Οι εξωγήινες μούμιες της Nazca στο Περού!

Η εικόνα ίσως περιέχει: φαγητό

Βρέθηκαν το 2017 σε μια σπηλιά στην αρχαιολογική έρημο της επαρχίας Nazca στο Περού απο τον ερευνητή Leandro Rivera και την
ομάδα του.
Βρήκαν 4 μούμιες, οι τρείς έχουν ύψος 60εκ και η άλλη 1.60εκ, οι ομάδα ενημέρωσε το υπουργείο πολιτισμού του Περού και δεν έδωσαν σημασία και έτσι οι μούμιες κατέληξαν στο τμήμα επιστημονικών ερευνών του πανεπιστημίου San Luis Gonzaga de Ica του Περού όπου δέχτηκαν να εξετάσουν τις μούμιες.
Μια ομάδα επιστημόνων απο 12 χώρες έκαναν τις απαραίτητες εξετάσεις και αναλύσεις, οι επιστήμονες πιστοποιούν πώς τα ευρήματα έδειξαν πώς πρόκειται για αληθινά όντα που έζησαν πριν 1.800 χρόνια, το ADN τους είναι συμβατό με το ανθρώπινο κατά 35%, κατά 19% με τα ερπετά και 10% με τα πτηνά. Έχουν τρία δάκτυλα στα άκρα και η ανατομία τους είναι διαφορετική απο τον άνθρωπο.


Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται


Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.


Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα


Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και άτομα που κάθονται


Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.


Η μια μούμια η Josefina έχει τρία αυγά και στο ενα υπάρχει έμβρυο.
Τους ονόμασαν Josefina, Maria, Albert και Victoria. Αφού ολοκλήρωσαν τις αναλύσεις ο Βιολόγος Arnando Villanueva Mercado παρουσίασε τα ευρήματα στην βουλή του Περού απαιτώντας να δώσουν την απαραίτητη βαρύτητα και σοβαρότητα στην υπόθεση. Η Ρωσία, ΗΠΑ, Βραζιλία, Μεξικό, Καναδά, Ιταλία και άλλες χώρες έλαβαν μέρος στις έρευνες.


















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις