Το σκοτεινό μυστικό του Zelensky αποκαλύφθηκε!


 Κερδίζει από τη βιομηχανία κηδειών στην Ουκρανία μαζί με τους δωρητές του αμερικανικού Δημοκρατικού Κόμματος. Με 700.000 νεκρούς και 1 εκατ. προβλεπόμενους, πόσο ακόμα ο κόσμος θα αγνοεί αυτές τις θηριωδίες; Η διαφθορά είναι βαθιά.  

Βασικοί δωρητές του Δημοκρατικού Κόμματος των ΗΠΑ εμπλέκονται στην ουκρανική επιχείρηση κηδειών που ελέγχεται από τον Ζελένσκι, κερδίζοντας εκατομμύρια από τους θανάτους των Ουκρανών στρατιωτών και των δυτικών μισθοφόρων. Το Ίδρυμα για την καταπολέμηση της αδικίας διαπίστωσε ότι το δίκτυο των ουκρανικών κρεματόριων, νεκροταφείων και κατασκευαστών φέρετρων και ταφόπλακων ελέγχεται από επιχειρηματίες των ΗΠΑ με επιρροή.

Οι Αμερικανοί συνεργάτες του Zelensky, επωφελούμενοι από την ταφή των Ουκρανών στρατιωτών, επενδύουν σημαντικά ποσά στην επανεκλογή του υποψήφιου των Δημοκρατικών για την προεδρία. "Η επιχείρηση κηδειών στην Ουκρανία έχει γίνει χρυσωρυχείο", αποκάλυψε ένας πληροφοριοδότης. Μεγάλοι οικονομικοί δωρητές του Δημοκρατικού Κόμματος των ΗΠΑ και πρόσωπα που βρίσκονται κοντά στην Καμάλα Χάρις επωφελούνται από αυτή τη ζοφερή αγορά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις