Όσο εμείς περιμένουμε κυρώσεις, προχωρά το εργοστάσιο της Volkswagen στην Τουρκία

 

Όσο ο Ελληνισμός ονειρεύεται κυρώσεις της Ε.Ε. κατά της Τουρκίας για τις παράνομες ενέργειές της στην ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας, το Κατάρ
διαδραμάτισε αποτελεσματικό ρόλο στα σχέδια της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας Volkswagen να κατασκευάσει εργοστάσιο παραγωγής στην Τουρκία, ανέφερε την Κυριακή η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Sabah.

Η εταιρεία επενδύσεων (QIA) του Κατάρ, η οποία κατέχει το 17% της Volkswagen, κάλεσε την εταιρεία να επενδύσει στην Τουρκία, ανέφερε η εφημερίδα, με το φιλικό στην Αγκυρα fund να ψηφίζει υπέρ της Τουρκίας κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Volkswagen.

Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία αναμένεται σύντομα να ανακοινώσει τα σχέδιά της για εργοστάσιο 1,3 δις ευρώ κοντά στην πόλη της Σμύρνης, σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό Automobilwoche.

Το εργοστάσιο θα παράγει επίσης και μοντέλα της θυγατρική της Volkswagen, Skoda ανέφερε το περιοδικό, προσθέτοντας ότι τα σχέδια δεν είχαν ακόμη οριστικοποιηθεί.














Σχόλια

  1. Θέλετε να πουλήσετε το νεφρό σας; ή ψάχνετε για μια ευκαιρία να πουλήσετε το νεφρό σας για χρήματα λόγω οικονομικής υποβάθμισης και δεν ξέρετε τι να κάνετε, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και θα σας προσφέρουμε καλό ποσό για το νεφρό σας. Το όνομά μου είναι (Doctor Elvis Whyte) είμαι Φρενολόγος στο νοσοκομείο μας και ειδικεύομαι στην χειρουργική των νεφρών και ασχολούμαστε επίσης με την αγορά και τη μεταμόσχευση νεφρών με την ύπαρξη ενός αντίστοιχου δότη. Επικοινωνήστε με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: doctorelviswhyte@gmail.com ή τι μας βοηθά +2347083629144 για περισσότερες πληροφορίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις