Η υπόσχεση του Πούτιν για τα χρόνια που ακολουθούν και το νέο υπερόπλο που ανακοίνωσε

Η υπόσχεση του Πούτιν  για τα χρόνια που ακολουθούν και το νέο υπερόπλο που ανακοίνωσε 


Η Ρωσία δεν πρόκειται να δεχθεί παγκόσμιο σύστημα διακυβέρνησης με επικεφαλής τους παγκοσμιοπιητές της Δύσης (Ρότσιλντ, Ρόκφέλερ, Ο.Η.Ε., ΝΑΤΟ, Παγκόσμια Τράπεζα κτλ.)
Ως εκ τούτου θα
πρέπει να προετοιμάζεται για πολεμική σύγκρουση παγκόσμιας εμβέλειας.
Ο Πρόεδρος της χώρας, Βλαντίμιρ Πούτιν, ανακοίνωσε πως η «Αρκούδα» έχει κατασκευάσει έναν «ανίκητο πύραυλο».

Η αποκάλυψη έλαβε χώρα στην καθιερωμένη ομιλία του ενώπιον του κοινοβουλίου, με το βλέμμα στις προεδρικές εκλογές, σε 17 μέρες, στις οποίες θεωρείται βέβαιο ότι θα επανεκλεγεί.

Επιπλέον, κόντρα στις πολιτικές της Νέας Τάξης, οι οποίες πρεσβεύουν την αύξηση της φορολογίας, η οποία επιφέρει αύξηση της φτώχειας και άρα εξάρτηση από τα επιδόματα της όποιας εξουσίας, ο «Τσαρ Βλαντ» υποσχέθηκε να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των Ρώσων και να μειώσει στο μισό το «απαράδεκτο» επίπεδο της φτώχειας.

Ο Πούτιν επέμεινε στην ανάγκη να βελτιωθεί «η ευημερία» του πληθυσμού και να γίνουν επενδύσεις στις υποδομές και στην υγεία για να αποφευχθεί μια «καθυστέρηση» της Ρωσίας στους τομείς αυτούς, κάτι που είπε πως θεωρεί τον «κύριο εχθρό» του.

«Τα επόμενα χρόνια θα είναι αποφασιστικής σημασίας για την ζωή της χώρας», υπογράμμισε.
«Οφείλουμε να φέρουμε σε πέρας έναν από τους στόχους κλειδιά της επόμενης δεκαετίας: να παράσχουμε μια βέβαιη και μακροπρόθεσμη αύξηση του πραγματικού εισοδήματος των πολιτών και να μειώσουμε μέσα σε έξι χρόνια τουλάχιστον στο μισό το ποσοστό της φτώχειας», δήλωσε ο Πούτιν.
Υπογράμμισε πως ο αριθμός των φτωχών στη χώρα μειώθηκε από 42 εκατομμύρια το 2000 σε περίπου 20 εκατομμύρια σήμερα.

Επιπλέον στο τέλος ο Πούτιν εξήρε την σημασία της τεχνολογικής προόδου ώστε η Ρωσία, το «κολοσσιαίο δυναμικό» της οποίας στην τεχνολογία εγκωμίασε, να μην μείνει στο περιθώριο της «τεχνολογικής επανάστασης».

Τέλος, ο Ρώσος ηγέτης, αναφέρθηκε εκτενώς στα εξοπλιστικά της χώρας, ανακοινώνοντας την κατασκευή νέων όπλων και μάλιστα ενός πυραύλου, που λόγω του μεγάλου βεληνεκούς του είναι μοναδικός στον κόσμο και θα «στοχεύει» σε όσους αρνούνται να αποδεχθούν την θέση της Ρωσίας στην γεωπολιτική σκακιέρα του πλανήτη.








ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις