Η αρχη του τελους...Η ΑΑΔΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, υπαίθριες δραστηριότητες

Η ΑΑΔΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!!!
Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο!
Μεταφέρω την είδηση ότι
η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, αυτό το έκτρωμα που ήρθε από πουθενά και κατσικώθηκε στον εισπρακτικό μηχανισμό της Χώρας μας ,εξαφανίζοντας και μη δίνοντας σε κανέναν λογαριασμό που πάνε τα έσοδα, τα τεράστια έσοδα των φόρων μας, αυτό το άθλιο ξενόφερτο κατασκεύασμα
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!!!!.
Γιατί το λέω αυτό
Πρώτα απ΄όλα έλαβα τούτο το πρωτάκουστο!
να με ευχαριστεί με email η ΑΑΔΕ που είμαι συνεπής
αλλά να "αδυνατεί<" να εγγράψει τις πληρωμές μου;
Αυτό είναι το ΜΑΙΗΛ που έλαβα εγώ, όσο και χιλιάδες ακόμη φορολογούμενοι πολίτες.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ (ΑΑΔΕ)
ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
Αποδέκτης/τρια: ΜΑΝΤΕΣ ΔΗΜΗΤ ΓΕΩ , Username: *****
"Αγαπητή Κυρία, Αγαπητέ Κύριε,
Εκ μέρους της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων σας ευχαριστούμε για την εκπλήρωση των φορολογικών σας υποχρεώσεων.
Η αποπληρωμή των οφειλών σας εμφανίζεται στα Στοιχεία Πληρωμών, στην Προσωποποιημένη Πληροφόρηση του myTAXISnet.
Σε περίπτωση που οι συγκεκριμένες πληρωμές δεν έχουν ακόμα πιστωθεί στις οφειλές σας, παρακαλούμε να αγνοήσετε την εικόνα αυτή και τις τυχόν προσαυξήσεις.
Η εικόνα των οφειλών σας θα ενημερωθεί με τις πληρωμές σας εντός του Ιουλίου.
Εφόσον χρειαστεί να λάβετε φορολογική ενημερότητα ή βεβαίωση οφειλών, μπορείτε να τη ζητήσετε από τη ΔΟΥ σας, αποστέλλοντας ηλεκτρονικά τη σχετική δήλωση/αίτηση, μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, χρησιμοποιώντας τη φόρμα της υπεύθυνης δήλωσης του https://dilosi.services.gov.gr/ , μέσω συστημένης αλληλογραφίας, ή μέσω αίτησης στο πρωτόκολλο της ΔΟΥ.
Ευχαριστούμε για το χρόνο και την κατανόησή σας"
Αυτά τα πρωτάκουστα μου έλεγε η ΑΑΔΕ!!!!
ΟΡΙΣΤΕ;
Παίρνω τηλέφωνα και δεν γνωρίζει κανείς!
Όχι μόνο δεν εισέπραξε τις πληρωμές μου που κατέβαλα από τέλος Μαΐου, αλλά τα κομπιούτερ, συνεχίζοντας την ελεύθερη πτώση , αφού δεν "είδαν' πληρωμή, έβαλαν και προσαυξήσεις!!!
Οι δικαιολογίες είναι πολλές και ανόητες.
1. Ότι λόγω κορωναϊού, δεν έγιναν οι καταχωρήσεις, λες και τις καταχωρήσεις τις κάνει άνθρωπος. Κομπιούτερ τις κάνει και τα κομπιούτερ δεν προσβάλλονται από γρίπες και κορωναίούς.
2. Ότι το σύστημα μπλόκαρε από κάποιους λίγους καλοπληρωτές που δικαιούνταν έκπτωση 25% στις επιστροφές φόρου και μπλόκαραν το σύμπαν!!! Σαν να βάζουμε δηλαδή ένα καθηγητή Πανεπιστημίου, να κάνει μια πράξη πρόσθεσης Α΄Δημοτικού. Τόσο δύσκολο πρόβλημα δεν έλυσαν τα Κομπιούτερ με λογισμικό διαστημικής Τεχνογνωσίας.
Σήμερα πήρα τον Διευθυντή της Εφορίας.
Το και το, του λέω, ξέρετε να μου πείτε τι συμβαίνει;
Ο άνθρωπος δεν ήξερε τίποτε περισσότερο. Τους κρατούν κι αυτούς σε μαύρο σκοτάδι. Συμφωνήσαμε μόνο στο ότι αυτή η "ΑΑΔΕ", ήρθε από το πουθενά, έκατσε στο τιμόνι της Οικονομίας και ανέλαβε όλα τα κρατικά έσοδα και τα εξαφάνισε σε μία μαύρη τρύπα, χωρίς να δίνει λογαριασμό πουθενά και σε κανέναν!!! Είναι ποτέ δυνατόν; και όμως αυτό είναι και αυτό συμβαίνει!!.
Τι θέλω να πω φίλοι μου.
Θέλω να πω, με κάθε επιφύλαξη, ότι η είδηση που μπήκαν μέσα στην ΑΑΔΕ και της αφαίρεσαν κάθε έλεγχο και κάθε αυθαιρεσία οι άνθρωποι από την ΑΜΕΡΙΚΗ, παίρνοντας και όλα τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΦΜ, για να διαγράψουν όλα τα χρέη και τους παράνομους φόρους, ενώ θα πιστώσουν ένα ποσό για αξιοπρεπή διαβίωση όλων μας που χαροπαλεύουμε με γονατισμένη και κατεστραμμένη οικονομία, (οικογένειες είναι απλήρωτες μήνες και πεινάνε), αυτό κατά τη δική μου την άποψη και τις πληροφορίες, είναι ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!
Περιμένω τις εξαγγελίες Τραμπ στις 4 Ιουλίου για επιβολή GESARA σε όλα τα Κράτη που στενάζουν κάτω από το δαιμονικό καθεστώς της Καμπάλ και της Ναζιστικής Ευρωπαϊκής Τράπεζας και της τάχα μου "καλής" Ευρωπαϊκής Ένωσης που τελεί πλέον υπό διάλυση.
Και εις άλλα με υγεία Έλληνες!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΘΑΡΣΙΣ ΚΑΙ ΝΕΜΕΣΙΣ!!!
ΕΞΩ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Δημήτριος Μαντές

25/06/2020

Υ.Γ: ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΏΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΟΊΣΕΤΕ ΠΑΝΤΟΎ, ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΆΛΛΟΣ ΓΝΩΡΊΖΕΙ ΚΆΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.. ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΎ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΏΣ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ ΑΥΤΌ!! ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΜΑΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ, ΤΑΠΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΑΛ, ΣΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΚΟΡΑΚΙΑ.
















ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις