Η Ευρώπη εάλω: «Ανοίξτε μας τα σπίτια σας, δώστε μας τα χρήματά σας!»




Σοκ προκαλούν στους «ανυποψίαστους» Ευρωπαίους πολίτες τα λεγόμενα ενός Σύριου πρόσφυγα ο οποίος…απαιτεί από τους Αυστριακούς και τους Γερμανούς πολίτες να
ανοίξουν τα σπίτια τους και να τους δώσουν μερίδιο από τα χρήματά τους!
Σίγουρα η παρακάτω επιστολή ενός αιτούντα ασύλου στην Αυστρία, του Aras Bacho, που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα OE24, θα…ευαισθητοποιήσει τυχόν πολλές ΜΚΟ και «αλληλέγγυους”, ωστόσο πρόκειται απλά και μόνο για την αρχή του τέλους της «χριστιανικής Ευρώπης».

Διαβάστε τι…απαιτεί μεταξύ άλλων ο Σύριος πρόσφυγας, ο οποίος κάνει έκκληση στους Αυστριακούς πολίτες να δώσουν στους ομοεθνείς τους τα σπίτια και τα λεφτά τους!
«Οι Αυστριακοί πρέπει να μεταφέρουν πρόσφυγες σε δικά τους σπίτια – αυτό ωφελεί και τις δύο πλευρές. Η ενσωμάτωση λειτουργεί όταν οι πρόσφυγες ζουν με Αυστριακούς, μπορούν να συζητήσουν κλπ.  Μπορούν να πάνε σε εξωτερικούς χώρους ή σε μια πισίνα μαζί, να ζήσουν μαζί»
Και συνεχίζει:
«Ωστόσο η επικοινωνία δεν είναι το μόνο πράγμα που μπορούν να βοηθήσουν οι Γερμανοί και οι Αυστριακοί τους μετανάστες.
Όλοι οι Χριστιανοί πρέπει φυσικά να γνωρίζουν ότι ο Ιησούς είπε «δώστε στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη το σπίτι σας και όλα τα χρήματά σας . Όπως βλέπετε, όλοι οι Χριστιανοί δεν τηρούν αυτή την κατευθυντήρια γραμμή».
Έπειτα λοιπόν από αυτό το…μάθημα ηθικής προς τους Ευρωπαίους πολίτες, μεγάλη μερίδα προσφύγων, υποκινούμενοι από τις κατάλληλες και πολύ πρόθυμες ΜΚΟ, βλέπουμε πως είναι σε θέση ακόμη και να…διεκδικήσουν τα «δικαιώματά» τους. 

Στην προκειμένη περίπτωση βέβαια στρέφονται εναντίον όσων Ευρωπαίων αντιστέκονται ακόμη και βλέπουν πως η ενσωμάτωση όλων αυτών των πληθυσμών δεν οδηγεί παρά σε μία καταστροφή την Ευρώπη. 










ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις