Alvin Bragg "φορεσε γραβατα" στο GITMO

 

 Ένας φοβισμενος Alvin Bragg

άφησε να εννοηθεί ότι είχε ακούσει για τον Ryan Routh και την πρόσφατη απόπειρα δολοφονίας λίγα δευτερόλεπτα προτού ένας δήμιος της JAG τοποθετήσει ένα κομμένο σχοινί γύρω από το λαιμό του και του είπε ότι ήταν «ώρα να πεθάνει».

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η JAG καταδίκασε τον Bragg για προδοσία στις 3 Σεπτεμβρίου και επέβαλε τη μέγιστη ποινή, μια θανατική ποινή που επιβλήθηκε στις 17. Μετά το δικαστήριό του, ο Μπραγκ είχε κρατηθεί σε απομόνωση και δεν είχε πρόσβαση σε ειδήσεις του έξω κόσμου, ούτε διαδίκτυο, φυσικά, ούτε εφημερίδες ή περιοδικά. Θα μπορούσε να έχει μάθει για την πρόσφατη απόπειρα κατά της ζωής του Τραμπ από έναν φρουρό που φλυαρούσε, είπε μια πηγή.

Η στάση του Μπραγκ στην αγχόνη ήταν μια απότομη απόκλιση από τον τρόπο που είχε συμπεριφερθεί στο δικαστήριό του - επαγγελματικά ευγενική αλλά κατ 'ανάγκη επιχειρηματολογική κατά την αντιπαράθεση εξέτασης του μάρτυρα του οποίου η αδιάψευστη μαρτυρία οδήγησε στην καταδίκη του Μπραγκ. Δέχτηκε την ετυμηγορία με αδιαφορια. Βλέποντας τη θηλιά, ωστόσο, είχε προκαλέσει  θυμό και παρατηρήσιμο φόβο. ίδρωνε πολύ, ιδρώτας έτρεχε από τα μαγουλα του καθώς δύο στρατιωτικοί αστυνομικοί τον έσπρωξαν στα ρηχά σκαλιά προς την εξέδρα. Με κάθε βήμα, εβριζε τον Πρόεδρο Τραμπ, ο οποίος δεν ήταν παρών, και τους αξιωματικούς από κάτω του, τον Αντιναύαρχο Κράνταλ, έναν στρατηγό δύο αστέρων και έναν συνταγματάρχη του Σώματος Πεζοναυτών που καπνιζε ένα πούρο.

Τόσο παχύσαρκος ήταν ο Μπραγκ που φώναζε και φούσκωσε και φαινόταν να βήχει μέχρι να φτάσει στην εξέδρα.

Κοπηκε η ανάσα του. «Ό,τι κι αν συμβεί σε μένα, ο Τραμπ δεν θα είναι ποτέ ασφαλής. Θα τον πάρουμε στο τέλος. Οι νεκροί δεν μπορούν να γίνουν πρόεδροι, αλλά οι πρόεδροι μπορούν να γίνουν νεκροί. Και μόλις φύγει, είστε όλοι οι επόμενοι. Είναι αναπόφευκτο. Thomas Crooks, Ryan Wesley Routh — πιστεύετε ότι αυτό είναι το τέλος; Αν το κάνετε, κάνετε λάθος. Σου λέω, ναύαρχε, άφησέ με να ζήσω και θα σου δώσω τα ονόματα άλλων δολοφόνων εκεί έξω».

«Πεοριμω να καταπιω σπασμένο γυαλί παρά να ασχοληθώ μαζί σου, κρατούμενε Μπραγκ», είπε ο ναύαρχος. «Εξάλλου, δεν σε πιστεύω. Κάποιος φρουρός μιλησε περισσοτερο απ οτι επρεπε. συμβαίνει συνέχεια. Μέχρι αυτή τη στιγμή, πίστευα ότι θα έβρισκες την αξιοπρέπεια στον θάνατο, αλλά είσαι ένας δειλός οπως όλοι οι άλλοι που στέκονται εκεί».

«Δεν φοβάμαι τον θάνατο», είπε ο Μπραγκ.

«Είσαι ψεύτης, κρατούμενε Μπραγκ, και κακός. Μυρίζω τον φόβο σου από εδώ», είπε ο ναύαρχος.

«Κρεμάστε το κάθαρμα», είπε ο πεζοναύτης.

«Ω, ναι, μπορώ να το δω στα μάτια σου , απλά σε πιάνει αγχος να κρεμάσεις έναν μαύρο», είπε ο Μπραγκ.

Ο ναύαρχος Κράνταλ απάντησε: «Η δικαιοσύνη δεν κάνει διακρίσεις, κρατούμενε Μπραγκ. Και αν πρέπει να ξέρετε, περισσότεροι Καυκάσιοι παρά Μαύροι έχουν σταθεί εκεί που βρίσκεστε τώρα. Ας ολοκληρώσουμε αυτή τη δουλειά».

Ο δήμιος κάλυψε το στρογγυλό κεφάλι του Μπραγκ με ένα μαύρο σάκο, σφίγγοντας τη θηλιά στο λαιμό του. Περίμενε την εντολή του ναυάρχου, μετά πάτησε ένα κουμπί και άνοιξε την πόρτα κάτω από τα πόδια του Μπραγκ. Το υπερβολικό λίπος στο λαιμό του παρέτεινε την εκτέλεση και κατάφερε να μουρμουρίσει, «Θεέ μου, με σκοτώνεις», καθώς τα πόδια του τινάζονταν στον αέρα.

«Αυτοκτόνησες», είπε ο ναύαρχος.

Ο Μπραγκ διαπιστώθηκε νεκρός λίγα λεπτά αργότερα.

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις