Αυτοί είναι οι "επενδυτές" της κυβέρνησης

Αυτοί είναι οι "επενδυτές" της κυβέρνησης: Αλωνίζουν σφάζοντας ζώα Ελλήνων κτηνοτρόφων (ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ)


Όλο και δυσκολότερες μέρες βιώνουν οι κάτοικοι στα χωριά πέριξ του καταυλισμού της Μόριας, στη Λέσβο, διαμαρτυρόμενοι για την αποθράσυνση όλο και περισσότερων αλλοδαπών και την
παντελή απουσία των ελληνικών αρχών.

Στην πλειονότητά τους οι κάτοικοι χωριών είναι αγανακτισμένοι έπειτα και από τις προσπάθειες για μερική μεταφορά του καταυλισμού προσφύγων δίπλα (!!) στα σπίτια τους. Το σχέδιο της μεταφοράς είχε ως βάση του την τοποθέτηση δεκάδων λουόμενων σπιτιών μία ανάσα από τα κοντινά ελληνικά σπίτια.

Η σταγόνα ωστόσο που ξεχειλίζει το ποτήρι της αγανάκτησης είναι τα σχεδόν καθημερινά φαινόμενα ζωοκλοπών που επιχειρούν ομάδες μεταναστών, κλοπές οι οποίες λαμβάνουν χώρα ακόμη και μεσημεριανές ώρες!

Όπως πληροφορούμαστε από το τοπικό lesvosnews, οι μετανάστες με απύθμενο θράσος μπήκαν μέρα – μεσημέρι μέσα σε αγρόκτημα κτηνοτρόφου κοντά στο ΚΥΤ Μόριας και άρχισαν να σφάζουν τα ζωντανά του!

Ο κτηνοτρόφος που τους παραφύλαγε επί ημέρες γιατί έχανε κάθε τόσο και λιγάκι τα ζωντανά του, τους έπιασε στα «πράσα» και για να εξασφαλίσει το βίντεο – ντοκουμέντο προσποιήθηκε τον φίλο και τους κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο.

Για να μην τον καταλάβουν μάλιστα τους έπιασε την κουβέντα την ώρα που έσφαζαν ένα αρνί και τους είπε να τους δώσει πέντε ευρώ για να του δώσουν λίγο κρέας.

Το βίντεο-ντοκουμέντο μπορεί να είναι εξοργιστικό, ωστόσο αποτελεί μία εφιαλτική καθημερινότητα για τους κατοίκους των ορεινότερων χωριών της Λέσβου, που τα τελευταία χρόνια ζουν μέσα στην ανασφάλεια:











ΠΗΓΗ














Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις