Η μυστική κοινωνία των Illuminati

Η μυστική κοινωνία των Illuminati


Την 1η Μαΐου του 1776, ο Άνταμ Βάισχαουπτ, ολοκληρώνει επίσημα την δημιουργία των Illuminati, με σκοπό τη διαίρεση των μη Εβραίων με πολιτικά, κοινωνικά , και θρησκευτικά μέσα. Τα μασωνικά τάγματα είχαν ήδη υποταχθεί στην οργάωση, και φρόντιζαν
να προωθείται το σχέδιο, με διαταγές και χρηματοδότηση του Amschel Rothchild, και στη συνέχεια εφαρμόστηκε παντού ξασφαλίζοντας μέχρι σήμερα τις αντιπαλότητες των κρατών, άσχετα με το ποιές είναι οι ηγεσίες τους.
Μέχρι σήμερα ελέγχουν τον παγκόσμιο πληθυσμό, με τη χρήση χρηματικής και σεξουαλικής δωροδοκίας, ελέγχουν τα πανεπιστήμια και τα κολέγια επιλέγοντας σπουδαστές καλών οικογενειών, που τους μεταδίδουν την ιδέα της παγκόσμιας κυβέρνησης, με χορήγηση υποτροφιών, εξασφαλίζοντας ασφαλή μακροπρόθεσμη επιρροή με τα κυβερνητικά στελέχη, για λογαριασμό των μυστικών σχεδίων της Λευκής Αδελφότητας -(Σατανισμός).
Σκοπός τους είναι η καταστροφή των κυβερνήσεων, και των εκλεγέντων,μέσω των ΜΜΕ, και του Τύπου, δίνοντας τις κατάλληλες πληροφορίες στις λαικές μάζες, που πρέπει να πιστέψει ότι μια παγκόσμια διακυβέρνηση, είναι η μόνη λύση στα παγκόσμια προβλήματα της ανθρωπότητας.
Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που είναι ήδη μέλη της οργάνωσης , καθώς βρίσκονται σε καίριες θέσεις επηρροής του κόσμου, και δηλώνουν παντού ότι η οργάνωση δεν υπάρχει, και είναι ένα αποκύημα των γραφικών συνομωσιολόγων.
Η γνώμη του κόσμου και οι συνήθειες των Illuminati, έχουν την κρυφή και περίεργη πλευρά τους.
*Αρνούνται την ύπαρξη των Illuminati

Πολλοί άνθρωποι ισχυρίζονται ότι δεν ξέρουν τίποτα για τους Illuminati, αλλά αυτό ακριβώς είναι το θέμα που προασπίζεται μια μυστική κοινωνία. Αυτό που ήθελαν το πέτυχαν.
*Πληρώνουν με μετρητά

Υπάρχει ένας σχεδόν μηδαμινός αριθμός ατόμων που χρησιμοποιούν ακόμη μετρητά αυτές τις μέρες, και δεν αναφερόμαστε στον τόπο μας, την Ελλάδα. Οι Illuminati, που ελέγχουν τις τράπεζες και τα ταμεία στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο, πληρώνουν τοις μετρητοίς πάντα, άσχετα με το ποσό συναλλαγής.
*Έχουν παντού το σήμα τους, όπως στο λογαριασμό AOL

Στην "America Online" εμφανίζεται μια πυραμίδα με πολλούς ανθρώπους γύρω της. Στα σκοτεινά σοκάκια του Διαδικτύου η υπερδύναμη AOL, γίνεται γνωστή και ακούγεται ως το ιδανικό μέρος για τη διεξαγωγή μιας μυστικής επιχείρησης, μέσα στη μυστική κοινότητα των Illuminati.
*Οι εμφανίσεις στα Video Music Awards του MTV

Πλήθος καλλιτεχνών, όπως ο Jay Z, Beyonce, η Miley Cyrus, Snoop, η Kanye West, η Lady Gaga η Celine Dion, κλπ, κυριολεκτικά δίνουν ένα σκοτεινό υπερθέαμα με την εμφάνισή τους στη σκηνή του MTV Video Music Awards με χαρακτηριστικά σήματα των Illuminati παραδίδοντας τα δικά τους μηνύματα. Εδώ δεν χρειάζεται καν να είσαι συνομωσιολόγος για να δείς το προφανές. Το Vox που ήρθε σε επαφή με δύο σταρ, και ρώτησε αν είναι μέλη των Ιλλουμινάτι, πήρε μια απαξιωτική απάντηση. Ο Jay Z είχε δηλώσει ότι οι φήμες για την συμμετοχή του στην ομάδα των Ιλλουμινάτι είναι «ηλίθιες», ενώ ο Kanye West, υποστήριξε ότι είναι γελοίες.





ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις