Βγήκε ο Ζουγανέλης (που πήρε εκπομπή στην ΕΡΤ) και έλεγε πόσο εκπληκτικός είναι ο Κοτζιάς

Αποτέλεσμα εικόνας για Ζουγανέλης Κοτζιάς


Το προβλημα ε αυτη τη χωρα δεν ειναι η οικονομικη κριση.Αν θελετε να το πω καλυτερα...το σημαντικοτερο προβλημα
της χωρας δεν ειναι οικονομικο.

Το μειζον θεμα ειναι η ηθικη καταπτωση ενος σημαντικου κομματιου του πληθυσμου αυτου του εθνους.

Μεσα σε 40 χρονια οι Ελληνες εγιναν καλοπερασακηδες και παρτακηδες.Αυτος ειναι ο λογος που ψηφισαν τη σημερινη κυβερνηση που τους εταξε πως ολα θα γινουν χωρις κοπο.Αυτος ειναι ο λογος που αρκετοι συνεχιζουν να την υποστηριζουν,μιας κι εχουν βολευτει ειτε σαν μετακλητοι ειτε σαν διοριζομενοι συμβασιουχοι σε δεκαδες νεοσυστατους οργανισμους.

Οι περισσοτεροι,για να τελειωνει αυτο το παραμυθι,ηξεραν απο την αρχη ποιους ψηφιζαν και τι θα επακολουθησει.Πιστευαν επισης,οτι καπου θα βολευτουν η οτι με καποιο τροπο θα εξυπηρετηθουν κι εκαναν οτι κανουν τα τελευταια 40 χρονια....Ελαστικοποιησαν τη συνειδηση τους....!!!

Κακα τα ψεματα οι περισσοτεροι βαζουν την πατριδα πλεον σε δευτερη μοιρα.Τους αρκει να μη ζοριστουν κι αν χρειαστει θα πατησουν στα κεφαλια των υπολλοιπων.

Αν χρειαστει θα αναιρεσουν αυτα που ελεγαν παλια με ενα σωρο ανοητες δικαιολογιες.

Πουληθηκαν....χωρις να το ξερουν πουληθηκαν φθηνα...

Για να ειμαστε δικαιοι οι "χρησιμοι ηλιθιοι" και οι παρτακηδες υπαρχουν σε ολες τις παραταξεις και ειναι τελικα αυτο το ποσοστο που βγαζει κυβερνησεις αλλα αυτο που γινεται τωρα που ζορισαν τα πραγματα ειναι απιστευτο....

Ειμαι υπεβολικος...?

Δειτε ενα προσφατο παραδειγμα που πραγματικα με στεναχωρει....Ο Γιαννης Ζουγανελης ειναι ενας ανθρωπος που ναι μεν ειναι αριστερος αλλα εχει παιδεια,ηθικη,χιουμορ και ρητορικη.Ομολογω οτι μου ηταν ιδιαιτερα συμπαθης....

Δειτε τι ελεγε περυσι τετοια εποχη...





Δειτε τι λεει φετος (αφου εχει παρει εκπομπη στην ΕΡΤ)




Κριμα κυριε Ζουγανελη κι εμοιαζες διαφορετικος...





SINOMOSIOLOGOS
sinomosiologos.blogspot.gr
















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις