Η νόμιμη εκπόρνευση νεαρών αγοριών του Ισλάμ. Αυτοί είναι οι αληθινοί Μουσουλμάνοι



Είναι τα « Bacha Bazi – Μπαχά Μπαζί… κυριολεκτικά “αγόρια δίχως γένια” επιλεγμένα για το ύψος και την ομορφιά τους , εκπαιδεύονται για να τραγουδήσουν και να χορέψουν για τα αρσενικά
ακροατήρια , και στη συνέχεια γίνονται αντικείμενο διαπραγμάτευσης για σεξουαλικές χάρες μεταξύ των πρώην πολέμαρχων και ισχυρών επιχειρηματιών.
Εκτός απο βάρβαροι αποκεφαλιστές είναι και πολλά άλλα !! Παιδόφιλοι του Αφγανιστάν & Μπάχα Μπαζί (Bacha bazi) ορφανά. Χτίστε τζαμιά, φέρτε κι άλλους, δώστε τους και ιθαγένεια !! Ας γίνει κι εδώ ο “πολυπολιτισμός” της υποκριτικής Σαρίας !!
Οι απολογητές λένε ότι τα Μπαχά Μπαζι (Bacha Bazi ) είναι μια πολύ παλιά πολιτιστική πρακτική στο Αφγανιστάν και μέρος του πολιτισμού και των αξιών αυτού του έθνους.
Τα αγοράκια Μπαχά Μπαζι είναι το βρώμικο μυστικό Αφγανιστάν – (ένας μεγάλος αριθμός των παιδόφιλων και παιδεραστών μεταξύ του Αφγανικού ανδρικού πληθυσμού.)
Σκλάβοι του SEX: Ντυμένα όπως οι γυναίκες, τα νεαρά αγόρια του Αφγανιστάν χορεύουν για ομάδες ανδρών, στη συνέχεια πωλούνται ή εκμισθώνονται σε πλειοδότη για σοδομισμό και άλλες σεξουαλικές δραστηριότητες.
Μόλις το αγόρι να φθάσει το 18, που δεν θεωρείται πλέον επιθυμητό, διότι η ομοφυλοφιλία απαγορεύεται από το Κοράνι, αλλά όχι και η παιδεραστία.
Ισλαμιστές παιδεραστίαΗ παιδεραστία είναι μια ευρέως αποδεκτή πρακτική στο νότιο Αφγανιστάν, όπου « τα αγόρια παραδίδονται σε ηλικιωμένους άνδρες για την σεξουαλική ικανοποίηση του γέροντα και τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση του παιδιού».
Οι Αφγανοί λένε ότι η παιδοφιλία είναι πιο διαδεδομένη μεταξύ των ανδρών Παστούν στο νότο οι οποίοι αποτελούν την πιο σημαντικό φυλή του Αφγανιστάν.
Σε μια χώρα που θεωρείται υπερβολικά καταπιεστική, εξαιτίας της εμμονής της με τις εντολές που περιέχονται στο Κοράνι της μουσουλμανικής θρησκείας, είναι δύσκολο για τους δυτικούς να κατανοήσουν το γεγονός ότι ένα μεγάλο μέρος του αφγανικού ανδρικού πληθυσμού είναι παιδεραστές (ενήλικες που απολαμβάνουν τη σεξουαλική επαφή με παιδιά προεφηβικής ηλικίας ή παιδεραστές ενήλικες που απολαμβάνουν τις σεξουαλικές σχέσεις με εφήβους ή παιδιά).
Όσοι πιστεύουν στην ιερότητα και το αλάθητο του Κορανίου τηρούν και την διδασκαλία του ότι οι γυναίκες είναι υπάνθρωποι και υπό καθεστώς οιονεί σκλάβων, ως εκ τούτου οι μουσουλμάνοι, άνδρες θα ψάξουν για σχέσεις – ακόμη και σεξουαλικές σχέσεις – με τους άλλους του δικού τους φύλου.
Ακόμα και μετά το γάμο τους, πολλοί άνδρες διατηρούν το αγόρι-εραστή τους, σύμφωνα με τον πρώην στρατιωτικό προσωπικό των ΗΠΑ που υπηρέτησε στο Αφγανιστάν.



Αυτό εξηγεί γιατί οι γυναίκες που αναγκάστηκαν να φορούν ρούχα που κρύβουν τα πρόσωπα και τα σώματά τους και αν «αμαρτήσουν» … τότε κύριε υποψήφιε ευρωβουλευτή της ανταρ-cia …. απλά λιθοβολούνται μέχρι θανάτου, σύμφωνα με τον ισλαμικό νόμο.
Η ίδια νομοθεσία απαγορεύει επίσης την ομοφυλοφιλία , αλλά οι παιδόφιλοι εξηγούν ότι αυτό δεν είναι ομοφυλοφιλία, δεδομένου ότι δεν είναι ερωτευμένοι με τα αγόρια τους, εκπληρώνουν μόνο την σεξουαλική ανάγκη τους.
“Οι ίδιοι θεωρούνται ως μη – γκέι, επειδή δεν υπάρχει ” αγάπη ” με το αντικείμενο του σεξ”
Μουσουλμάνοι παιδεραστές
Χμ, …. ώστε ο Αλλάχ να είναι χαρούμενος.
Στην Κανταχάρ , μια πόλη με πληθυσμό περίπου 500.000, και σε άλλες πόλεις , τα πάρτυ με αγοράκια είναι μια δημοφιλής διασκέδαση.
Νεαρά αγόρια ντύνονται σαν γυναίκες, φορούν μακιγιάζ και κουδούνια στα πόδια τους και χορεύουν για μια δωδεκάδα ή περισσότερους μεσήλικες άνδρες που τους ρίχνουν χρήματα …. και στη συνέχεια τα παίρνουν στο σπίτι …. Σύμφωνα με το Reuters , υπάρχει τεράστια ομοφυλοφιλία στο Αφγανιστάν , αλλά αυτοί που επιδίδονται σε αυτήν δεν θεωρούν τους εαυτούς τους γκέι, έτσι ώστε να κάνουν κάτι επιλήψιμο δεδομένου ότι το Ισλάμ δεν εγκρίνει επισήμως τον γκέι και λεσβιακό τρόπο ζωής .
Αυτοί είναι εκείνοι οι ίδιοι άνδρες που αποφεύγουν τις συζύγους τους ως ακάθαρτες .
Προφανώς υπάρχει πολύ λίγη αγάπη του κάθε είδους στο Αφγανιστάν, γεγονός που εξηγεί την πολύ ανωμαλία.

















ΠΗΓΗ




























Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις