ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ...ΑΥΤΟΙ "ΕΣΤΗΣΑΝ" ΤΗ ΔΗΘΕΝ ΧΗΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ...!!!

White Helmets-armed in Syria


Οπως θα δειτε παρακατω στο αποκαλυπτικο βιντεο αυτοι που "εστησαν" τη δηθεν χημικη επιθεση στη Συρια ωστε να βρει
δικαιολογια ο Τραμπ να "αποσυμπιεσει" την πιεση που δεχεται απο το "βαθυ" κρατος των ΗΠΑ δεν ειναι αλλοι απο την οργανωση ΛΕΥΚΑ ΚΡΑΝΗ.

Η οργάνωση «Λευκά Κράνη» (White Helmets) παρουσιαζεται ως οργάνωση διασωστών  που τρέχουν μέσα σε χαλάσματα ύστερα από βομβαρδισμούς  και διασώζουν τραυματίες αμάχους στις πόλεις της Συρίας.Μονο που αυτο ειναι ενα καλο παραμυθι για την προπαγανδα των ΜΜΕ.

Τα «Λευκά Κράνη» δημιουργήθηκαν από το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ το 2013.
Αποτελειται απο ισλαμιστες που εκπαιδευτηκαν στην Τουρκια.

Το πρόγραμμα εκπαιδευσης διεύθυνε ο μισθοφόρος Τζέιμς Λε Μεσουριέρ (James Le Mesurier), πρώην Βρετανός στρατιωτικός και νυν ιδιώτης «εργολάβος» (οι εργολαβίες του είναι στρατιωτικής μισθοφορικής φύσεως) με έδρα το Ντουμπάι.

 James Le Mesurier-British agent in Syria
 James Le Mesurier

Αυτους που τα ΜΜΕ παρουσιαζουν ως ηρωες δεν ειναι κατι αλλο παρα ενα παρακλαδι της Αλ Νουσρα,αδερφακι της Αλ Καιντα, που τους χρησιμοποιει για τα προπαγανδιστικα βιντεο της.

Xρηματοδοτουνται απο το ιδρυμα Σωρος(λειπει ο Μαης απο την Σαρακοστη),την CIA, την Mossad και το Υπουργειο εξωτερικων του Ηνωμενου Βασιλειου με πανω απο 100 εκατομμυρια δολλαρια το χρονο.

Δραστηριοποιουνται κυριως στο Χαλεπι και στο Ιντλιμπ και μαζευουν πτωματα Συρων πατριωτων(κυριως της πολιτοφυλακης) που τους σκοτωσαν οι τζιχαντιστες και γυριζουν βιντεο προπαγανδας που μιλουν για Συρους αθωους πολιτες που σκοτωθηκαν απο βομβες του Ασαντ..!!!

Δειτε εδω το βιντεο



Δειτε τωρα στο παρακατω βιντεο αυτο που φωναζουμε τοσο καιρο.Οτι δηλαδη τη βρωμικη δουλεια στην Συρια την κανουν τα ΛΕΥΚΑ ΚΡΑΝΗ και οτι δεν εγινε στην προκειμενη περιπτωση καμια χημικη επιθεση .

Στη συνεντευξη μιλαει ενα μικρο παιδι που ηταν πρωταγωνιστης στο βιντεο προπαγανδα απο τα ΛΕΥΚΑ ΚΡΑΝΗ για το πως στηθηκε ολο το σκηνικο της δηθεν επιθεσης με χημικα.

Δειτε για να καταλαβαιτε τι παραμυθι σας "πουλανε"








SINOMOSIOLOGOS
sinomosiologos.blogspot.gr










































Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις