ΣΟΚ ! ΤΟ 2016 ΕΤΟΣ ΟΡΟΣΗΜΟ - ΕΛΕΥΘΕΡΗ Η ΔΙΑΚΗΝΙΣΗ 70.000.000 ΤΟΥΡΚΩΝ !


















Από το 2016 ΟΛΟΙ οι Τούρκοι υπήκοοι θα έχουν δικαίωμα να εισέρχονται στις χώρες της Ε.Ε. χωρίς βίζα, χωρίς περιορισμούς, έχοντας το δικαίωμα να κυκλοφορούν όπως ακριβώς ένας Ευρωπαίος πολίτης.
Η συμφωνία αυτή είναι υπογεγραμμένη μεταξύ Ε.Ε και Τουρκίας , πάει , τελείωσε.
Η Ε.Ε για να χρυσώσει το χάπι προς την Ελλάδα ,υποχρεώνει την Τουρκία να δέχεται πίσω όλους τους μετανάστες που εισήλθαν με παράνομο τρόπο στην Ε.Ε.με ορμητήριο την Τουρκία.
Δηλαδή η Τουρκία θα έχει την υποχρέωση να δέχεται τους επανοπροωθημένους λαθρομετανάστες όταν και εφόσον πιαστούν από τις Ελληνικές αρχές και όταν αποδειχθεί ότι εισήλθαν από τα Ελληνοτουρκικά σύνορα ή τέλος πάντων τα Βουλγαροτουρκικά.


Με άλλα λόγια η Γερμανία -οκ,οκ, η Ε.Ε.- διασφαλίζει την ελεύθερη κίνηση των 70 εκατομμυρίων Τούρκων στην Ε.Ε. και μας κοροϊδεύει κανονικά με την επαναπροώθηση των λαθρομεταναστών.

Οι μετανάστες που εισέρχονται στην Ευρώπη από τα Ελληνοτουρκικά σύνορα δεν αποτελούν πρόβλημα που αφορά την Γερμανία ή την κεντρική Ευρώπη και αυτό γιατί η συνθήκη Σένγκεν- την οποία έχει προσυπογράψει η Ελλάδα και της οποίας αποτελεί μέλος – προβλέπει και υποχρεώνει τα κράτη μέλη της να απαγορεύουν την έξοδο των παράνομων μεταναστών από τα σύνορα τους.

Δηλαδή έαν ένας μετανάστης εισέλθει παράνομα από την Τουρκία στην Ελλάδα και φθάσει στην Πάτρα από όπου θα προσπαθήσει να συνεχίσει το ταξίδι προς την Ευρώπη θα εμποδιστεί πάση θυσία από τις Ελληνικές αρχές να εξέλθει της χώρας βάση της υποχρέωσης που απορρέει από την συνθήκη Σένγκεν.

Τι κερδίζουμε όμως με την συμμετοχή ως χώρα μέλος στην συνθήκη Σένγκεν ;

Κερδίζουμε την δυνατότητα να ταξιδεύουμε μέσα στα όρια της Ε.Ε.και των χωρών μελών της Σένγκεν χωρίς τελωνειακούς ελέγχους.
Επίσης τα φορτηγά διεθνών μεταφορών ταξιδεύουν χωρίς διατυπώσεις.

Γιαυτό κάποιος μπορεί να φορτώσει ένα φορτηγό και μέσω Ιταλίας να φτάσει στην Αγγλία χωρίς τελωνεία.
Γιαυτό και μπορεί κάποιος ιδιώτης μόνο με ταυτότητα να κάνει το ίδιο .

Η Βουλγαρία που δεν αποτελεί χώρα μέλος της Σένγκεν έχει εκατό φορές λιγότερους λαθρομετανάστες από την Ελλάδα εφόσον όταν αυτοί θέλουν να την κοπανίσουν από την χώρα οι Βουλγαρικές αρχές δεν αγχώνονται ιδιαίτερα .

Βέβαια και η Βουλγαρία τρίβεται στην γκλίτσα του τσομπάνη και κάνει τα αδύνατα δυνατά να ενταχθεί στην Σένγκεν , δήθεν με το πρόσχημα ότι θα πάψουν οι ουρές των φορτηγών διεθνών μεταφορών στα σύνορα και θα διευκολυνθεί το εμπόριο.

Ωστόσο οι Βούλγαροι σώθηκαν ακριβώς λόγω της επίσημα διεγνωσμένης από διεθνείς οργανισμούς διαφθοράς στην χώρα τους, διαφθορά η οποία τους καθιστά ακατάλληλους υποψήφιους για την ένταξη στην Σένγκεν.

Από το 2016 λοιπόν ΟΛΟΙ οι Τούρκοι θα μπορούν να καταλάβουν χωρίς περιορισμό την Ευρώπη.
Και φυσικά την Ελλάδα.

Βέβαια επίσημα δεν θα έχουν το δικαίωμα για εργασία και πράσινη κάρτα αλλά το ζουμί είναι αλλού.

Ο διαμελισμός της Ελλάδας προχωράει κανονικά με όχημα την δήθεν ” τουριστική βιομηχανία”.

Είναι παράξενο ότι κάθε προσπάθεια για ανάπτυξη έχει σαμποταρισθεί συστηματικά τα τελευταία 40 χρόνια με την αποβιομηχάνιση , τον κρατικό υπερδανεισμό, την αποσάθρωση του δημόσιου τομέα με την κατάργηση της σχολής δημόσιας διοίκησης και των γενικών διευθυντών που αποτελούσαν τους διαχρονικούς Κέρβερους ενάντια σε κάθε αλλαγή πολιτικών προϊσταμένων, την κατάργηση της αξιολόγησης η οποία δήθεν επανήλθε σήμερα αλλά με δόλο πλέον και στόχο το τελειωτικό χτύπημα, με την άρνηση της ύπαρξης των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων , με τον εκμαυλισμό της κοινωνίας μέσω του κατευθυνόμενου έντυπου περιοδικού τύπου, με την ανεργία η οποία εξασφάλισε ότι οι λίγοι καλοί θα μεταναστεύσουν κ.α.

Σε αυτό το περιβάλλον ανθελληνισμού και προμελετημένης διάλυσης προκαλεί εντύπωση πως αφέθηκε η ”τουριστική βιομηχανία” να ακμάσει ανενόχλητη , και όταν λέμε ανενόχλητη εννοούμε ότι ούτε φορολογία μέσω ΦΠΑ αποδίδεται στις τουριστικές περιοχές (ας τρέχει το ΣΔΟΕ ,τίποτα δεν γίνεται , υπάρχει γραμμή, πέρυσι μάλιστα οι υπάλληλοι του ΣΔΟΕ κινδύνευσαν από ”επιχειρηματίες” σε νησί του Αργοσαρωνικού) ούτε υπάρχει ουσιαστικό έλεγχος στο τι και που χτίζεται ως rentroom μονάδα και γενικά η κατάσταση είναι παντελώς άναρχη και μάλιστα ετοιμάζεται και το τελειωτικό χτύπημα με το νομοσχέδιο το οποίο θέλουν να περάσουν και με το οποίο θα επιτρέπεται να χτισθούν οι ακρογιαλιές .

Υπάρχει σχέδιο όπως πχ υπήρξε σχέδιο για την κατάρρευση των ασφαλιστικών ταμείων.
Το Ελληνικό κράτος ενώ επέδειξε κάποιο επίπεδο ικανότητας στην πάταξη της φοροδιαφυγής με το ΣΔΟΕ , έστω με τις αδυναμίες του και τα κατά καιρούς ατοπήματα , δεν έκανε καμία προσπάθεια για να ελέγξει την αδήλωτη εργασία .

Το κράτος από την μια πλευρά δείχνει ότι έχει κάποια αντανακλαστικά , έστω και του μεθυσμένου, στην φοροδιαφυγή και από την άλλη αδιαφορεί πλήρως για την αδήλωτη εργασία η οποία τελικά κατέστρεψε το ΙΚΑ.
Αρά υπάρχει δόλος.

Έτσι και στις τουριστικές περιοχές επίτηδες κρατήθηκε ένα μίνιμουμ κρατικής παρουσίας ίσα-ίσα για τα προσχήματα και κατά τα άλλα αφέθηκαν οι περιοχές αυτές να αναπτυχθούν σε σημείο που να αμφισβητούν την ένταξη τους στον κορμό του Ελληνικού κράτους.

Για ρίξτε μια ματιά στον χάρτη , Ιόνια νησιά- Κρήτη- νησιά ανατολικού και κεντρικού Αιγαίου είναι περιοχές που βρίσκονται πάνω σε διεγνωσμένα κοιτάσματα υδρογονανθράκων.

Οι περιοχές αυτές εδώ και χρόνια δηλητηριάζονται έντεχνα από μαύρη προπαγάνδα που έχει ως στόχο να πείσει του κατοίκους τους ότι το Ελληνικό κράτος είναι τροχοπέδη στην ανάπτυξη τους και ότι θα ήταν καλύτερα να περιέλθουν σε ένα καθεστώς ημιαυτονομίας το οποίο θα είναι ο πρόδρομος των Ειδικών Οικονομικών Ζωνών ή το αντίστροφο.

Φυσικά δεν αμφισβητείται η φιλοπατρία των κατοίκων αλλά η προπαγάνδα θα ενταθεί χρησιμοποιώντας το επιχείρημα ” γιατί να πληρώνεις χαράτσια και φόρους του χρεοκοπημένου Ελληνικού κράτους την στιγμή που μπορείς να το αποφύγεις και να αυτονομηθείς μετατρέποντας το νησί σου στο ”Μαιάμι” της Μεσογείου” .

Η δίκαια αγανάκτηση για τα άδικα και καταστροφικά φορολογικά μέτρα θα αφαιρέσει την δυνατότητα για ψύχραιμη θεώρηση των πραγμάτων και κινδύνων.
Ήδη και στο όνομα της κρίσης πολλά νησιά υποφέρουν απο την έλλειψη κρατικών υπηρεσιών, ιατρών, σχολείων, ακτοπλοικής σύνδεσης, μια είκονα διάλυσης αντιστρόφως ανάλογη με τις επιδόσεις τους στον οικονομικό τομέα, κατάσταση που έχει ως στόχο την απαξίωση της εικόνας του κράτους .

Όλα είναι μελετημένα.
Η απλή φιλοπατρία των κατοίκων δεν αρκεί, χρειάζεται ηγεσία, άρα χαιρέτα μου τον πλάτανο.


Υπάρχουν πολλοί επιχειρηματίες οι οποίοι καλοβλέπουν την προοπτική για αλλαγή του καθεστώτος κυριαρχίας του Ελληνικού κράτους στα νησιά.

Η τουριστική ανάπτυξη επιτράπηκε στην Ελλάδα όχι ως αναπτυξιακός παράγοντας αλλά ως αποσχιστικός.

Εάν δημιουργηθούν Ειδικές Οικονομικές Ζώνες στα τουριστικά νησιά με το πρόσχημα της περαιτέρω ανάπτυξης τους η οποία δήθεν θα αποτελέσει την λύση για την Ελληνική κρίση τότε δεν θα είναι μακρία η ώρα της αυτονόμησης τους.

Εάν τώρα προσθέσουμε και τα εκατομμύρια εύπορων Τούρκων που μπορούν να μετοικήσουν ελεύθερα πλέον από το 2016 στην Ελλάδα αλλά και των πιο φτωχών εργατών , έ δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε που πάει το πράγμα.

Το φυσικό αέριο και πετρέλαιο , ειδικά του Αιγαίου , θα αρχίσει να εξορύσσεται μόνο όταν τα τουριστικά νησιά θα έχουν πέσει στην παγίδα των Ειδικών Οικονομικών Ζωνών , περιοχές στις οποίες το κράτος θα έχει περιορισμένη εξουσία και εποπτεία.

Όλα αυτά βέβαια εάν ο Ερντογάν δεν παρακούσει τα αφεντικά του και δεν επιχειρήσει την κάποια πολεμική ενέργεια.

Ο Ερντογάν ”φυτέυθηκε” στην ηγεσία της Τουρκίας απο τις σουνιτικές Αραβικές πετρελαιοπαραγωγές χώρες και στηρίχθηκε απο αυτές και την Γερμανία για να ισλαμοποιήσει την Τουρκία και να επιταχύνει την απόσχιση της Θράκης απο οπου θα περνάει ο αγωγός ΤΑΡ ο οποιος εκτός απο αέριο του Αζερμπαιτζάν θα μεταφέρει και το Καταριανό στην Ευρώπη.

Ο ΤΑΡ θα διασχίζει Θράκη -Μακεδονία-Αλβανία , περιοχές οι οποίες με τον ένα ή άλλο τροπο πρέπει να ελέγχονται από το Κατάρ -Τουρκία -Γερμανία.
Greek Spirit

Σχετικά άρθρα Η ”ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ” ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΧΙΣΤΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ-ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ- ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΖΙΝΩΝ – ΕΚΜΑΥΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΒΑΛΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ-ΑΥΞΗΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗhttp://hellenicsunrise.blogspot.gr/2014/05/blog-post_3963.html

ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ : ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ- ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΕΧΝΑΣΜΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΠΤΗΣΕΙΣ ΝΑΤΟ http://hellenicsunrise.blogspot.gr/2014/05/blog-post_2.html

Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ 1/3 -ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΑΝΘΕΛΗΝΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣhttp://hellenicsunrise.blogspot.gr/2014/05/13.html



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις