Η γρίπη ονομάστηκε Covid

How Natural News Became a Conspiracy Hub Rivaling Infowars 
 
"Έχω διδακτορικό στην ιολογία και την ανοσολογία. Είμαι κλινικός επιστήμονας εργαστηρίου και έχω δοκιμάσει 1500 υποτιθέμενα 'θετικά δείγματα Covid 19' που συλλέχθηκαν εδώ στη Ν. Καλιφόρνια. 
 
Όταν η εργαστηριακή μου ομάδα και εγώ πραγματοποιήσαμε τις δοκιμές μέσω της εκτίμησης και της παρατήρησης του Koch, κάτω από ένα SEM (ηλεκτρονικό μικροσκόπιο σάρωσης), δεν βρήκαμε Covid σε ΚΑΝΕΝΑ από τα 1500 δείγματα!
 
Αυτό που βρήκαμε ήταν ότι όλα τα 1500 δείγματα ήταν κυρίως Γρίπη Α και μερικά ήταν Γρίπη Β, αλλά όχι και σε καμία περίπτωση Covid! Και δεν χρησιμοποιήσαμε το τεστ BS PCR. 
 
Στη συνέχεια, στείλαμε τα υπόλοιπα δείγματα στο Stanford, στο Cornell και σε μερικά από τα εργαστήρια του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια και βρήκαν τα ίδια αποτελέσματα όπως και εμείς, ΟΧΙ COVID. 
 
Βρήκαν γρίπη Α και Β. Όλοι μας, στη συνέχεια, μιλήσαμε στο CDC (Κέντρο Ελέγχου Ασθενειών) και ζητήσαμε βιώσιμα δείγματα COVID, τα οποία το CDC είπε ότι δεν μπορούσαν να παρέχουν, καθώς ΔΕΝ είχαν δείγματα! 
 
Τώρα έχουμε καταλήξει στο ακλόνητο συμπέρασμα μέσω όλων των ερευνητικών και εργαστηριακών εργασιών μας, ότι ο COVID 19 ήταν ένας πλασματικός και φανταστικός ιός. 
 
Η γρίπη ονομάστηκε Covid και οι περισσότεροι από τους 225.000 νεκρούς ήταν νεκροί από συννοσηρότητες όπως καρδιακές παθήσεις, καρκίνος, διαβήτης, εμφύσημα κ.λπ. και στη συνέχεια έλαβαν τη γρίπη που εξασθένησε περαιτέρω το ανοσοποιητικό τους σύστημα και πέθαναν. 
 
Δεν έχω βρει ακόμη ένα βιώσιμο δείγμα του Covid 19 για να εργαστώ."
 
 
 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Συνωμοσιολόγε, με το συμπάθειο. Αυτή την ανάρτηση την έχω δει και απο αλλους αλλά όλοι αδυνατούν να βάλλουν πηγή....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Nα σου πω κατι που ισως δε ξερεις.Το δημοκρατικοτατο facebook εχει απαγορευσει στην πλατφορμα του αναρτησεις που σχετιζονται με το συγκεκριμενο σαιτ κρινοντας το συνωμοσιολογικο.
      Αυτο για μενα θεωρειται παρασημο

      Διαγραφή
    2. Αντιληπτό. Σύμφωνοι απόλυτα με το περιεχόμενο. Αλλά η συγκεκριμένη ανάρτηση εγείρει ερωτήματα πηγής...
      Κανείς δεν εχει καταφέρει να την εντοπίσει στην εν λόγω σελίδα

      Διαγραφή
  2. Και να φανταστείς ότι υπάρχουν άτομα που φοράνε την μασκουλα τους ακόμα και στο σπίτι τους για κάτι που δεν υπάρχει!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η γνωμη μου ειναι οτι περασαν μια απλη μορφη γριππης σαν θανατηφορα.Ειχα δημοσιευσει επισημα στοιχεια του ΕΟΔΥ που ελεγε οτι 5 εμδομαδες απο 23 Δεπτεμβριου εως 1 νοεμβριου τα κρουσματα γριππης ηταν 0...!!!...που αλλες χρονιες τετοια εποχη ηταν μερικες χιλιαδες που ηταν φυσιολογικο αλλωστε...

      Διαγραφή
    2. Λίγο γρίπη λίγο συμπτώματα ανάληψης και το κοκτέιλ που έπιασε κορόιδο το 90% του πληθυσμού ετοιμάστηκε

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις