«Tsiprascare» σε Ελλάδα και Ευρώπη: Αλλάζουν το σύστημα Υγείας για εκατομμύρια πολίτες

«Tsiprascare» σε Ελλάδα και Ευρώπη: Αλλάζουν το σύστημα Υγείας για εκατομμύρια πολίτες 


Σε χθεσινό άρθρο διαβάσατε για την συμβολική ομιλία στην Πνύκα και για το σχέδιο αριστεροποίησης όλης της Ευρώπης που ξεκίνησε από την Ελλάδα. Φαίνεται πως ο
πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, γίνεται «σύμβολο» της αλλαγής προς αυτή την κατεύθυνση και αναλαμβάνει ακόμα και τον ρόλο ενός Ομπάμα στην Ευρώπη με το βλέμμα στην Υγεία.
Στο πλαίσιο λοιπόν καθιέρωσης ενός «Tsiprascare», ο πρωθυπουργός θα είναι επίτιμος ομιλητής στην ευρωπαϊκή σύνοδο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, ως πρωθυπουργός πρωταθλητής στις μεταρρυθμίσεις στον χώρο της Υγείας. Ο Αλέξης Τσίπρας προσκλήθηκε και θα παραθέσει ομιλία, την Τετάρτη, στο πλαίσιο της ετήσιας συνόδου της ευρωπαϊκής επιτροπής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, που θα πραγματοποιηθεί στην Ουγγαρία.
Οι εργασίες της 67ης συνόδου της περιφέρειας της Ευρώπης, στην διάρκεια των οποίων οι Ευρωπαίοι ηγέτες του χώρου της Υγείας θα θέσουν νέους στόχους, προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι της Ατζέντας 2030 για την Υγεία, του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, ξεκινούν σήμερα και ολοκληρώνονται την Πέμπτη.

Ποιοι είναι αυτοί οι στόχοι με λίγα λόγια για την Υγεία;
  • Θα εφαρμοστεί το πρόγραμμα ασφάλισης «Mandate 100» και τα υποχρεωτικά εμβόλια για όλα τα παιδιά και τους ενήλικες, απειλώντας τους γονείς με σύλληψη και φυλάκιση εάν αυτοί αρνούνται να συνεργαστούν.
  • Θα υπάρξει προώθηση χρήσης ισχυρών φαρμάκων σε παιδιά και εφήβους, με προγράμματα «ελέγχου».
  • Θα εφαρμοστούν προγράμματα «πρόληψης» με μαζική θεραπευτική αγωγή με τον ισχυρισμό ότι βελτιώνεται η υγεία των πολιτών.
Με άλλα λόγια στην Ελλάδα, μας περιμένει ένα ανανεωμένο Obamacare, το οποίο ήδη έχει αρχίσει και εφαρμόζεται με τα κοινωνικά ιατρεία, στα οποία θα είναι υποχρεωμένοι όλοι οι Έλληνες να συμμετέχουν, άσχετα αν έχουν ιδιωτικό ιατρό ή όχι. Σύμφωνα με το Obamacare, η άρνηση στην κρατική ασφάλιση ισοδυναμεί με πρόστιμο.
Μαζί με τον πρωθυπουργό, στην Βουδαπέστη θα βρεθεί και ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, ο οποίος θα συμμετάσχει στις εργασίες της συνόδου εκπροσωπώντας τη χώρα μας στις αποφάσεις που θα ληφθούν και θα επηρεάσουν την υγεία 900 εκατομμυρίων ανθρώπων. Μαζί του στη Βουδαπέστη θα βρίσκεται και ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Υγείας του υπουργείου Υγείας, Γιάννης Μπασκόζος.
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα μιλήσει για τις μεταρρυθμίσεις στην Υγεία στη χώρα μας και πώς αυτές εντάσσονται στους στόχους βιώσιμης ανάπτυξης που έχει καθορίσει ο ΟΗΕ. Βασικά στοιχεία της ομιλίας του πρωθυπουργού θα είναι η καθολικότητα στην πρόσβαση στις υπηρεσίες Υγείας, οι μεταρρυθμίσεις στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και η αναβάθμιση των πολιτικών δημόσιας Υγείας στη χώρα μας.
Προϋποθέσεις στον σχεδιασμό των παραπάνω για τη δημιουργία μιας άλλης Ελλάδας!!!
Σημειώνεται πως ο Αλέξης Τσίπρας χαίρει μεγάλης εκτίμησης στην Ευρώπη και από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, για το βάρος που έχει δώσει στην προώθηση των «βιώσιμων αλλαγών» στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και στην δημόσια Υγεία.
Με άλλα λόγια, είμαστε τα καλύτερα παιδιά και έχουμε ακόμα ψωμιά να φάμε μέχρι το 2019!












ΠΗΓΗ













Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις