Αυτό είναι το παρασκήνιο της αποφυλάκισης των 2 Στρατιωτικών μας...!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Αυτό είναι το παρασκήνιο της αποφυλάκισης των 2 Στρατιωτικών μας


Προσέξτε τωρα... Αν ανασταλούν και οι περιοριστικοί όροι του Πάστορα και αποφυλακιστούν και οι υπόλοιποι που ζητάνε οι Αμερικάνοι, τότε έχουμε ΜΙΑ ΑΤΑΚΤΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ της
τουρκίας, προς τις απαιτήσεις των ΗΠΑ λίγο πριν λήξει το ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ του Δεκαπενταύγουστου. Κι αυτό σημαίνει ότι Μητρετώδης και Κούκλατζης ήταν στο χαρτί που έδωσαν οι Αμερικανοί στους τούρκους.





Όμως πιστεύουμε ότι κάτι άλλο συμβαίνει....

Κι αυτό είναι πως οι μπουνταλάδες οι τούρκοι ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ να σπάσουν το Ελληνο-Αμερικανικό ΑΝΤΙΤΟΥΡΚΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ που διαμορφώνεται στην περιοχή και να προσεγγίσουν την Ευρώπη μετά την απομόνωση τους από τις ΗΠΑ και τις κυρώσεις εναντίον τους.

Σταθείτε σε αυτό που σας λέμε σήμερα  και που ενισχύεται από το γεγονός πως μετά την απελευθέρωση των δυο Στρατιωτικών μας η τουρκική λίρα ανέκαμψε κατά 8,5% περίπου....

Η Αθήνα ήξερε πολύ πριν την ανακοίνωση....
 
Από νωρίς το μεσημέρι οι πληροφορίες για επικείμενη απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών είχαν αρχίσει να φθάνουν στην Αθήνα. Αυτή τη φορά όχι σε επίπεδο φημών ,όπως είχε συμβεί σε άλλες περιπτώσεις. Υπήρξαν τηλεφωνικές επικοινωνίες από την Άγκυρα προς την Αθήνα σε δύο επίπεδα:

•Από το προεδρικό μέγαρο του Ερντογάν ήταν η πρώτη κλήση προς το Μέγαρο Μαξίμου,όπου έγινε η ενημέρωση πως απελευθερώνονται οι δύο.

•Υπήρξε επικοινωνία και του Τούρκου υπουργού Άμυνας με την Αθήνα και το ΥΠΕΘΑ,όπου επίσης μεταδόθηκε η ίδια πληροφόρηση.

Τσίπρας ,Καμμένος και Αποστολάκης ήταν από νωρίς το μεσημέρι σε επικοινωνία αναμένοντας την πιστοποίηση των πληροφοριών που είχαν. Μετά από ώρες αναμονής αλλά όχι αγωνίας πλέον αφού υπήρχαν οι επίσημες διαβεβαιώσεις τα τουρκικά ΜΜΕ άρχισαν να μεταδίδουν την πληροφορία της απελευθέρωσης. Πρώτο δημοσίευμα ήρθε από το haberturk.

Τις επόμενες μέρες (Ίσως και αύριο) κι αφού πρώτα πατήσουν το πόδι τους στην Ελλάδα,  θα αποκαλύψουμε με κινηματογραφικές λεπτομέρειες τις συνθήκες ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑΣ τους, που γνωρίζαμε από την πρώτη στιγμή, αλλά για λόγους Εθνικής Ασφαλείας και Ασφαλείας του Άγγελου και του Δημήτρη, δεν είχαμε καταθέσει Δημόσια...









ΠΗΓΗ 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις