O (FEMA) Αμερικάνικος Κυβερνητικός Οργανισμός που παρέχει βοήθεια σε καταστάσεις Έκτακτης Ανάγκης εγκαταστάθηκε στο Ισραήλ. Aν και το 80% του πληθυσμού εμβολιάστηκε με Pfizer κάτι πολύ σοβαρό περιμένουν!!!

 

Ενώ ο Νετανιάχου θριαμβολογεί για το εμβολιακό θαύμα όπως το χαρακτήρισε μια πληροφορία δημιουργεί ανησυχίες..Εκδότης από το Καναδά

διαβεβαιώνει ότι σύμφωνα με πολύ αξιόπιστη πηγή η Federal Emergency Management Agency (FEMA),ο Αμερικάνικος Κυβερνητικός Οργανισμός που είναι χρεωμένος να παρέχει βοήθεια σε καταστάσεις Έκτακτης Ανάγκης εγκαταστάθηκε στο Ισραήλ.Κι αυτό ενώ το 80% του πληθυσμού της χώρας εμβολιάστηκε με Pfizer! Η πηγή σχολιάζει ότι κάτι πολύ σοβαρό προετοιμάζεται. Κι όλα αυτά ενώ την ίδια στιγμή εκρεμμεί απόφαση του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου της Χάγης σε προσφυγή που κατατέθηκε κατά της ισραηλινής κυβέρνησης για την παραβίαση του κώδικα της Νυρεμβέργης. 

Η προσφυγή που υποβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα στο δικαστήριο της Χάγης-Tribunal de La Haye για παραβίαση του κώδικα της Νυρεμβέργης από την ισραηλινής κυβέρνησης έγινε αποδεκτή προς εξέταση.Αναμένεται τώρα η απόφαση.


Το περασμένο Σαββατοκύριακο, υποβλήθηκε προσφυγή της οργάνωσης « People of Truth »  στο Δικαστήριο της Χάγης από τους δικηγόρους Ruth Makhachovsky και Aryeh Suchowolski σχετικά με παραβιάσεις του κώδικα της Νυρεμβέργης από την ισραηλινή κυβέρνηση και άλλα μέρη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ20 Μαρτίου, 2021 23:26

    Ο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ;; ΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις