Έκτακτη παγκόσμια σύνοδος κορυφής που ζητήθηκε μετά τον πυρηνικό Αρμαγεδδώνα παραλίγο να συμβεί το περασμένο Σαββατοκύριακο


 Η Χαζαρική μαφία προσπαθεί απεγνωσμένα να ξεκινήσει έναν ολοκληρωτικό πυρηνικό πόλεμο και σχεδόν τα κατάφερε το περασμένο Σαββατοκύριακο. Αυτό ώθησε την MI6 να στείλει την ακόλουθη προειδοποίηση στους Κινέζους, τους Ρώσους και τη διαστημική δύναμη των ΗΠΑ:

Παρακαλούμε να αποφύγετε όλες τις δεσμεύσεις μέχρι να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ουσιαστική διπλωματική δέσμευση. Έχουμε λειτουργική ευφυΐα της πέμπτης στήλης. Καταργήστε κάθε πυρηνική ικανότητα παγκοσμίως. Σας ευχαριστώ. xxxxx για την Elizabeth II R, CC: Sir Richard Moore, Γενικός Διευθυντής, SIS (MI6).

  

Αυτή η μεγαλη φημη με τον πυρηνικό πόλεμο οδήγησε σε μια κλήση παρασκηνίου μεταξύ των υπηρεσιών πληροφοριών να φιλοξενήσουν μια σύνοδο κορυφής που θα ενώσει τα λευκά καπέλα των δυτικών στρατιωτικών πληροφοριών με τον συνασπισμό BRICS. Μαζί θα διαπραγματευτούν μια αντικατάσταση της «παγκόσμιας τάξης που βασίζεται σε κανόνες» υπό την ηγεσία του KM. Επίσημες ανακοινώσεις είναι πιθανές στο εγγύς μέλλον.

Πολλοί από τους πράκτορες της KM που προσπαθούν να ξεκινήσουν τον πυρηνικό Αρμαγεδδώνα έχουν πλέον εκτεθεί μέσω των δημόσιων σχολίων τους. Μεταξύ αυτών ήταν ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Κιρ Στάρμερ, ο Καναδός υπουργός Εγκλήματος Τζάστιν Καστριντό, ο ψεύτικος υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν, ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ και άλλοι.

Για παράδειγμα, ο Μεντβέντεφ προειδοποίησε την περασμένη εβδομάδα «μια πυρηνική απάντηση είναι μια εξαιρετικά δύσκολη απόφαση με μη αναστρέψιμες συνέπειες», προσθέτοντας ότι «η υπομονή τελειώνει».

 https://tass.com/politics/1843223

 Επίσης, ο Ρώσος πρεσβευτής στις ΗΠΑ Ανατόλι Αντόνοφ είπε την Παρασκευή «Οι Αμερικανοί δεν μπορούν να κρυφτούν από τον πυρηνικό πόλεμο εάν ο Μπάιντεν και ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Keir Starmer επιτρέψουν στην Ουκρανία να επιτεθεί στη Ρωσία με δυτικά όπλα μεγάλης εμβέλειας».

 https://www.zerohedge.com/geopolitical/americans-cant-hide-nuclear-war-moscow-warns-west-mulls-escalation

 Αυτό ήταν ως απάντηση σε σχόλια όπως αυτό του Castrudeau που έλεγε ότι «υποστηρίζει πλήρως» την Ουκρανία χρησιμοποιώντας όπλα μεγάλης εμβέλειας εναντίον της Ρωσίας.

 


 Το καθεστώς που υποστηρίζει φανατικά ο Καστριντό προσπαθεί επίσης να πραγματοποιήσει «ατομικό τρόμο» εναντίον του πυρηνικού σταθμού του Κουρσκ, προειδοποιεί ο Ρώσος γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας Σεργκέι Σόιγκου.

 https://tass.com/politics/1841251

 Οι Ρώσοι λένε ότι οι άνθρωποι πίσω από αυτό είναι Ναζί. «Η επιλεκτική τύφλωση αγκαλιάζει τις Ηνωμένες Πολιτείες και τους δορυφόρους τους όταν η χούντα του Κιέβου εκδηλώνει τη ναζιστική της ουσία», σχολιάζει ο Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Ρωσίας στον ΟΗΕ Vasily Nebenzya.

 https://tass.com/politics/1841463

 Το γεγονός είναι ότι η Ρωσία είναι ένα χριστιανικό έθνος που ηγείται του αγώνα ενάντια στους Ναζί Σατανιστές. Αν δεν το πιστεύετε, πηγαίνετε να δείτε μόνοι σας.

 


 Σε μια ένδειξη ότι ο μανιασμένος αντι-Ρώσος Καστριντό είναι πράκτορας των Ναζί, προσπαθεί να εμποδίσει τα Εθνικά Αρχεία του Καναδά να δημοσιεύσουν μια λίστα με 900 ονόματα ναζί εγκληματιών πολέμου που κατέφυγαν στη χώρα μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η συνεχιζόμενη απόπειρα των Ναζί για πυρηνικό πόλεμο ή τρομοκρατία στην Ουκρανία προκλήθηκε επειδή η πλειοψηφία των κινητοποιημένων ουκρανικών στρατευμάτων είτε εγκαταλείπουν τις θέσεις τους, είτε αρνούνται να πάνε στη μάχη είτε προσπαθούν να βρουν τρόπο να εγκαταλείψουν τον στρατό.

 

 https://korybko.substack.com/p/cnn-shared-a-glimpse-of-just-how

 Οι Ναζί, παρεμπιπτόντως, είναι μόνο ένα από τα ονόματα που χρησιμοποιούνται από μια αρχαία σατανική λατρεία που έχει διεισδύσει στη Δύση.

Η MI6 λέει ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είναι ύποπτος ότι ήταν το άτομο που διέταξε ανθρώπους όπως ο Καστρντό να προσπαθήσουν να προκαλέσουν πυρηνικό πόλεμο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι αν δεν ξεκινήσει ο πυρηνικός πόλεμος, είναι θέμα χρόνου ο ίδιος και η οικογένειά του να εκδιωχθούν δημόσια για ανθρωποθυσίες, συμπεριλαμβανομένης της Κέιτ Μίντλετον, λένε η MI6 και πηγές της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Η τελική πηγή του ναζιστικού προβλήματος μπορεί να εντοπιστεί στην κύρια μπροστινή οργάνωση του KM: τη λατρεία του Σατανικού Chabad.

Ο Chabad και το KM έχουν περάσει εκατοντάδες χρόνια διεισδύοντας στα ανώτατα επίπεδα κυβερνήσεων σε όλο τον κόσμο στο σχέδιό τους να σκοτώσουν το 90% της ανθρωπότητας και να υποδουλώσουν τους υπόλοιπους. Σύμφωνα με αυτούς, σε κάθε Εβραίο (σατανιστή) θα δοθούν 2800 σκλάβοι από τους επιζώντες μόλις ολοκληρωθεί αυτό το σχέδιο. Αυτό είναι κάτι για το οποίο ο συγγραφέας έχει προειδοποιήσει για πάνω από δύο δεκαετίες αφού προσκλήθηκε προσωπικά να συμμετάσχει σε αυτή την πλοκή. Αυτό που άλλαξε είναι ότι τώρα οι περισσότεροι Εβραίοι το κατάλαβαν επιτέλους και το κατήγγειλαν ως σατανική αίρεση.

Για λεπτομέρειες σχετικά με αυτήν τη λατρεία, επισκεφθείτε αυτόν τον ιστότοπο:

 https://www.henrymakow.com/

 Οι KM είναι απελπισμένοι και καλούν όλους τους κορυφαίους πράκτορες τους να ξεκινήσουν πυρηνικό πόλεμο επειδή χάνουν τις τελευταίες τους βάσεις στο Ισραήλ, στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ουκρανία και τις ΗΠΑ. Σύντομα το τελευταίο τους προπύργιο που είναι η Ελβετία. Θα αναγκαστεί επίσης να παραδοθεί. Αυτό θα σημαίνει αναπόφευκτα δικαστήρια εγκλημάτων πολέμου και μαζικές πράξεις.

Στο Ισραήλ, για παράδειγμα, έχει προκηρυχθεί γενική απεργία κατά του καθεστώτος του (δεν είναι πλέον ορατό στο κοινό) Μπενιαμίν Σατανιάχου. Την ίδια στιγμή, ο υπουργός Άμυνας στρατηγός Yoav Gallant κατήγγειλε επίσης τις προσπάθειες του Σατανιάχου να προκαλέσει πόλεμο με την Αίγυπτο.

Ο Γάλλος δημοσιογράφος Τιερί Μεϊσάν λέει «Η πρόσφατη γενική επιχείρηση στο Ισραήλ σηματοδοτεί την αρχή μιας συνειδητοποίησης ότι ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου δεν υπερασπίζεται τους Εβραίους. Σταδιακά, αρχίζουν να παραδίδονται ότι οι εχθροί τους δεν είναι γείτονές τους, αλλά είναι ανάμεσά τους. Αυτοί είναι οι [KM] ρεβιζιονιστές Σιωνιστές».

Ο Meyssan αναφέρει ότι τα δύο τρίτα των Ισραηλινών είναι τώρα αντίθετα με τους σατανιστές και το ένα τρίτο δεν τους υποστηρίζει. Οι Ισραηλινοί επίσης τώρα καταλαβαίνουν ότι ο Σατανιάχου «δεν ήταν ανίκανος, αλλά συνεργός στην επίθεση [της 7ης Οκτωβρίου] της Χαμάς».

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεκάδες χιλιάδες Ισραηλινοί συγκεντρώνονται τακτικά στο Τελ Αβίβ για να απαιτήσουν την παραιτηση της κυβέρνησης του πρωθυπουργού Νετανιάχου και νέες εκλογές.

 


 Ο Meyssan, ο Henry Makow και άλλοι αφύπνησαν επιτέλους την πλειονότητα των Εβραίων στο γεγονός ότι το ολοκαύτωμα ήταν μια μαζική θυσία ή ολοκαυτή προσφορά στον Σατανά, υπό την ηγεσία ανθρώπων που κρύβονταν ανάμεσά τους.

 https://www.voltairenet.org/article221242.html

 Ως απόδειξη, το Ισραήλ πρόκειται να αντικατασταθεί από το έθνος της Ιουδαίας. Την επόμενη εβδομάδα -για πρώτη φορά- θα δοθεί θέση στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ σε αντιπροσώπους της Παλαιστίνης (Ιουδαία).

 https://tass.com/world/1841481

 Αυτό είναι μέρος του γιατί το KM γίνεται τόσο απελπισμένο. Σε ένδειξη του πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση, ένα πυρηνικό όπλο χρησιμοποιήθηκε για δοκιμη την περασμένη εβδομάδα εντός των Ηνωμένων Πολιτειών, σύμφωνα με πηγές της αμερικανικής διαστημικής δύναμης.

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις