Τρελο Σεναριο... Ο Ομπάμα είναι ο Οσάμα...




Όπως έχουμε ήδη δεί σε προηγούμενο μου άρθρο σχετικά με το κατασκευασμένο πρόεδρο Ομπάμα προχωράμε σε νέες αποκαλύψεις σχετικές με τη πραγματική του ταυτότητα και
τη δράση του.

Ο ΑΣΤΑΘΜΗΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ ΤΡΑΜΠ

Ενα μήνα πρίν τη τελική αποστολή εξόντωσης του Οσάμα Μπιν Λάντεν απο ομάδα αμερικανών κομάντος στο Πακιστάν στις 2 Μαϊου του 2011 και εντελώς ξαφνικά, ο τότε υποψήφιος πρόεδρος Τράμπ αναδημοσίευσε το περίφημο «πλαστό» πιστοποιητικό γέννησης του προέδρου Ομπάμα το οποίο υποτίθεται έδειχνε ότι ο πρόεδρος δεν ήταν γεννημένος στις ΗΠΑ εξού και
δεν είχε αρχικά το δικαίωμα να εκλεγεί πρόεδρος βάση του αμερικανικού συντάγματος!



Ολόκληρος ο θίασος επι σκηνής:Το επιτελείο Ομπάμα την ημέρα της επιχείρησης «εξόντωσης» του Οσάμα Μπιν Λάντεν, 2 Μαϊου 2011, παρακολουθεί την ολοκλήρωση της παράστασης.Ο Τράμπ ερχόταν ακάθεκτος και δεν «έτρωγε» το παραμύθι.

Ο Τράμπ εκείνη τη περίοδο ήταν έτοιμος να υποβάλει υποψηφιότητα για τη προεδρία και γνωρίζοντας πρόσωπα και πράγματα κυκλοφόρησε το ζήτημα με σκοπό τη δυσφήμιση του Ομπάμα.
Είχε όμως βάση αυτός ο ισχυρισμός; Σύμφωνα με τον υψηλόβαθμο «παρατηρητή» ιλλουμινάτο Ο ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ Ο ΟΣΑΜΑ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ! αυτό και μόνο εξηγεί πολλά σχετικά με την 11η Σεπτεμβρίου την Αραβική Άνοιξη την εμφάνιση του ISIS και το ανακάτεμα της τράπουλας στη Μέση Ανατολή.



Ο Ομπάμα στρατολογήθηκε στη CIA απο τον αρχιτέκτονα της πτώσης της Σοβιετικής Ένωσης Ζίγκμπιου Μπρεζίνκσι τη περίοδο που σπούδαζε στο πανεπιστήμιο Κολούμπια με σκόπο να ηγηθεί αργότερα του αντισοβιετικού αγώνα στο Αφγανιστάν. Γνωρίζει άριστα Αραβικά και Ρωσικά απο τους γονείς του που οι ίδιοι έμαθαν τη γλωσσά σπουδάζοντας στη Χαβάη. Μεγαλωμένος ως μουσουλμάνος σε ισλαμικό σχολείο στην Ινδονησία είχε όλο το «πακέτο» για να γίνει αρχηγός τζιχαντιστών και έγινε!



3) Ο ιδιοφυής μέντορας του Ομπάμα και αρχιτέκτονας του σχεδίου σύγκρουσης πολιτισμών Ζίγκμπιου Μπρεζίνσκι επιθεωρώντας παράδοση οπλισμού στους τζιχαντιστές τη περίοδο που ο Οσάμα ήταν σύμμαχος ης Δύσης.

ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥ ΜΕΣΣΙΑ

 Απο την αρχή ο Μπρεζίνσκι έψαχνε κάποιο χαρισματικό άτομο που να ταιριάζει στο προφίλ ενός υποψήφιου μουσουλμάνου «μεσσία» με σκοπό να το χρησιμοποιήσει ως ηγέτη του ισλαμικού κόσμου πρώτα για να εκβάλλει τη Σοβιετική Ένωση απο την περιοχή των πετρελαίων μια και καλή και δεύτερον για να αποκτήσει η Αμερική έναν ΝΕΟ ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ μετά τη πτώση του προηγούμενου σοβιετικού.

Οι τεράστιοι φανεροί και μυστικοί προϋπολογισμοί των μυστικών υπηρεσιών και του Πενταγώνου έπρεπε να έχουν αντικείμενο για να συνεχίσουν απρόσκοπτα τη «παχυλή» πορεία τους. Ο ιδιοφυής Μπρεζίνσκι βρήκε τον μπαμπούλα βρήκε και τον «ήρωα»,πήγε να βρεί και τον Μεσσία αλλά ο Τράμπ παρενέβει και δεν ολοκληρώθηκε το σχέδιο για ένα ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΧΑΛΙΦΑΤΟ – ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ.

Ο ιλλουμινάτος μας καλεί να προσέξουμε ένα μοτίβο σχετικά με τον Ομπάμα/Οσάμα. Κάθε φορά που ο τζιχαντιστής Οσάμα ήταν ενεργός επιχειρησιακά με τρομοκρατικά χτυπήματα ο Ομπάμα την ίδια ώρα ήταν ΑΦΑΝΤΟΣ!

ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ: ίδιο ύψος περίπου,ίδια ηλικία,ίδιος ψηλόλιγνος σωματότυπος, πολλά κοινά χαρακτηριστικά προσώπου( εκτός μύτης που φυσικά παίρνει εύκολα προσθετικό μέλος)αλλά πάνω απ’όλα ΙΔΙΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΕΦΑΛΙΟΥ-ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΟΣΑΜΑ ΜΕ ΑΚΑΛΥΠΤΟ ΚΕΦΑΛΙ! και όταν λέμε ποτέ,εννοούμε ποτέ!



2 ) Προσθετική μύτη,ίδια χαρακτηριστικά προσώπου,γενειάδα για να κρύβει την πανομοιότυπη γνάθο,ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΑΛΥΜΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΙ για να κρύβει το ίδιο μέγεθος και σχήμα.
ΜΕΣΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ -ΣΑΤΑΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ: ο παμπόνηρος Μπρεζίνσκι όμως δεν θέλησε να σταματήσει στο να βρεθεί απλά ένας μουσουλμάνος μπαμπούλας. ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ! το όνομα Μπαράκ Ομπάμα στα εβραϊκα μεταφράζεται ως «ΑΣΤΡΑΠΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ» έτσι ονομάζει ο Ιησούς τον Σατανά στο κατά Λουκά ευαγγέλιο κεφάλαιο 10 εδάφιο 18 : ‘Εἶπε δὲ αὐτοῖς· ἐθεώρουν τὸν σατανᾶν ὡς ἀστραπὴν ἐκ τοῦ οὐρανοῦ πεσόντα’. Η εβραϊκή λέξη για την αστραπή είναι μπαράκ. Η εβραϊκή λέξη για «υψηλή θέση» είναι μπάμα,σε ορισμένες περιπτώσεις θα υπήρχε ένα ου πριν από τη λέξη μπάμα,θέτοντας τα μαζί, ο Ιησούς μίλησε για τον μπαράκ ουμπάμα,εξομοιώνοντας τον με τον Σατανά.



«Αστραπή απο τον ουρανό» = Μπαράκ Ομπάμα στα Εβραϊκα = ο Σατανάς σύμφωνα με τον Ιησού.
Αν κατάφερνε να επικρατήσει ο Ομπάμα τότε θα βλέπαμε όλα όσα δήθεν «προφητεύτηκαν» περί καταστροφών,πολέμων,καταπίεσης χριστιανών κτλ να γίνονται πραγματικότητα. Ευτυχώς ο «απο μηχανής θεός Τράμπ» μπήκε σφήνα και μας γλίτωσε απ΄τη καταστροφή. Η λογική επικράτησε...













ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις