80.000 ευρώ για χειρουργικές επεμβάσεις αλλαγής φύλου εν μέσω πανδημίας στην Τοσκάνη...!!!

Η Ιταλία αγωνίζεται με ένα από τα χειρότερα μαζικά κρούσματα της πανδημίας του COVID-19 στον
κόσμο, και σήμερα υποφέρει από τον μεγαλύτερο αριθμό θανάτων και τον δεύτερο υψηλότερο αριθμό επιβεβαιωμένων κρουσμάτων σε ολόκληρη την Ευρώπη. Τα νοσοκομεία της είναι συντεριμμένα και η κυβέρνησή της προσπαθεί τώρα να πείσει την Ευρωπαϊκή Ένωση να παράσχει βοήθεια που μπορεί να χρησιμοποιήσει για να αποτρέψει μια οικονομική καταστροφή ως αποτέλεσμα του συνεχιζόμενου lock out.
Όμως οι Ιταλοί στην Τοσκάνη που θέλουν να αλλάξουν το φύλο τους δεν πρέπει να ανησυχούν - η περιφερειακή διοίκηση εξακολουθεί να διασφαλίζει ότι μπορούν να πάρουν αυτό που θέλουν.
Το Περιφερειακό Συμβούλιο της Τοσκάνης ψήφισε ομόφωνα στις 23 Μαρτίου για την παροχή 80.000 ευρώ για χειρουργικές επεμβάσεις αλλαγής φύλου κατά τη διάρκεια του επόμενου έτους, όπως καταγράφεται στα επίσημα πρακτικά της συνεδρίασης. Τα χρήματα θα δοθούν στην USL Tuscany Northwest Health Society, μια εταιρεία που λειτουργεί 13 νοσοκομεία σε όλη την Τοσκάνη, απασχολώντας 13.000 υπαλλήλους και φροντίζοντας για τις ανάγκες υγείας 1,2 εκατομμυρίων πολιτών.Τα χρήματα θα καταβληθούν σε δύο δόσεις. Το 80% θα παρασχεθεί στην USL Tuscany Northwest στην αρχή του έργου και το υπόλοιπο 20% θα δοθεί αφού η εταιρεία παρέχει μια λεπτομερή αναφορά των χειρουργικών επεμβάσεων που πραγματοποίησε και των δαπανών που πραγματοποιήθηκαν.
Αυτό δεν εμπόδισε το USL Tuscany Northwest να ζητήσει από το κοινό δωρεές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σε μια κλήση που δημοσιεύτηκε στη σελίδα τους στο Facebook νωρίτερα αυτό το μήνα, η εταιρεία παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι μπορούν να τους στείλουν χρήματα, κάτι που λέει ότι είναι απαραίτητο «για την αγορά κρίσιμου εξοπλισμού για να καλύψει τη δύσκολη κατάσταση στην οποία λειτουργούν όλες οι υπηρεσίες αυτήν τη στιγμή».Ωστόσο, η εταιρεία δεν διευκρινίζει που θα χρησιμοποιηθεί ο εξοπλισμός...














ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις