Φώτα, κάμερα πάμεεεεεεεε

 
 
 
Στην Ελλάδα διατηρείται ζωντανό το "ζόμπι" τού κομμουνισμού, γιατί προφανώς το κόμμα που τον εκφράζει είναι χρήσιμο για κάποιους ισχυρούς εξωτερικούς παράγοντες ...Έχουν "εκκρεμότητες" να διευθετήσουν στην Ελλάδα οι ιδιοκτήτες του και το συντηρούν πάση θυσία. Έχει - ως κόμμα-εργαλείο κάποιων - ορισμένες αποστολές να εκτελέσει και μέχρι να το καταφέρει αυτό θα προστατεύεται ...Αναγκαστικά θα πρέπει να προστατεύεται το κόμμα αυτό, εφόσον ο κομμουνισμός έχει παγκοσμίως καταδικαστεί και επίσης το ίδιο, όσον αφορά τον βρώμικο ρόλο του, είναι αναντικατάστατο. 

Γιατί αναντικατάστατο; 

...Γιατί είναι το μόνο "εργαλείο" τού Σιωνισμού, το οποίο μπορεί να χτυπήσει τον Ελληνισμό μέσα στην Ελλάδα, χρησιμοποιώντας Έλληνες και μάλιστα χωρίς να "εκτεθούν" οι ύπουλοι ιδιοκτήτες του. Γι' αυτόν τον λόγο προστατεύεται. Συντηρείται - έστω και οριακά - προκειμένου να αποτελειώσει ένα έγκλημα, το οποίο το είχε ξεκινήσει έναν αιώνα πριν ...Το έγκλημα του "Μακεδονικού" ζητήματος, το οποίο το ΚΚΕ δημιούργησε και δρομολόγησε σε ολόκληρη την "εξέλιξή" του.
Απλά πράγματα. Έπρεπε να συμβούν όλα αυτά που γίνονται σήμερα -  και μάλιστα με αυτόν τον προκλητικό τρόπο ...Να παρασυρθούν από την άγνοιά τους οι προδότες και να προκαλέσουν τους Έλληνες, βασιζόμενοι στις "πλάτες" των αφεντικών τους ...Να δώσουν στον κόσμο την ευκαιρία να καταλάβει τι έκαναν όλα αυτά τα χρόνια, ώστε η τιμωρία τους ν' αποτελεί μια φυσική κατάληξη. Με εικασίες δεν μπορείς να καταδικάσεις κανέναν ...όσο σίγουρος κι να είσαι για τις πραγματικές του προθέσεις ...Οι πράξεις καταδικάζουν και όχι οι αντιλήψεις. Δεν μπορείς κάποιον να τον τιμωρήσεις ως προδότη, ακόμα κι αν γνωρίζεις ότι τον "ταΐζουν" οι εχθροί σου ...Ούτε και μπορείς να τιμωρήσεις κάποιον για τις προδοσίες των προκατόχων του.
Αυτή ήταν πάνω-κάτω η κατάσταση που αφορούσε τους Μπολσεβίκους τού ΚΚΕ. Υπήρχε περίπτωση να τη γλιτώσουν οι νεότεροι, γιατί δεν πρόλαβαν να προδώσουν και όχι επειδή ήταν διαφορετικοί από τους προηγούμενους προδότες. Υπήρχε περίπτωση να τη γλιτώσουν και να "τιμωρούμε" είτε πεθαμένους είτε ετοιμοθάνατους. Τι νόημα έχει τώρα να "τιμωρήσεις" τον Ζαχαριάδη ή τον Κόκκαλη ή τον Φλωράκη; Τι νόημα έχει να εξευτελίσεις τώρα τον ετοιμοθάνατο καραγκιόζη Γλέζο; Εφόσον το ΚΚΕ παραμένει ίδιο, πρέπει να βρεις τους νέους Μπολσεβίκους, οι οποίοι έχουν πληρωθεί και είναι έτοιμοι να προδώσουν...
...Να βρεις τον Τσίπρα, που του χάρισαν ένα πτυχίο Πολυτεχνείου, για να είναι στη διάθεσή τους ...Που του πλήρωναν "επαναστατικές" κρουαζιέρες στη Γένοβα ...Να βρεις τον άεργο κι ανεπάγγελτο Παππά, ο οποίος περίμενε από τον πατέρα του το σύνθημα για "ντου" στην "επιχείρηση" ...Να βρεις τον σερβιτόρο Καρανίκα, που μαζί με την εξουσία ανακάλυψε και τα Hogan ...Να βρεις το πορνίδιο την Αχτσιόγλου όταν θα ρευστοποιήσει το "κεφάλαιό" της, προκειμένου να εξυπηρετήσει τα αφεντικά της ...Να βρεις τον Τζανακόπουλο, ο οποίος σήμερα δηλώνει ότι η συμφωνία είναι "συμφέρουσα" για τους Έλληνες, τη στιγμή που έχει πάει στα Σκόπια για να διαδηλώσει υπέρ των συμφερόντων των Σκοπιανών ...Να βρεις αυτόν που πήγε στα Σκόπια για "ταμείο" και μετά ήρθε στην Ελλάδα να εκπληρώσει την "εργολαβία" του.
Γι' αυτόν τον λόγο ήταν πολύ σημαντικό να πάρει την εξουσία το ΚΚΕ - σε οποιαδήποτε μορφή του—, ώστε ν' ανοίξει τα "χαρτιά" του και να εκτεθεί ...Ν' αποκαλύψει τη λειτουργία του και βέβαια τα αφεντικά του ...Να εκθέσει τα πρόσωπα αυτά, τα οποία μέχρι τότε έμεναν κρυμμένα και στο απυρόβλητο ...Έπρεπε να δημιουργηθούν οι συνθήκες αυτές, ώστε να προδώσουν την Ελλάδα οι ίδιοι οι σημερινοί Μπολσεβίκοι ...Να φύγουμε από τη "σφαίρα" τής εικασίας και της απλής υπόθεσης ...Να φύγουμε από τις "αναγωγές" μεταξύ ομοίων, που καταλήγουν σε αμφίβολης αντικειμενικότητας - και άρα αμφισβητούμενα - αποτελέσματα ...Έπρεπε να έχουμε προδοσία και άρα και προδότες...










ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις