ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΣΤΟ ΠΕΡΟY!!!! (BINTEO)


Αυτό που δείχνει έχει προβληματίσει πολλούς ανθρωπολόγους και ερευνητές του παράξενου. Στην αρχή είπαν κάποιοι ότι ήταν κάποιου είδους φάρσας αλλά αμέσως καταρρίφθηκε η ιδέα αυτή όταν το βίντεο αυτό εξετάστηκε από ειδικούς!!Αυτό το βίντεο καταγράφηκε στις 25 Δεκέμβρη του 2010.
Το να υπάρχουν σήμερα Γίγαντες ζωντανοί με την έννοια των Γιγάντων είναι παρατραβηγμένο έως και μη πιστευτό από κανέναν!! Να σας πω την αλήθεια όταν το πρώτο ακούσαμε και εμείς δεν το πιστέψαμε, αλλά όταν το είδαμε με τα μάτια μας μείναμε άναυδοι για το όλο θέμα, μας έκανε να πιστέψουμε σε πολλά πράγματα που δεν πιστεύαμε αλλά και να θεμελιώσουμε καλύτερα κάποιες θεωρίες του παράξενου!!!
Το βίντεο έρχεται από το Περού, σε ένα βουνό επάνω στις 25 Δεκεμβρίου πολλοί νέοι είναι αυτοί που ανεβαίνουν στο βουνό πιστεύοντας ότι θα τους ευνοήσει η τύχη…. κάποιοι το ονομάζουν Κλάντις(!!). Θα δείτε στο ένα βίντεο όλη την εξέλιξη και στο δεύτερο το διαμορφώσαμε έτσι για να δείτε τις διαφορές στο ύψος των γιγάντων με κάποιους ανθρώπους που βρέθηκαν εκεί… Πολλοί πιστεύουν ότι είναι εξωγήινοι γίγαντες, ότι ήρθαν από το διάστημα, μα δεν εμφανίστηκε κάποιο ΑΤΙΑ στην περιοχή που να το επιβεβαιώνει. Η άλλη θεωρία είναι ότι ίσως ήρθαν από την μέση γη μέσω άλλης διάστασης ή από κάποια έξοδο – είσοδο που υπάρχει εκεί….
Το συγκεκριμένο βουνό το οποίο και έχω πάει έχει πολλές αποδείξεις περί της Θεωρίας Της Μέσης Γης, από εκεί ξεκινά και μια από τις μεγαλύτερες γαλάριες της Νοτίου Αμερικής η οποία συνδέετε με το παγκόσμιο σύστημα γαλαριών της γης!!! Αυτό βέβαια είναι μια άλλη ιστορία που θα γίνει λεπτομερέστατο άρθρο με αποδείξεις και φωτογραφικό υλικό που θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο κοινό!!
Όσο για τα επίμαχα βίντεο δείτε και μόνοι σας, τα συμπεράσματα δικά σας μα μην ξεχνάτε ότι το βίντεο αυτό έχει εξεταστεί από ειδικούς για την αυθεντικότητα του. Ευχαριστούμε τον συνεργάτη μας Αντόνιο Ντε Λα Νόντσιε Κορτέζ από το Περού που μας τα έστειλε ώστε για να το δούμε και εμείς και να σας το παρουσιάσουμε σε εσάς!!!
Δειτε καποια στιγμη στο βιντεο οταν η οθονη χωριζεται στη μεση το υψος των κανονικων ανθρωπων και δπλα το υψος αυτων των πλασματων...!!!

πηγη
invisiblelycans

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις