Η Marjorie Taylor Greene, μέλος του Κογκρέσου, το είπε και το έπραξε..!

Articles of Impeachment Filed Against Biden by GOP Rep. Marjorie Taylor Greene 
 
Στις (21.01), το μέλος του Κογκρέσου MARJORIE TAYLOR GREENE, παρουσίασε άρθρα κατηγορίας εναντίον του Προέδρου Joe Biden για τις «διεφθαρμένες ενέργειες του που αφορούσαν το quid pro quo του στην Ουκρανία και την κατάχρηση εξουσίας επιτρέποντας στον γιο του, Hunter Biden, να αποσπάσει μετρητά από τους μεγαλύτερους εχθρούς της Αμερικής Ρωσία και Κίνα. 
 
H δήλωση της είναι η ακόλουθη:
 
«Ο Πρόεδρος Joe Biden ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ να αναλάβει το αξίωμα της Προεδρίας. Το μοτίβο κατάχρησης εξουσίας ως Αντιπροέδρου του Προέδρου Ομπάμα είναι μακρύ και ενοχλητικό.
Ο Πρόεδρος Μπάιντεν απέδειξε ότι θα κάνει ό,τι χρειάζεται για να διασώσει τον γιο του, τον Χάντερ, και να καλύψει τις τσέπες της οικογένειας του με μετρητά από διεφθαρμένες ξένες εταιρείες ενέργειας.
Ο Πρόεδρος Μπάιντεν παραδέχεται ακόμη και σε κασέτα ένα quid pro quo με την ουκρανική κυβέρνηση, να απειλεί να παρακρατήσει 1.000.000.000 δολάρια σε ξένη βοήθεια εάν δεν έκαναν την προσφορά του. Το να κατοικεί ο Πρόεδρος Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο αποτελεί Απειλή για την Εθνική Ασφάλεια και πρέπει να κατηγορηθεί αμέσως." 
 
Η υπόθεση κατά του Προέδρου Joe Biden είναι τεράστια και λεπτομερής: Ο Τζο Μπάιντεν καταχράστηκε την εξουσία του Γραφείου του Αντιπροέδρου, επιτρέποντας τη δωροδοκία και άλλα τεράστια εγκλήματα και κακομεταχείριση, επιτρέποντας στον γιο του να επηρεάσει την εσωτερική πολιτική ενός ξένου έθνους και να δεχτεί διάφορα οφέλη - συμπεριλαμβανομένης της οικονομικής αποζημίωσης - από ξένους υπηκόους σε αντάλλαγμα ορισμένες εύνοιες.
 
Τα αποδεικτικά στοιχεία της ευρείας γνώσης, της διαφθοράς και της συμπαιγνίας εκ μέρους της οικογένειας Μπάιντεν με αλλοδαπούς είναι σαφή και επιτακτικά. Ως αντιπρόεδρος, ο Τζο Μπάιντεν ήταν ο ανώτερος αξιωματούχος της κυβέρνησης Ομπάμα που επέβλεπε τις προσπάθειες κατά της διαφθοράς στην Ουκρανία. Ως εκ τούτου, κάθε παράνομη δραστηριότητα που περιλαμβάνει διαφθορά από τον Hunter Biden εντός ή σε σχέση με την Ουκρανία, εμπίπτει στο πεδίο αρμοδιοτήτων του Γραφείου Αντιπροέδρου Biden και των προσπαθειών του Υπουργείου Εξωτερικών του Ομπάμα κατά της διαφθοράς. 
 
Στην πραγματικότητα, πολλοί αξιωματούχοι του Στέιτ Ντιπάρτμεντ στη διοίκηση του Ομπάμα κατέγραψαν επανειλημμένα επιφυλάξεις σχετικά με τον ρόλο του Hunter Biden στο διοικητικό συμβούλιο μιας διεφθαρμένης εταιρείας. Επομένως, οποιεσδήποτε περιπτώσεις διαφθοράς εκ μέρους του Hunter Biden μέσω του ρόλου του ως μέλους του διοικητικού συμβουλίου της ενεργειακής επιχείρησης Burisma που λειτουργεί υπό την Ουκρανία, δεν εσκεμμένα δεν ερευνήθηκαν ούτε καλύφθηκαν. 
 
Το 2016, ο κορυφαίος εισαγγελέας κατά της διαφθοράς της Ουκρανίας, Βίκτορ Σόκιν, είχε μια ενεργή και συνεχή έρευνα για το Burisma και τον ιδιοκτήτη του, Mykola Zlochevsky. Εκείνη την εποχή, ο Hunter Biden συνέχισε να υπηρετεί στο διοικητικό συμβούλιο του Burisma. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ειδήσεων, τότε ο αντιπρόεδρος Μπάιντεν «απείλησε να παρακρατήσει 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε εγγυήσεις δανείου των Ηνωμένων Πολιτειών εάν οι ηγέτες της Ουκρανίας δεν απέλυαν τον Σοκίν». Μετά από αυτό, το Κοινοβούλιο της Ουκρανίας απέλυσε τον Σόκιν. 
 
Κατά τη διάρκεια της αντιπροεδρίας του πατέρα του, ο Hunter Biden δημιούργησε πολλές επιχειρηματικές σχέσεις με ξένους υπηκόους και έλαβε εκατομμύρια δολάρια από ξένες πηγές, φαινομενικά σε αντάλλαγμα για πρόσβαση στον πατέρα του. 
 
Οι χρηματοοικονομικές συναλλαγές στις οποίες ασχολείται ο Hunter καταδεικνύουν σοβαρές ανησυχίες σχετικά με την καταπολέμηση της νοημοσύνης και των εκβιασμών που σχετίζονται με τον Hunter Biden και την οικογένειά του. Ο Πρόεδρος Μπάιντεν έθεσε σε σοβαρό κίνδυνο την ασφάλεια των Ηνωμένων Πολιτειών και των θεσμών διακυβέρνησης τους. Μέσω του κατάφωρου νεποτισμού, επέτρεψε στο γιο του να επηρεάσει την εξωτερική πολιτική και να επωφεληθεί οικονομικά ως αποτέλεσμα του ρόλου του ως Αντιπροέδρου. 
 
Υποστήριξε τον γιο του στο να εμπλέκεται σε συμπαιγνία με αξιωματούχους που συνδέονται με το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Άφησε τον γιο του να ανταλλάσσει ραντεβού με τον πατέρα του και άλλους υψηλόβαθμους διοικητικούς αξιωματούχους σε αντάλλαγμα για οικονομική αποζημίωση. Άφησε τον γιο του να πάρει χρήματα από Ρώσους ολιγάρχες, συμπεριλαμβανομένης της Έλενα Μπατουρίνα, της συζύγου του πρώην δήμαρχου της Μόσχας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Και θα τον είχαν αφήσει αυτονα ζωντανό ,να σερνη τις αρλουμπες του ,και το ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ κουφάρι του εδώ και κει τόσο καιρό.
    Έφαγε μια ,στο gitmo ,αυτός η μαντάμ ντε ΜΠΙΝΤΟΥ και ο πηδηχτουλας παιδικών οπισθίων Χάντερ και εξαυλωθηκαν.
    Που να ήξεραν ότι θα ξανά τους ξεφτιλιζαν και θα γελούσε ο κόσμος όλος.Οχι βέβαια παντελώς όλοι....
    Οι ΑΕΙ αιμοποτιζοντες και παιδο φιλιζωντες.....
    Θα ψάχνουν αιτίες και αφορμές να τους δείχνουν ζωντανούς.
    Αμ δε !.
    Αχ μωρέ ξέχασα !
    Και οι αει αργυρό ιουδαιζοντες.
    Καλά ,δεν σας λέω !
    Έχει να ΠΕΣΗ πολύ γέλιο !.
    Πάρα πολύ !.
    Λία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις