"ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ"....Απαγόρευση εισόδου σε εμβολιασμένους τουρίστες απο το Ισραήλ!!! Τους θεωρεί πηγή μετάδοσης!!

 

Οι εμβολιασμένοι τουρίστες δεν θα επιτρέπεται

να εισέλθουν στο Ισραήλ την 1η Αυγούστου, όπως είχε προγραμματιστεί προηγουμένως, δήλωσε την Κυριακή ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Υγείας Καθ. Νάχμαν Άς, ανακοινώνοντας επίσης ότι οι αρχές θα συζητήσουν μέτρα για τον περιορισμό όλων των ταξιδιών.

«Αναβάλλουμε την ημερομηνία για την είσοδο των τουριστών. δεν πρόκειται να συμβεί την 1η Αυγούστου », είπε, προσθέτοντας ότι δεν έχει οριστεί νέα ημερομηνία. «Δυστυχώς, η τρέχουσα κατάσταση δεν μας επιτρέπει να επιτρέψουμε την είσοδο των τουριστών».

To Iσραήλ επομένως δεν αποδέχεται στην πράξη την ακινδυνότητα του εμβολιασμένου..Μολύνονται και μεταδίδουν γι αυτό δεν τους επιτρέπει την είσοδο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

  1. Τι φοβούνται οι σε υψηλά ποσοστά εμβολιασμένοι ισραηλινοί από τους εμβολιασμένους τουρίστες?

    Λέτε να εμβολιάστηκαν με πλασέμπο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://en.wikipedia.org/wiki/Ryke_Geerd_Hamer#Jewish_conspiracy_theory

    Ο Χάμερ ισχυρίστηκε ότι η μέθοδός του είναι μια "γερμανική" εναλλακτική λύση στην κυρίαρχη κλινική ιατρική, η οποία ισχυρίστηκε ότι είναι μέρος μιας εβραϊκής συνωμοσίας για τον αποδεκατισμό των μη Εβραίων. [20] Σε αυτό, ο Χάμερ επανέλαβε τους αντισημιτικούς ισχυρισμούς του ναζί γιατρού Γκέρχαρντ Βάγκνερ. Πιο συγκεκριμένα, ο Χάμερ υποστήριξε ότι η χημειοθεραπεία και η μορφίνη χρησιμοποιούνται για τη «μαζική δολοφονία» του δυτικού πολιτισμού, ενώ τέτοια θεραπεία δεν χρησιμοποιείται στο Ισραήλ. [14] [15] [21] Ο Χάμερ προώθησε την ιδέα ότι οι περισσότεροι Γερμανοί ογκολόγοι είναι Εβραίοι και ότι «κανένας Εβραίος δεν αντιμετωπίζεται με χημειοθεραπεία στη Γερμανία». Σύμφωνα με τον ίδιο, οι υποδερμικές βελόνες χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια της χημειοθεραπείας για την εμφύτευση "τσιπς" που περιέχει "θαλάμους δηλητηρίου" που μπορούν να ενεργοποιηθούν μέσω δορυφόρου για να σκοτώσουν συγκεκριμένα τους ασθενείς. [22] Πρότεινε ότι η εκστρατεία εμβολιασμού της γρίπης των χοίρων του 2009 χρησιμοποιήθηκε επίσης για να σηματοδοτήσει τους ανθρώπους με αυτά τα «τσιπς» και αρνήθηκε την ύπαρξη του HIV. [23] Ο Χάμερ πίστευε επίσης ότι η άρνηση αναγνώρισης των θεωριών του και η ανάκληση της άδειας του ασκούμενου οφείλεται σε εβραϊκή συνωμοσία. [21]

    Το 2008, ο Χάμερ παρουσίασε ένα έγγραφο όπου ένας «Ραβίνος» «Έσρα» Ιβάν Γκότζ επιβεβαίωσε την ύπαρξη συνωμοσίας μεταξύ Εβραίων ογκολόγων για τη χρήση των «βασανιστηρίων» της χημειοθεραπείας σε όλους τους μη Εβραίους ασθενείς, ενώ οι Εβραίοι ασθενείς έπρεπε να λάβουν σωστή »αντιμετώπιση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις