Ξεφτιλιζονται μονοι τους...Αριστερός προσποιήθηκε ακροδεξιό για να απειλήσει το αριστερό κόμμα της Γερμανίας!

Το Αριστερό Κόμμα στη Γερμανία και το συνέδριό του για τις ...

Η αστυνομία στη Γερμανία συνέλαβε έναν ύποπτο σε μια υπόθεση κατά την οποία απεστάλη απειλή θανάτου σε πολιτικούς του Die Linke (Αριστερά), ενός από τα κύρια φιλελεύθερα κόμματα της
χώρας, στο Landau. Ο ύποπτος είναι πρώην μέλος του Die Linke που έγραψε την απειλή να φαίνεται σαν να προήλθε από έναν ακροδεξιό  με την ελπίδα να πάρει δημοσιότητα για το κόμμα.
Η Εισαγγελία στο Κόμπλεντς ανακοίνωσε ότι η αστυνομία συνέλαβε τον ύποπτο αφού έψαξε το σπίτι του στην κοντινή πόλη Καντέλ τη Δευτέρα. Ο άντρας, 63 ετών, ομολόγησε την πράξη του κατά τη διάρκεια της έρευνας. Είναι πρώην μέλος του ίδιου του Die Linke, σύμφωνα με την Die Welt.
Ο Γραμματέας του τομέα στο Landau του Die Linke, Daniel Emmerich, έλαβε μια επιστολή στο γραμματοκιβώτιό του στις 6 Ιουνίου. Απευθυνόταν σε αυτόν, καθώς και στους συναδέλφους τοπικούς πολιτικούς της Die Linke, Tobias Schreiner, Bastian Stock και Jonas Wadle. «Καταζητούμενοι τρομοκράτες antifa», γράφει η επιστολή. Μαζί με το σημείωμα υπήρχαν τέσσερις άδειες σφαίρες.
Η Die Linke δημοσίευσε αρχικά την επιστολή ως απειλή από ακροδεξιούς τρομοκράτες. Ο Bastian Stock, Δημοτικός Σύμβουλος του Landau, ένας από αυτούς που αναφέρονται στην επιστολή, δήλωσε ότι «η τρομοκρατία της δεξιάς ακμάζει στη Γερμανία» ως απάντηση στο περιστατικό.
Κατόπιν όλα άλλαξαν αφού η αστυνομία εντόπισε τον ύποπτο στο σπίτι του μετά από έρευνα. Ο ίδιος είπε στις αρχές ότι δεν είχε ποτέ την πρόθεση να βλάψει τους πολιτικούς, αλλά είπε ότι ήλπιζε ότι η Die Linke θα είχε μεγάλη δημοσιότητα ως αποτέλεσμα του συμβάντος.
Είπε ότι εμπνεύστηκε να στείλει την επιστολή μετά από ένα περιστατικό στο οποίο τα μέλη μιας συνδικαλιστικής οργάνωσης που παρευρέθηκαν σε μια διαμαρτυρία κατά του lockdown δέχθηκαν επίθεση και τραυματίστηκαν σοβαρά από τους εξτρεμιστές της Antifa στη Στουτγκάρδη τον περασμένο μήνα.















ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις