Ύμνος στην ανωμαλία η μεταμόρφωση της κόρης της Σίνθια Νίξον!




Ημέρα αφιερωμένη στα δικαιώματα των τρανσέξουαλ διάλεξε η Σίνθια Νίξον για να αποκαλύψει στους φαν της ότι η κόρη της, Σαμάνθα, άλλαξε φύλο…

Η τηλεοπτική Μιράντα του «Sex and the City», η οποία αυτό το διάστημα έχει κατέβει υποψήφια για κυβερνήτρια της Νέας Υόρκης, ανάρτησε στο Instagram φωτογραφία της ίδιας και του 21χρονου πλέον γιου της.


«Είμαι τόσο περήφανη που ο γιος μου Σάμιουελ Τζόζεφ Μόσις (τον φωνάζουμε Σεφ) αποφοίτησε από το κολέγιο αυτό τον μήνα. Χαιρετίζω τον ίδιο και όσους γιορτάζουν την Ημέρα Δράσης των Τρανς» έγραψε η ηθοποιός.

Aυτή είναι η Σαμάνθα Μόσις πριν γίνει αγόρι:



Η Σίνθια Νίξον και ο πρώην σύντροφός της Ντάνι Μόζις απέκτησαν τη Σαμάνθα τον Νοέμβριο του 1996, ενώ μερικά χρόνια αργότερα, τον Δεκέμβριο του 2002, υποδέχτηκαν στη ζωή τον γιο τους Τσαρλς Εζέκιελ

.


Το ζευγάρι ήταν μαζί από το 1988 έως το 2003 και ένα χρόνο μετά τον χωρισμό του η Νίξον άρχισε να βγαίνει με τη λεσβία ακτιβίστρια Κριστίν Μαρινόνι, με την οποία παντρεύτηκε τον Μάιο του 2012. Μαζί απέκτησαν ακόμη έναν γιο, τον Μαξ, τον οποίο γέννησε η Μαρινόνι.








ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις