Εκοψαν την εκπομπή του Μαμαλάκη «Χώματα με Ιστορία» οι Εβραίοι






Κύριε Μαμαλάκη είδατε τι εστί Εβραϊσμός! Απόλυτη Χούντα.Χούντα του πνεύματος. Πραγματική Χούντα.Καλωσήρθατε στην πραγματικότητα,όπου η γνώμη και η ελευθερία της άποψης περνάνε απο....φίλτρο!
ΓΙΑΤΙ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΜΑΜΑΛΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤ-3!...
Και ξαφνικά, η εκπομπή του τηλεοπτικού αρχιμάγειρα Ηλία Μαμαλάκη «Χώματα με Ιστορία» (προβαλόταν κάθε Κυριακή απόγευμα από την ΕΤ-3) εξηφανίσθη από
το πρόγραμμα της Βορειοελλαδίτικης Κρατικής Τηλοψίας!.. Ουδείς γνωρίζει τους λόγους, [μάλλον έβαλε το χεράκι της το Κ.Ι.Σ. Κεντρικό Ισραηλίτικο Συμβούλιο] αλλά την περασμένη Κυριακή 1 Φλεβάρη η εκπομπή δεν προβλήθηκε, αν και είχε ανακοινωθεί στο πρόγραμμα της ΕΤ-3.
 Ο ατυχής Μαμαλάκης στην εκπομπή της 18ης Γενάρη που ήταν αφιερωμένη στον θρύλο της Κλεφτουριάς Κατσαντώνη έκανε αναφορά στον ρόλο των κοσμαγάπητων Εβραίων και Γύφτων!!..Μεταφέρω επί λέξει:
«Είχε σκυλιάσει ο Αλή Πασάς και κάθισε και σκέφτηκε ποιος θάταν ο πιο επώδυνος τρόπος να καθαρίσει τον Κατσαντώνη: Να τον δώσει στους Τουρκαλβανούς να τον κόψουνε κομματάκι – κομματάκι, ή να τον ρίξει στο πιο βαθύ μπουντρούμι να πεθάνει από πείνα, δίψα και βρώμα; Τότε τούρθε η ιδέα να τον δώσει στους Γύφτους. Αφού πήραν τα γρόσια, έξι ολόκληρες ώρες οι Γύφτοι κοπάναγαν τα κόκκαλα του Κατσαντώνη, κομματάκι – κομματάκι. Όταν βαρέθηκαν τα βασανιστήρια, οι Γύφτοι κανόνισαν να πουλήσουν το άψυχο κορμάκι του Κατσαντώνη σε έναν Εβραίο. Οι Εβραίοι τόχαν καταλάβει: Ήταν δημοφιλής ο Κατσαντώνης, θα βγάζανε λεφτά από το πτώμα του. Τον τύλιξαν σε μια ψάθα και τον φέρανε εδώ στον πλάτανο, δίπλα στο Τζαμί και τον έβγαλαν σε δημόσιο προσκύνημα: «Περάστε Χριστιανοί, δυό γρόσια για τον Κατσαντώνη»… Κι αν πέρναγε κάνας Τούρκος, του λέγανε «δυό γρόσια για να τον φτύσετε»! Τέτοια ξεφτίλα.

ΤΟ "ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ" ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΟ 3:19 KAI META ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ

Αναστατώθηκαν τα Γιάννενα. Μετά ο Αλής τους είπε να πάρουν το κουφάρι του Κατσαντώνη και να το πετάξουνε στην λίμνη. Τότε, δυό άρχοντες Έλληνες, δυό λεφτάδες, δυό προύχοντες, ο Σταύρος Τσιαπαλάμος κι ο Κώστας Μαρίνος, πήγαν στον Αλή θαρρετά και του είπαν: «Πάρτα, Αλή, τα γρόσια και δώσε μας τον Κατσαντώνη να τον θάψουμε, να είναι στην ειρήνη. Τα πήρε ο Αλής, άλλο που δεν ήθελε, πληρώσανε και τους Εβραίους, το πήραν το κορμάκι του Κατσαντώνη»…







ΠΗΓΗ

















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις