι Ταλιμπάν πήραν την έβδομη πόλη μέσα σε πέντε ημέρες.
 
11)Ο πρωθυπουργός της Αιθιοπίας Abiy Ahmed, προέτρεψε όλους τους ικανούς αιθιοπείς να ενταχθούν στο στρατό, τις ειδικές δυνάμεις και τις πολιτοφύλακες για να υποστηρίξουν την καταπολέμηση των τρομοκρατών του Tigray.
 
12)Οι σαρωτικές πλημμύρες σαρώνουν γέφυρες και σπίτια στη Ταϊβάν.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις