Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χορεύει για να δημιουργηθεί η «Μακεδονία του Αιγαίου»

 


Εντύπωση προκαλεί η επιλογή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Σέλτσα, να τραγουδήσει, να χορέψει και να διασκεδάσει με τον περίφημο «ύμνο» του αλυτρωτισμού
των «Μακεδόνων του Αιγαίου». Αυτά που συμβαίνουν με αυτή την κυβέρνηση, δεν τα περιμέναμε ούτε στον χειρότερο εφιάλτη μας, με έμφαση στην λέξη «εφιάλτης».

Πρόκειται για τραγούδι που καλεί τους «Μακεδόνες» να μην ξεχνούν την «αλύτρωτη» «Αιγαιακή Μακεδονία», τη «γη των προγόνων τους». Μιλά για τις μάνες και τους γονείς των «Μακεδόνων του Αιγαίου» και τη νοσταλγία τους για τα «δικά τους εδάφη»!

Είναι ξεκάθαρο, η συμφωνία που υποφράφηκε στις Πρέσπες έχει ως στόχο την δημιουργία κράτους «Μακεδονίας», «όραμα» των κομμουνιστών ηγετών Στάλιν και Τίτο αλλά σχέδιο της παγκοσμιοποίησης.

Το τραγούδι αυτό χορεύεται στα πανηγύρια των αυτοαποκαλούμενων «Μακεδόνων του Αιγαίου», γράφτηκε από Σκοπιανούς της Αυστραλίας» και ζητά την απόδοση της δήθεν «πατρίδας τους», της «Μακεδονίας του Αιγαίου» (δηλαδή της Καστοριάς, της Φλώρινας, ακόμα και της Θεσσαλονίκης) πίσω σε αυτούς. 
Δείτε τον κυβερνητικό βουλευτή να χορεύει:















ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις